En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Günaydın kk nin en hamarat en tatlı en becerikli hanımları nasılsınız bu gün hava çok güzel hafif bir esinti kaldı şiddetli fırtınanın ardından balkona çıktım bir nefes aldım o kadar iyi geldi ki kendimi harika hissediyorum Ve evi baştan aşağı temizleyeceğim oğlumla balkonda piknik yapacağız balkonda etkinlikler yapacağız Çorba tarifi araştırdım ama elimde olanlarla yapabileceğim değişik bir şey bulamadım.Bir sonraki kategoriye kısmet

Hayatımda bu kadar inatçı yengeç görmedim arkadaş Yengeçler abla demez
Ama ne diecem saygısızlk olmazmı

Aaaa bir fasülye adayı daha.. Madalyası varrrr
Günaydın.. Çorba tarifi bulamadığınıza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki

Ama ne diecem saygısızlk olmazmı

Aaaa bir fasülye adayı daha.. Madalyası varrrr ❤❤❤❤
Günaydın.. Çorba tarifi bulamadığınıza sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ki
1 tanecik madalyam var ama benim ve ben bu madalyayı 2 seneye yakın zamanda aldım yani fasulye olmama çooook var

Günaydın canım Bir sonra ki kategori bekleriz o zaman :)Bol keyifler oğlana da, sana da

1 tanecik madalyam var ama benim ve ben bu madalyayı 2 seneye yakın zamanda aldım yani fasulye olmama çooook var
2senede aldıysanz önünüzde 4 sene var çok değil her madalyalı sıkı bir rakiptir bence hiç üzülmeyelim corba tarifi bulamadığınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…