Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En sevdiğim yemektir çorba özellikle yöreselse değme keyfime. Baba tarafından Konyalıyım bamya çorbasını ağzımın suyu aka aka pişiririm. Anne tarafından Giresunluyum. Kara lahana pişerken mest olurum onu hiç kendim pişirmedim hep büyükler yapıyor bize içmek kalıyor
Her türlü çorbayı hüpletirim yani çorbasız sofra da kurmam ama yarışma zor yaa
En sevdiğim yemektir çorba özellikle yöreselse değme keyfime. Baba tarafından Konyalıyım bamya çorbasını ağzımın suyu aka aka pişiririm. Anne tarafından Giresunluyum. Kara lahana pişerken mest olurum onu hiç kendim pişirmedim hep büyükler yapıyor bize içmek kalıyor