Yöresel Tarif Yöresel Yemekler

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Yemek Tarifi'' hangisidir?(2 oy )

• Beyti Kebabı

OY: 62 19,1%
  • Ali Nazik Kebabı

OY: 70 21,6%
  • Köz Patlıcan Yatağında Fellah Köftesi

OY: 65 20,1%
  • Pizza

OY: 24 7,4%
  • Kayseri Yağlaması

OY: 146 45,1%
  • Çökertme Kebabı

OY: 51 15,7%
  • Sini Mantısı

OY: 110 34,0%
  • Kozalak Mantı

OY: 37 11,4%
  • Pideli Köfte

OY: 30 9,3%

• Ankete Katılan
    324
  • Anket Kapalı .
Hadiya ne olcak böyle başka bir şey diyormu doktor oneriyormu
Artık kontrollerim 3 ayda bir e düştü ..sadece rapor için gidiyorum ..doktorun tek sorduğu şey sıkıntıların devam edip etmediği ona göre ilave ilaç veriyor yada kesiyor ilacı başka bişey yok malesef

Ben yaşlarında bir kadın ile konustum bendeki romatizma onda bir yıldır varmış ...dedim artık özele gitmeyi düşünüyorum

Ben özelden devlete geldim inan bana özelde de hiç bişey yapilmiyor bu hastalığa kan tahlili ne bakiyorlar sana soru soruyorlar başka bişey yapmayacaklar özele gidince dedi

Nasıl bir hastalikmis buya minigim boyle kesin bir etkili tedavisi yok
İnşallah Rabbim tez vakitte şifa versin

Nasıl bir hastalikmis buya minigim boyle kesin bir etkili tedavisi yok
İnşallah Rabbim tez vakitte şifa versin
Yok canım kesin bir tedavisi dünya genelinde yok bu ignelerde kiminde durduruyor kiminde yavaşlatıyor kiminde ise yaramıyor hastalgiin seviyesine göre değişiyor işte

Yok canım kesin bir tedavisi dünya genelinde yok bu ignelerde kiminde durduruyor kiminde yavaşlatıyor kiminde ise yaramıyor hastalgiin seviyesine göre değişiyor işte
Allah yardımcın olsun kuzum vallahı zor ,bir yerimiz ağrıyorda dayanamıyoruz sen hep çekiyorsun bunu
Kuzum hacamat falan denedinmi bir her şeye faydalı diye duyuyoruz ya.

Allah yardımcın olsun kuzum vallahı zor ,bir yerimiz ağrıyorda dayanamıyoruz sen hep çekiyorsun bunu
Kuzum hacamat falan denedinmi bir her şeye faydalı diye duyuyoruz ya.
Evet yaptırdım hep yaptiriyorim zaten onu yaptirmasam ayakta duramam Yedigi elmadan kurt çıkınca korkan ben sülük bile yaptırdım agrilara şükür o rahatlatıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…