Yok beceri olarak değilde yani yapamamNevo nün yapamayacagi kadar zor olan tarifi almış gizem diye biri yakında edityor olursa şaşırma
Abıvvvvvvv millet çocuk istemez siz de istiyorsunuzValla adam korona cikali bir tane daha yapsak ya diyor
Bak şimdi çok merak ettim hangi yöre acabaNevo nün yapamayacagi kadar zor olan tarifi almış gizem diye biri yakında edityor olursa şaşırma
Allah razı olsun canım benimNevoşum babana fatiha okudum ,Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
İyyyy o zaman işkembeYok beceri olarak değilde yani yapamamElim değmez
Kız biz de konuşamayız o zamanBaz istasyonun dolsun emi dolsun da seninki kopsun
Allah razı olsun ablamAnnen nasıl oldu soruyorum çok sık girmiyorsun görmedin :)
Ben değil eşim istiyor platonik yaniAbıvvvvvvv millet çocuk istemez siz de istiyorsunuz
Tamam kopmasın o zaman bildirimlerde sorun yaşa bareeeKız biz de konuşamayız o zaman
Çok geçmiş olsun ablam seninle konuşmadık ama seni takip edip mesajlarını okuyorum.Allah yardımcınız olsunAnnem evde şimdi,hastanede yanında kalan birisini bulmuştuk o geliyor şimdi dün geldi o bakıyor.
Solunum cihazını gece takıyorlar gündüz normal kendi nefes alıyor,80.in altına düşmemesi gerekiyor.
Boğazında delik var ordan bir aparat nefes borusuna iniyor durumu bu şekilde.
Çok geçmiş olsun ablam seninle konuşmadık ama seni takip edip mesajlarını okuyorum.Allah yardımcınız olsun
Hayırlısı ne ise o olsun ablamÇok sağol nevoşum,durumu nasıl olur inan hiç tahmin bile edemiyorum mucizede beklemiyorum artık.
Diğer tarafa yazmıştım zaten,çokta fazla kalamıyordum ,moral çökmüştü bende.
Senin vizyonunu gorekHele bunların nisan vizyonuna bak çift çıbık
Hayırlısı ne ise o olsun ablam
Uyuyor galiba