- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Bi benmi bulamiorum acep bomba tariflerKaptı cidden:)
Aferin ona, bide ilk yarismada birinci oluyomus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi benmi bulamiorum acep bomba tariflerKaptı cidden:)
Sen bulabildin miYeni mi kaptı
Buldum buldum ama bomba değil booom demez anca pıt derSen bulabildin mi
Evet ama zor bir çorba herkes yapamaz:)Ben yapamamYeni mi kaptı
Olabilir bilemem:)Bi benmi bulamiorum acep bomba tarifler
Aferin ona, bide ilk yarismada birinci oluyomus
Amaan olsun, benimde deil ama cok sevdigim bi corba en azindanBuldum buldum ama bomba değil booom demez anca pıt der
Kanka beni profillerden uzak tut gözünü seveyim, kendimi zor tutuyorumBuldum buldum ama bomba değil booom demez anca pıt der
Mekanı cennet olsun canımBugün babamın doğum günüydü
Buraya çağırdım ne edeyim daha gelip wifinin fişini mi çekeyimKanka beni profillerden uzak tut gözünü seveyim, kendimi zor tutuyorum
Ben eşime yapsam tek taş la gelirdi1 nisan sebebiyle netten bulduğum gebelik fotosunu eşime attım çift çizgi abbbboooovvvvvvvvvvv aradı duymadığım laf kalmadı sanki kendi kendime yapmışımmmmm
Yaaaa he he heeeeeBen eşime yapsam tek taş la gelirdi
bu üye incir ağacı dikecek bizim ocagimiza deseneEvet ama zor bir çorba herkes yapamaz:)Ben yapamam
Hangi üye kızzzzzbu üye incir ağacı dikecek bizim ocagimiza desene
Valla adam korona cikali bir tane daha yapsak ya diyorYaaaa he he heeeee
Bugün babamın doğum günüydü
Wifi yok ki, benim kendi internetimBuraya çağırdım ne edeyim daha gelip wifinin fişini mi çekeyim
Nevo nün yapamayacagi kadar zor olan tarifi almış gizem diye biri yakında edityor olursa şaşırmaHangi üye kızzzzz
Allah razı olsun ablamAnnen nasıl oldu soruyorum çok sık girmiyorsun görmedin :)Mekanı cennet olsun babacığının.
Baz istasyonun dolsun emi dolsun da seninki kopsunWifi yok ki, benim kendi internetim