Yontulamıyorum

Ortak konuları konuştuk simdi monotonlaştı naber napıyosundan ileri gitmiyor muhabbet ilgisini çekmek için nasıl konuşmalıyım bi söz vardır yuvayı dişi kuş yapar diye ben o düşüncedeyim

Kuşlar bile yuvalarini birlikte yapiyor hatta bir kuş türü var erkek yuvayi yapiyor meyve ve ciceklerle susleyip dişisini bekliyor sarki soyleyerek.
Bir cok kus türünün erkekleri daha renkli ve gosterislidir disileri etkilemek icin.

Neyse belgesele baglamayalim. Kus kadar olamayan adamlari etkileyecegim diye cirpinmayin. Kendiniz olun. Olursa olur merak etmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ya ben tam
ya ben derdimi tam olarak anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ikimizde konuşacak konu bulamadık diyelim ne tür konular açığ muhabbeti ilerletmeliyiz örnek konu söyler misiniz

Belki de konuştuğun kişilerin muhabbeti iyi değildir sen de tıkanıyorsundur bir yerden sonra.
Mesela ben de öyle çok konuskan,hemen samimiyet kuran biri değilimdir ama karsimdaki kisinin sohbeti iyiyse,o samimiyeti hissedersem de çok konusurum susmam nerdeyse.Ama bazi ortamlar ve kisiler var ki tek kelime etmem,edemem falan.

Tıpkı ben

Belki karsidaki konusmayi sevmiyordur.Mesela ben ilk tanismalarda kimisyle cok muhabbetimiz akar kimisiyle konusacak bi sey bulamam skilirim.Bazi insanlarda herkesle konusur duvar olsa gene konusur.Sunu sor bunu sor diyemeyiz cunku genelde konu konuyu acar.Mesela okulla ilgili bi sey sorarsin ordan baska seyler acilir oyle oyle devam eder.

Muhabbet monotonlastiysa sorun var demektir.cunku insan sevdigi birine karsi ilgi duyup onunla ilgili herseyi merak eder ve karsi taraf atakta bulunur.bu tek basina olacka bisey degil.karsi tarafin konu actigi oluyo mu

ya ben derdimi tam olarak anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ikimizde konuşacak konu bulamadık diyelim ne tür konular açığ muhabbeti ilerletmeliyiz örnek konu söyler misiniz

Örnek konu olmaz ki

Biz geçen birisi ile Guernica tablosu haklında konuştuk laf lafı açtı vs

Bu konuda konuşun desek olur mu

En pratiği sevdiğin bir kitaptan filmden diziden vs konuşmaktır

Bence kadın genetiği nedeniyle odun olamaz, sizin sandığımız kadar hoşlantı yoktur arada muhabbet akmıyordur. Dun tanıdığım adamla bile is okul üniv. derken yarim saatte her konudan konuştuk muhabbet aktı gitti hem de en stresli zamanımda. Karşılıklı oluyor bu tarz şeyler. Kendinize odun demeyin ama ciddi manada herkesle iletişim sorununuz varsa ve bunu değiştirmek istiyorsanız kurslara yönelin diyorum.
Kendinizi sevin ya ne odunlara aşık olup seviyoruz biz kadınlar...

yani mutlaka ki yapi meselesi ama her attigin mesajin icinde bir soru olmasina dikkat et ki sohbet ilerlesin. mesela napiyosun, su filmi izliyorum deyip birakmak yerine topu karsiya at. su filmi izliyorum biliyo musun vs. Karsi tarafi biraz ilgili tutmalisin ve pozitif, neseli gozukmeye ozen goster diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…