Eşime geçen seninle konuştuktan sonra dolabı boyacağım dedim.Sahurda yeni uyanmıştı.Önce ters ters baktı.Sonra baktı ben ciddiyim:)Yeni dolap alırız dedi:)
Onlar karnı doyuruyorsa bu da ruhunu doyurur insanınbecerirsin tabiama ilham önemli
bak oruçlu oruçlu dürttüler beni gittim bahçeden cüceyi kucakladım geldim :)
tamir ediyorum garibanı şaftı kaymış
2 gündür onunla uğraşıyorum.be kadın git iki gözleme aç,çorba yuvarla en azından karnın doyar,cüce sana battı mı demi
Eki Görüntüle 2628164
Eki Görüntüle 2628165
yok benimki alıştı artık herşeyi ben yapıyorum.geçen duşakabinin kapı mandalı kırılmış çarpık duruyo :)Hep diyorlar zaten alırız diye de uğraşmak istemiyorlar
yok benimki alıştı artık herşeyi ben yapıyorum.geçen duşakabinin kapı mandalı kırılmış çarpık duruyo :)Hep diyorlar zaten alırız diye de uğraşmak istemiyorlar
Çok güzel olmuş canım böyle şeylerle uğraşmayı bende seviyorum:)becerirsin tabiama ilham önemli
bak oruçlu oruçlu dürttüler beni gittim bahçeden cüceyi kucakladım geldim :)
tamir ediyorum garibanı şaftı kaymış
2 gündür onunla uğraşıyorum.be kadın git iki gözleme aç,çorba yuvarla en azından karnın doyar,cüce sana battı mı demi
Eki Görüntüle 2628164
Eki Görüntüle 2628165
aynen öyle,özet bu ❤Onlar karnı doyuruyorsa bu da ruhunu doyurur insanın
Anladık işte bir daha niye yazıyorsunyok benimki alıştı artık herşeyi ben yapıyorum.geçen duşakabinin kapı mandalı kırılmış çarpık duruyo :)
uğraşma istersen yenisini yaptırırız diyo,yallaaaaannn biliyo hanım hırdavatçıya gidip onu alır yapar
deynepin dediği gibi ruhumu dinlendiriyorÇok güzel olmuş canım böyle şeylerle uğraşmayı bende seviyorum:)
Aynen canım:)deynepin dediği gibi ruhumu dinlendiriyor
Sana fairyde soru sordum neden cevaplamıyorsundeynepin dediği gibi ruhumu dinlendiriyor
sonuncu yapıp dalga geçeceksiniz di miiiiiSana baklava açtıracağız inşaallah
Evdesiniz para harcamıyorsunuz harçlıklarınız birikiyor onlarla alırsınız diyorHep diyorlar zaten alırız diye de uğraşmak istemiyorlar
Hayır enişte bana dua edecek:)sonuncu yapıp dalga geçeceksiniz di miiiii
O sunumlarla mümkün müsonuncu yapıp dalga geçeceksiniz di miiiii
bi yeri bulunca demir atıyom oraya,yoksa kayboluyorumSana fairyde soru sordum neden cevaplamıyorsun
dilimli halini göstertmezsem olarO sunumlarla mümkün mü
Yok öyle demiyor da nesi var sapasağlam,yeniler böyle sağlam değil diyorEvdesiniz para harcamıyorsunuz harçlıklarınız birikiyor onlarla alırsınız diyor
Bende o sebeple boyamak istiyorum.18 yıl oldu hala taş gibi:)Yok öyle demiyor da nesi var sapasağlam,yeniler böyle sağlam değil diyor
kız başıma sarma onu :)Hayır enişte bana dua edecek:)