Yorgan kararsızlığı

Yok yaptırmayacağım köy evinde onlardan çok var, bir de kayın validem 4 tane yorgam yaptırmış bu tarz, eşim de demode bulup almamış, ya onları aldıracağım ya kendim gidip köyden alacağım Yaptırmak çok pahalı olur onları, çoğu kişi beğenmez ama bence çok değerli yorganlar. Bir de nasıl durur bilmiyorum ama bu yorganları da diğerleri gibi nevresim geçirip kullanmayı düşünüyorum.

Hmm anladım varsa hiç yaptırmayın ben nevresimin üstüne yorganı serdim azıcık goreyim diye

Yıkanıyor dedi yorgancı ama cesaret edemem hem makinama agır gelir hemde tünler tıkız olur diye.. Yılda bir dedim veririm yorgancı ya bana cırpar bnede yüzünü yıkarım napim..
Bir soru daha geldi aklıma konuyu da sohbet alanına çevirmiş gibi oldum kusura bakmayın. Yün yorganda güvelenme olur mu?

Bir soru daha geldi aklıma konuyu da sohbet alanına çevirmiş gibi oldum kusura bakmayın. Yün yorganda güvelenme olur mu?
Yok estagfurullah ay onu hiç bilmiyorum inşallah olmaz ama güzel havalarda havalandırıp saklamayı iyi yaparsak olmaz sanırım

Yok estagfurullah ay onu hiç bilmiyorum inşallah olmaz ama güzel havalarda havalandırıp saklamayı iyi yaparsak olmaz sanırım
Burada konu açılmışken hemen eşime söyledim haftasonu alacağız yorganı. Aldıktan sonra da sorarım artık kayınvalideme. Çünkü benim annemler de ben bildim bileli ya elyaf ya mikrofiber yorgan kullanırlar, bu konular aşina olduğumuz şeyler değil :)

Tecrübe ettikten sonra bizlede paylaşın olurmu?

Bende bi cesaret cok bilmeden aldım aslında marka bir yün yorgan istiyordum ama pahalı.. Birde anladıgım kadarıyla bazısıda elyaf yün karısık.. İşte cahil cesareti aldım iyikide almısım

Yok yok ısıtmıyor onlar gece donuyor insan Taç ın var bende de bu ne be dedim kaldırdım yün yorgana geçtim bilmiyorum ben çok üşüyen bir insanım sanırım gece 27 derece oda yün yorganı örtücem yani iliğim kemiğim ısınacak

Yün iyidir yün üf bazen kendimi nene gibi hissediyorum eşim kısa kollu geziyor ben de kalın hırka kıskanıyorum adamı heee panduf ne varsa geçiriyorum ben kışın

Benim kv de de 3 tane verdi ben de 3 tane almışım neyimize bu kadar yorgansa pamuklular da pek ısıtmıyor en iyi sıcaklığı yün de buldum ben

Benim kv de de 3 tane verdi ben de 3 tane almışım neyimize bu kadar yorgansa pamuklular da pek ısıtmıyor en iyi sıcaklığı yün de buldum ben
O satenli yorganların üzerine iki kat nevresim mi geçireceğiz o halde ? açıkçası benim derdim kirlenmesin, kirlenirse temizlemesi zor olur. O saten dokuyu ben seviyorum. Geleneksel şeyleri severim zaten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…