- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Tabi orasıda öylede yeni tanıştığım için aklıma bişey gelmiyor ne tür sorualr sormalıyım?Yapi meselesi bu bence.. ben konuskan biriyim karsidakininde sevgilim olmasina gerek yok konusmam icin:)konu konuyu acar yani
Karsidakinin hayati nasil bilmemki? Ortak konusabileceginiz seyler.. is olur spor olur hayvaniniz varsa o olur. Ortak konularda iki tarafta konusabilir benceTabi orasıda öylede yeni tanıştığım için aklıma bişey gelmiyor ne tür sorualr sormalıyım?
Ama şöyle bişey yok mu karşındaki kişinin ilgisini çekmek için hoş muhabbetli olmak gerekmez miYine heceleme ve yine sen hayirlisi olsun iki kisi arasindaki elektrik ve kisilikten konusma bazen akarken bazen uzun sessizlik olabiliyor diye dusunuyorum
tanımak için sorup öğrenmem gerekmez miBir şey yapmanıza gerek Yok sizi seven sizi olduğunuz gibi sever zaten,insanların size yakınlık duyması için bir kıstas Yok yeri geliyor sürekli azarladığız sürekli reddettiğimiz insanlar yakamıza yapışıyor
Ama şöyle bişey yok mu karşındaki kişinin ilgisini çekmek için hoş muhabbetli olmak gerekmez mi
Ortak konuları konuştuk simdi monotonlaştı naber napıyosundan ileri gitmiyor muhabbet ilgisini çekmek için nasıl konuşmalıyım bi söz vardır yuvayı dişi kuş yapar diye ben o düşüncedeyimKarsidakinin hayati nasil bilmemki? Ortak konusabileceginiz seyler.. is olur spor olur hayvaniniz varsa o olur. Ortak konularda iki tarafta konusabilir bence
Muhabbet bu kadar akmıyorsa o kişiyle olmazmış gibi hissediyorum benMerhabalar KK nın değerli üyeleri
Heceleme konseptimden devam ederek yeni bir dertle karşınızdayım :)
Sorunum şu ki yeni biriyle tanışıtım flört anlamında fakat konuşmalarım tam odun gibi
Ne kadar zaman konuşursam konuşayım ne ilerleyebiliyorum nede geriliyorum
Karşımdaki insana soğuk geliyorum. Muhabbetimiz sürekli napıyosun nasılsın şeklinde oluyor
Uzun zamandır sevgilim olmadığından ne konuşacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Yardımcı olur musunuz
Gerekir ama sizde yaşınızı işinizi açıklayamayacak kadar çaresiz kalmıyorsunuzdur herhalde kendinize güvenin karşınızdaki ister beğenir ister beğenmez zaten insanın kısmeti kaçsa da küfretse de yapılıyor yakasına :) bence kendinize güvenmeniz lazım öncetanımak için sorup öğrenmem gerekmez mi
sadece bununla değil hiç bir konuştuğumla akmıyo bu da odun olmamdan kaynaklanıyoMuhabbet bu kadar akmıyorsa o kişiyle olmazmış gibi hissediyorum ben
nasılsam öyle olayım yaniOlabilir tabi ama kimi insan var der ki ben normalde konusmam sen beni actin kimi insan herkesle muhabbet eder kisilik ve biraz da elektrik meselesi olduguna inaniyorum
Bu arada oldugun gibi davranmak lazim yani normalde sessizsen konuskan olsan insan alisir sonra bu kim der.
Tabi tavlamak cok isteniyorsa o da yapilabilir
Doğru insanla karşılaşmsmışsın bence,ben hoşsohbet olmama rağmen bazen öyle kabız ortamlar olur ki naberden ötesini getiremem,elektrik tutmaz tıkanır kalır konuşmasadece bununla değil hiç bir konuştuğumla akmıyo bu da odun olmamdan kaynaklanıyo
Özgüvenini yüksek tut gerisi gelir mi diyosun yaniGerekir ama sizde yaşınızı işinizi açıklayamayacak kadar çaresiz kalmıyorsunuzdur herhalde kendinize güvenin karşınızdaki ister beğenir ister beğenmez zaten insanın kısmeti kaçsa da küfretse de yapılıyor yakasına :) bence kendinize güvenmeniz lazım önce
ama hoşlantı oldu onda da bende de yoksa bu kadar üzerine düşmezdimDoğru insanla karşılaşmsmışsın bence,ben hoşsohbet olmama rağmen bazen öyle kabız ortamlar olur ki naberden ötesini getiremem,elektrik tutmaz tıkanır kalır konuşma
nasılsam öyle olayım yani
Tavsiyelerin için çok teşekkürler enteresankızKendin olamamaktan bir muddet sonra yorulabilirsin kendi tercihin icin nasil istiyorsa oyle yap hayirlisi olsun.
Tabii ki her buluşma öncesi kendine hiçkimse benden önemli değil de mesela karşındaki insanla sen kendi mutluluğun için görüşüyor olacaksın öncelik her zaman senin karşındakinin değiş senin ne düşündüğün önemli dikkatini kendine verirsen ilgin dağalır karşındaki insanı iyi tanıyamazsın dikkatini kendinin değil karşındaki insanın tavırlarına kanalize etÖzgüvenini yüksek tut gerisi gelir mi diyosun yani