- 10 Ekim 2014
- 31.533
- 140.983
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ortak konuları konuştuk simdi monotonlaştı naber napıyosundan ileri gitmiyor muhabbet ilgisini çekmek için nasıl konuşmalıyım bi söz vardır yuvayı dişi kuş yapar diye ben o düşüncedeyim
Valla ya ben tamTabii ki her buluşma öncesi kendine hiçkimse benden önemli değil de mesela karşındaki insanla sen kendi mutluluğun için görüşüyor olacaksın öncelik her zaman senin karşındakinin değiş senin ne düşündüğün önemli dikkatini kendine verirsen ilgin dağalır karşındaki insanı iyi tanıyamazsın dikkatini karşındaki kendinin değil karşındaki insanın tavırlarına kanalize et
ya ben derdimi tam olarak anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ikimizde konuşacak konu bulamadık diyelim ne tür konular açığ muhabbeti ilerletmeliyiz örnek konu söyler misinizTabii ki her buluşma öncesi kendine hiçkimse benden önemli değil de mesela karşındaki insanla sen kendi mutluluğun için görüşüyor olacaksın öncelik her zaman senin karşındakinin değiş senin ne düşündüğün önemli dikkatini kendine verirsen ilgin dağalır karşındaki insanı iyi tanıyamazsın dikkatini kendinin değil karşındaki insanın tavırlarına kanalize et
Iyide yuvayi dis kus yapar sozunde bunu demek istememistir atalar:)Ortak konuları konuştuk simdi monotonlaştı naber napıyosundan ileri gitmiyor muhabbet ilgisini çekmek için nasıl konuşmalıyım bi söz vardır yuvayı dişi kuş yapar diye ben o düşüncedeyim
Merhabalar KK nın değerli üyeleri
Heceleme konseptimden devam ederek yeni bir dertle karşınızdayım :)
Sorunum şu ki yeni biriyle tanışıtım flört anlamında fakat konuşmalarım tam odun gibi
Ne kadar zaman konuşursam konuşayım ne ilerleyebiliyorum nede geriliyorum
Karşımdaki insana soğuk geliyorum. Muhabbetimiz sürekli napıyosun nasılsın şeklinde oluyor
Uzun zamandır sevgilim olmadığından ne konuşacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Yardımcı olur musunuz
ya ben derdimi tam olarak anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ikimizde konuşacak konu bulamadık diyelim ne tür konular açığ muhabbeti ilerletmeliyiz örnek konu söyler misiniz
Iyide yuvayi dis kus yapar sozunde bunu demek istememistir atalar:)