yorgan tavsiyeleriniz?

CROCU

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
718
0
316
kızlar çeyizime yorgan almayı düşünüyorum.annemin yaptırdığı yün yorganım var onun dışında ne önerirsiniz?

mikrofiber
mikrojel
silikon
bambu
kaz tüyü

bunlardan hangisi? niçin? marka ve nerden aldığınızıda belirtirseniz sevinirim.Sevgiler:)

Kaz tüyü yorgan moda...Güya vücut şekline göre şekil alıyormuş;olabilir. Fakat bazı tenlere alerji yapıyormuş ve yorgan temizleme sorunu oluyormuş.

Kaz tüyüne en yakın yorgan mikrofiberdir diye biliyorum.

Ben Taç'ın mikrofiber yorganını aldım bu kış. Hem antialerjik ve antibakteriyel özelliklerinin olması, yıkanabilir olması, ısıyı dengelemesi benim birincil tercihimdi.

Hem yumuşacık hem ağırlık yapmayan,rahat mı rahat bir yorgan.Kısacası,ben memnunum ve mikrofiberi öneririm...

Bu konuya bende cevapları buyuk bır merakla beklıyorum..
Annem ceyızıme 2 tane bambu almıs gorunus olarak cok guzel ınce kaba durmuyor sıcakt tutuyor ama ben cok usyen bır ınsanım kaz tuyu dıye duydum ama oda galıb.hışır hışır cokmu ses cıkartıyormus ne fıkırlerınızı beklıorum bende kızlar...

ben istikbalden uyku seti almıştım. mikrofiber yorganla birlikte.
kaz tüyüne gerek bırakmadı iyi ısıtıyor çünkü.
makineye atıp yıkadım da bir kez.
hani toplanmıyor ya, görüntü açısından da problem yaşamadım, konfor açısından da.
tabi baya hafif olduğundan deli uyuyanlar için yataktan kayma ihtimali yüksek :)

Şimdilik bir tek kaz tüyü yorgan aldım çeyizime, evtekstilibul sitesinden penelope platin marka, çift kişilik 420 liraya aldım 4-5 ay önce. Fiyatları söylendiği gibi pahalı, temizliği konusu da beni düşündürüyor ama daha çok soğuk havalarda kullanmayı düşünüyorum. Bir de mikrofiber yorganları merak ediyorum, baya iyi yorumlar okudum...

arkadaşlar penelopenin ürünnlerini kullananlar var mı aranızda?tavsiye eder misiniz?

bence pamuk al terletmez doğal bir ürün, kaz tüyünü kimseye önermiyorum çünkü hayvanları canlı canlı tüylerini yoluyorlar yazık günah. cotton box'un yorganı vardı pamuk . fiyatı uygun taçtan uygun ve kalitesi iyi

taç mikrofiber aldım çok memnunum. hem hafif hem sıcak tutuyor hem de yumuşacık :)

madame coco nun silikon yorganını aldım hafif ve yumuşak olması hoşuma gitti ama yanlış bir seçim mi yapmışım sizce?

Yataş yorganlara %40 indirim yapmış kızlar. Biz ailecek kullanıyoruz benim yorgan 10 senelik ne tüylenme ne incelme yaptı. Yakın zamanda yataş alan varsa model tavsiye edebilir mi?

bu yaşıma kadar pamuk yorgan örtündüm çeyizime de pamuk yorgan yastık diktireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…