Gel tamamGözmden kaçmadoysa gelmedi ama gelirim
Hele dünden beri ayrı bir gelirim
Acayip mutlu ve huzurluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel tamamGözmden kaçmadoysa gelmedi ama gelirim
Hele dünden beri ayrı bir gelirim
Acayip mutlu ve huzurluyum
İyi hadi gözünüz aydın:)Bir ara benimki dolduruyordu
Ev karantinası sayesinde bezi biraktik yeni çok şükür çok sevinçli bu ara
Neden muhabbetten mi:)Uykum da kaçtı işte
Allah tan tuvalet hariç hep parkeye denk geldik yoksa halı veremem bu zamandaİyi hadi gözünüz aydın:)
SenceNeden muhabbetten mi:)
Aynen halılarda gitmez:)Allah tan tuvalet hariç hep parkeye denk geldik yoksa halı veremem bu zamanda
Boşver ya geldi geçti.Şimdiye bakalım:)
İyi gecelerBen gideyim eşim gelecek
bana da söyleyin ben emzikli kadınım sütüm kesilebilirGüncel daha yeni fırından çıktı:)
bizim aramızda böyle şeyler sorun olmazHabersiz olursa bozulur.
Ben de bozulurum. O yüzden birbirimizden habersiz bir şey yapmayız..
begüm diye biri kazen dedi ki 70 kişilik liste verdim hepsini de yanlış gönderdilerBana da seda kim ise onun kargosu geldi sana kimim kargosu geldi 🕵
Halıları özel tulumlu adamlar gelip alıyomuşAllah tan tuvalet hariç hep parkeye denk geldik yoksa halı veremem bu zamanda
İyi geceler canımBen gideyim eşim gelecek
Bana da Satı diye biribana da söyleyin ben emzikli kadınım sütüm kesilebilir
bizim aramızda böyle şeyler sorun olmaz
begüm diye biri kazen dedi ki 70 kişilik liste verdim hepsini de yanlış gönderdiler
Öyle çok şükürBoşver ya geldi geçti.Şimdiye bakalım:)
Hicb irimiz değil ben geri gönderdim ille de seda dediler tamam dedim sizin dediğiniz olsunBana da Satı diye biri
ne olduğunu söylemezsen seni eşine ispiyonlarımBen gideyim eşim gelecek
Nasıl neyle özelden mi ulaşacaksınızne olduğunu söylemezsen seni eşine ispiyonlarım
kadını mahalleye sordum böyle biri var mı ikide bir kargosu bana geliyor diyeBana da Satı diye biri