- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 33
Yaa ama damardan giriyorsun tamam ben biraz zaman istiyorum düşüncemAmin inşaallah:)
Yarışma birde ilerde hatırlayacağımız güzel bir anı oluyor, çocuklarımıza göstereceğimiz
Bu gol olur inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ama damardan giriyorsun tamam ben biraz zaman istiyorum düşüncemAmin inşaallah:)
Yarışma birde ilerde hatırlayacağımız güzel bir anı oluyor, çocuklarımıza göstereceğimiz
Bu gol olur inşaallah
Cimcime Jenna Nickimi değiştireyim,artık degisiyormusAkıllı bıdık seni
Sen şimdiden tarif ayırt, :)Yaa ama damardan giriyorsun tamam ben biraz zaman istiyorum düşüncem
Tamam o zamana kadar arkadaş olalımYaa ama damardan giriyorsun tamam ben biraz zaman istiyorum düşüncem
Nasıl doğru yoldayım değil miSen şimdiden tarif ayırt, :)
Reklam sandim bir an,dedim yok artik
Her zaman hem deNasıl doğru yoldayım değil mi
Her zaman hem de
Dedim noluyoruzBir anda çıkıncaa
Sen kimsen yanasın? Üstüme gelme ikizimSen şimdiden tarif ayırt, :)
Ne yani cevabım hayır olursa bu arkadaşlık bitecek mi?Tamam o zamana kadar arkadaş olalım
Nasılsın canımın içiKukrim çiçeğim
Hadi değiştir bende değiştireyim jennasınınpremsesi18 yapıcamCimcime Jenna Nickimi değiştireyim,artık degisiyormus
Dedim noluyoruz
Eğlenceden yanayim ikizimInan çok keyifli,ondan dedim yaniSen kimsen yanasın? Üstüme gelme ikizim
Ne yani cevabım hayır olursa bu arkadaşlık bitecek mi?
Benden yana:)Sen kimsen yanasın? Üstüme gelme ikizim
Ne yani cevabım hayır olursa bu arkadaşlık bitecek mi?
Karnım acıdı gülerken matmazelHadi değiştir bende değiştireyim jennasınınpremsesi18 yapıcam
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canımın içi