• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
1 senedir sağlık sorunum var,apandist patlamasıyla başladı,buralara vardı. Geçen Ramazandı başladı,bu Ramazana insallah bitecek :/ Bir kaç gün içinde 3 ameliyat olmuşum,yoğun bakım, hayati tehlike falan. Sevimsiz konular yani
Çokkk geçmiş olsun :(
Gerçekten herşeyin başı sağlık
Biran önce biter gider geride kalır bu günler inşallah :KK74:

Çok şükür canım,henüz ameliyatımı olamadım,araya virus sorunu girdi şimdi de🤷🏼‍♀️Dua ediyorum, bir yolunu bulup,özelde olabilmek icin
evet yaa özellerde kamulaştırıldı diye biliyorum canım korona olan hastalar oralara da gidebiliyormuş. Bu virüs mahvetti herkesi yaa ama geçecek inşallah Allah’ın izniyle 🤲🏻
Abla dememek hariç diğer konularda çabuk öğreniyorsun,hem o madalya yöresel çorbalarda kazandığı olmalı:KK70:
Evet canım doğru yöreselde almıştım ☺️

evet yaa özellerde kamulaştırıldı diye biliyorum canım korona olan hastalar oralara da gidebiliyormuş. Bu virüs mahvetti herkesi yaa ama geçecek inşallah Allah’ın izniyle 🤲🏻

Evet canım doğru yöreselde almıştım ☺
Özelde yapıyorlar,Paran varsa virus bile etki etmiyor :p Hatirliyorum canım,benim ilk yarışmamdı çünkü 🤩

Back
X