- 16 Ağustos 2010
- 292.866
- 602.470
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir düzgün dahiliyeci denk gelmedi sana daÇok istiyorum yapmayı
Dahiliye randevusu aldım bakalım bu beni başından nasıl atacak
Oo,gelsin ,görelim
Tamam canım sağolİyiyim canım sağ ol
İstediğin zaman sana da bir tarif veririmMutfakta çok iyi olduğunu biliyorum
Buna annem ve kardeşim gitmişti.Umarım bana da iyi saatinde denk gelirBir düzgün dahiliyeci denk gelmedi sana da
ÇokzelOo,gelsin ,görelim
Güzellik severizÇokzel
Rabbim şifa versin canımTamam canım sağol
Çok teşekkür ederim isterim tabi elimden geldiğince
Ayaz biraz daha toparlansın şükür daha iyi az biraz öksürüyor
Hadi insallasıBuna annem ve kardeşim gitmişti.Umarım bana da iyi saatinde denk gelir
ÇokGüzellik severiz
Geçmiş olsunTamam canım sağol
Çok teşekkür ederim isterim tabi elimden geldiğince
Ayaz biraz daha toparlansın şükür daha iyi az biraz öksürüyor
Çok aminHadi insallası
Koşturmaktan tarife zaman kalmıyo jenna bugün hastaneye gittim ordan bebeyi gezmeye götürdüm derken akşam oldu anca eve girdim mutfakla da pek aram yok zaten gelen tariflerden de gözüm korktu
Çok amin
Olmaz,İbizacisin sen,kıvırtmaçlık etmeo ne demekseKoşturmaktan tarife zaman kalmıyo jenna bugün hastaneye gittim ordan bebeyi gezmeye götürdüm derken akşam oldu anca eve girdim mutfakla da pek aram yok zaten gelen tariflerden de gözüm korktu
İşlerin rast gitsinÇok istiyorum yapmayı
Dahiliye randevusu aldım bakalım bu beni başından nasıl atacak
Yok öyle bir şey dün anlaşmıştıkKoşturmaktan tarife zaman kalmıyo jenna bugün hastaneye gittim ordan bebeyi gezmeye götürdüm derken akşam oldu anca eve girdim mutfakla da pek aram yok zaten gelen tariflerden de gözüm korktu
Sağ ol canımİşlerin rast gitsin
Yeni bir kelime türettin jenna valla korktum jennaOlmaz,İbizacisin sen,kıvırtmaçlık etmeo ne demekse