- 8 Nisan 2017
- 56.727
- 296.120
Ben marketten de alırım öyle bir cekincem yok alamıyorsanız bana yollayin şifreniziTamam da ne alakası var kız kendin gidip almican kapıya gelecek miniiiiiiiikbeyazdaki gibi markete gitmicen
Bu haftaya katil bayadir yoksun aslında değişen bişey olmadı kız .bikere pınar beyazda marketten aldılar okadar herşey aynı .Bayağı zaman olmuş çok şeyler değişmişben hani oldu yemek foto cekmeyeli
Heee kazana kazana arşa yukseldimde sana şifre atcamBen marketten de alırım öyle bir cekincem yok alamıyorsanız bana yollayin şifrenizi
Ben en son ne yaptım onu bile hatırlamıyorumBu haftaya katil bayadir yoksun aslında değişen bişey olmadı kız .bikere pınar beyazda marketten aldılar okadar herşey aynı .
Bi şaka yapalım bir dur beeee kadınHeee kazana kazana arşa yukseldimde sana şifre atcam
Kız şifreli filan değil bu bildiğin pınar paketi evine gelcek
Sen nasıl oldun bu arada kuzumBen en son ne yaptım onu bile hatırlamıyorum
Çok dertliyim minik bu konuda kazanamiyooomBi şaka yapalım bir dur beeee kadın
15 gün sonra kontrolüm var iğne ile anlaşamadık son raporda terkedecegim onuSen nasıl oldun bu arada kuzum
Kazanırsın sen yaparsın seffkinnnvvar senin gücünde varÇok dertliyim minik bu konuda kazanamiyooom
Cokmu ağır geliyor15 gün sonra kontrolüm var iğne ile anlaşamadık son raporda terkedecegim onu
Yenildikce doymadimKazanırsın sen yaparsın seffkinnnvvar senin gücünde var
Hiç bir işe yaramiyor ağır iğneler ama benim bünye de işe yaramadı ağrilar tutulmalar devam ediyor sadece ense yanması geçtiCokmu ağır geliyor
15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadimYenildikce doymadim
Hadiya ne olcak böyle başka bir şey diyormu doktor oneriyormuHiç bir işe yaramiyor ağır iğneler ama benim bünye de işe yaramadı ağrilar tutulmalar devam ediyor sadece ense yanması geçti
15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadim
Artık kontrollerim 3 ayda bir e düştü ..sadece rapor için gidiyorum ..doktorun tek sorduğu şey sıkıntıların devam edip etmediği ona göre ilave ilaç veriyor yada kesiyor ilacı başka bişey yok malesefHadiya ne olcak böyle başka bir şey diyormu doktor oneriyormu
Nasıl bir hastalikmis buya minigim boyle kesin bir etkili tedavisi yokArtık kontrollerim 3 ayda bir e düştü ..sadece rapor için gidiyorum ..doktorun tek sorduğu şey sıkıntıların devam edip etmediği ona göre ilave ilaç veriyor yada kesiyor ilacı başka bişey yok malesef
Ben yaşlarında bir kadın ile konustum bendeki romatizma onda bir yıldır varmış ...dedim artık özele gitmeyi düşünüyorum
Ben özelden devlete geldim inan bana özelde de hiç bişey yapilmiyor bu hastalığa kan tahlili ne bakiyorlar sana soru soruyorlar başka bişey yapmayacaklar özele gidince dedi
Yok canım kesin bir tedavisi dünya genelinde yokNasıl bir hastalikmis buya minigim boyle kesin bir etkili tedavisi yok
İnşallah Rabbim tez vakitte şifa versin
Allah yardımcın olsun kuzum vallahı zor ,bir yerimiz ağrıyorda dayanamıyoruz sen hep çekiyorsun bunuYok canım kesin bir tedavisi dünya genelinde yokbu ignelerde kiminde durduruyor kiminde yavaşlatıyor kiminde ise yaramıyor hastalgiin seviyesine göre değişiyor işte
Evet yaptırdım hep yaptiriyorim zaten onu yaptirmasam ayakta duramam Yedigi elmadan kurt çıkınca korkan ben sülük bile yaptırdım agrilaraAllah yardımcın olsun kuzum vallahı zor ,bir yerimiz ağrıyorda dayanamıyoruz sen hep çekiyorsun bunu
Kuzum hacamat falan denedinmi bir her şeye faydalı diye duyuyoruz ya.