- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.067
İyi bende evde çocuklarla oturuyorum benden daha tembelsin demeksiz katilin benim isler yogun
sen neler yapiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bende evde çocuklarla oturuyorum benden daha tembelsin demeksiz katilin benim isler yogun
sen neler yapiyosun
Ne olmuş kız bir ayda benim de haberim yokYettim kanka Tenceresiz kaldim anne
1 ayda neler olmus ya
Kirmizi pabuc ne cabuk geldi dogum zamanihayirli guzel haberlerle gel insallah
@_CaNanSu_ hayirli olsun sag salim dogsun insallah bebis
İyi bende evde çocuklarla oturuyorum benden daha tembelsin demek
Annemler yanımda canım benim hiç halim yok birşey zaten hem fiziksel hem psikılojik çok yoruldumHemen iyileşir inşallah esin ailenden kimse gelecek mi yardıma
Haklısın çok zor Allah yardımcın olsun canım yaaaAnnemler yanımda canım benim hiç halim yok birşey zaten hem fiziksel hem psikılojik çok yoruldum
Haklısın çok zor Allah yardımcın olsun canım yaaaAnnemler yanımda canım benim hiç halim yok birşey zaten hem fiziksel hem psikılojik çok yoruldum
Marifetliyim diyorsunTotomun üzerine oturuyorum sanki
Bu hafta ne kadar yoruldum anlatamam
Oglum krese basladi zaten onun tlasi ayri, dogumgünleri ayri
Daha bu sabah kahvaltiya kocacima börek acmis insanim, geceden lor peyniri yapmis insanim
Sağol canımHaklısın çok zor Allah yardımcın olsun canım yaaa
Marifetliyim diyorsun
Hadi ya maşallah nasıl çorap şu topuklu olanlardan mi patik gibi miBende çorap örüyorum bende marifetliyim
Hadi ya maşallah nasıl çorap şu topuklu olanlardan mi patik gibi mi
Benimde bu ara iğne oyasina dönüş yapasım var insanı güzel yel oyalıyor kendileri
Ne güzel ben küçükken basit bir patik varya iki parça örüyorsun birikisa biri uzun dikimle patik oluyor onu yapmıştımUzun bildiğin çorap
6 çift bot patik yaptım şimdi bunun çorabını çıkarıyorum, sonra tunus işi yapacağım, modelini çıkardım
Kışın en güzel zaman geçirme metodu
İyi tatlım sen nasılsınSelamlar
Nevreste
@-cantanem-
@Jenna16
N Nana
@alimiyon
@evlaefe
@ervanazlim
@HanimKelesimiGetir
@balbocuuu
Canfeb
Kirmizi pabuc
@BirTutamMutluluk20
@yorgun anneanne
@deynepnaz
@Blue_Perii
@Evvab
@tontriko
@ZuhalYildizi
@Cay6
@ervanazlim
@LezzetliCipetpet
@yasminsay
@PrensesAnnesi_
@Hazal
@mismo
Nasılsıniz hatunlar :)))
İyi bende evde takılmaca bunaldım valla bu ara market hariç cikmadm markette yakınİyi tatlım sen nasılsın
Ben de isterim 5 kiloBanada oradan çak bir 4-5 kilo
Bende evdeyim arada parka cikiyoruz yarım saat 1 saat zaman çabuk geçiyor bana ya yetmiyor günİyi bende evde takılmaca bunaldım valla bu ara market hariç cikmadm markette yakın
Bizde de sadece yatak odasında baca varBiyde var bir tek salona yapmışlar
Ben sabah 8 de kalkıp en erken 2 de uyuduğum için bana da çok uzun geliyorBende evdeyim arada parka cikiyoruz yarım saat 1 saat zaman çabuk geçiyor bana ya yetmiyor gün