• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Günaydın kk nin en hamarat en tatlı en becerikli hanımları :KK36: nasılsınız🥰 bu gün hava çok güzel hafif bir esinti kaldı şiddetli fırtınanın ardından balkona çıktım bir nefes aldım o kadar iyi geldi ki kendimi harika hissediyorum Ve evi baştan aşağı temizleyeceğim :D oğlumla balkonda piknik yapacağız balkonda etkinlikler yapacağız❤️ Çorba tarifi araştırdım ama elimde olanlarla yapabileceğim değişik bir şey bulamadım.Bir sonraki kategoriye kısmet:36:

Hayatımda bu kadar inatçı yengeç görmedim arkadaş :KK57:Yengeçler abla demez🤷🏼‍♀️:KK45:
Ama ne diecem :( saygısızlk olmazmı

Günaydın kk nin en hamarat en tatlı en becerikli hanımları :KK36: nasılsınız🥰 bu gün hava çok güzel hafif bir esinti kaldı şiddetli fırtınanın ardından balkona çıktım bir nefes aldım o kadar iyi geldi ki kendimi harika hissediyorum Ve evi baştan aşağı temizleyeceğim :KK70: oğlumla balkonda piknik yapacağız balkonda etkinlikler yapacağız❤ Çorba tarifi araştırdım ama elimde olanlarla yapabileceğim değişik bir şey bulamadım.Bir sonraki kategoriye kısmet:KK36:
Aaaa bir fasülye adayı daha.. Madalyası varrrr ❤️❤️❤️❤️
Günaydın.. Çorba tarifi bulamadığınıza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki :oops: :oops: :oops:

Ama ne diecem :KK43: saygısızlk olmazmı

Aaaa bir fasülye adayı daha.. Madalyası varrrr ❤❤❤❤
Günaydın.. Çorba tarifi bulamadığınıza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki :oops: :oops: :oops:
1 tanecik madalyam var ama benim ve ben bu madalyayı 2 seneye yakın zamanda aldım :22: yani fasulye olmama çooook var :D :36:

Günaydın kk nin en hamarat en tatlı en becerikli hanımları :KK36: nasılsınız🥰 bu gün hava çok güzel hafif bir esinti kaldı şiddetli fırtınanın ardından balkona çıktım bir nefes aldım o kadar iyi geldi ki kendimi harika hissediyorum Ve evi baştan aşağı temizleyeceğim :KK70: oğlumla balkonda piknik yapacağız balkonda etkinlikler yapacağız❤ Çorba tarifi araştırdım ama elimde olanlarla yapabileceğim değişik bir şey bulamadım.Bir sonraki kategoriye kısmet:KK36:
Günaydın canım 🥰Bir sonra ki kategori bekleriz o zaman :)Bol keyifler oğlana da, sana da:KK36:

1 tanecik madalyam var ama benim ve ben bu madalyayı 2 seneye yakın zamanda aldım :KK22: yani fasulye olmama çooook var :KK70: :KK36:
2senede aldıysanz önünüzde 4 sene var çok değil :D her madalyalı sıkı bir rakiptir :D bence hiç üzülmeyelim corba tarifi bulamadığınıza :oops:

Back
X