yonja

Eşin ne sitesi olduğundan bahsetti peki size
Oda aynen meraktan öylesine girdiğini tam olarak ne olduğunu bile bilmediğini söyledi. Bi üye oldum sonra zaten takılmadim falan demişti. .çok da üzerine durup konuşmadık aslında tam olarak bilmediğimden ne oldugunu

yani bende öyle düşünüyorum girmemiştir gircek olsa daha yeni sitelere girer ya da bi işler karıştırcak olsaydı face ye girer twitte girerdi skype kullanırdı senin dediğin siteyi bir çok kişi bile bilmiyor zaten.

Arkadaşlık sitesi. Üyenin nasıl işine gelirse... Niyeti bozan da vardır, doğru düzgün arkadaşlık kuranlarda.. Eşin girmiyormuş, takılmana gerek yok bence...

Sende ozaman pek üstünde durma canım,
Adı üstünde geçmiş

facebook yokken yonja vardı

takılcak bir şey değil, benim de vardı, facebook gibi bir şeydi. belki benim de üyeliğim duruyordur bak

bi kac sene once erkek arkadasimdan ayrildiktan bi kac ay sonra oda bu yonja denilen siteye uye olmustu , facebookta kenarda kimin hangi sayfayi begendigi gorunen yerde eski erkek arkadasimin yonjada begendigi kizlarda facebookta o kenarda gorunurdu , sonra yeni kiz arkadasi oldu kiz beni onun arkadas listesinden silmis engellemis bana msnden yaziyor ben engellemedim o engelledi yanlis anlama fln , dedim ozaman msndende silim , silmemi istemedi sen cok iyi bi kizsin benim icin cok degerlisin arkadasi kalmami istedi , seni bi sekilde facede geri eklicem soz dedi dedim ki soylede o yonjadaki kizlarida silsin bari , kivirmaya basladi ben o siteye üye degilim dedi gulmeye basladi , dedim o begendigin kizlar fcede gorunuyor , iyice utandi ben o siteyi kullanmiyorum kuzenim kullaniyor o kizlar bende ekli degil kuzenimde ekli fln

yaw biz kadınlar olarak niye fii tarihindeki meseleleri güncel bi sorun haline getirmek için bukadar uğraşıyoz anlamadım....

Bende bu kadarını görebildiğinden dostluk ark lik diye...merak ettim şimdi çok farklı sapık ca siteler var ya o tarzmi diye...ay ne biliyim çok eski bile olsa hiç kullanılmamış olsa bile sinir bozucu oldu bu
Facebook gibi bir site.Adı face değil yonja.Farklı bir site dahi olsa neden kafana takıyorsun ki.Eskide kalmış bir şey.O zaman ki,yaş,ortam ilgi alanları o zamanın şartlarını bağlar.Takılacak birşey bulamadın mı canım.Boşyere ne huzurunu bozuyorsun.

Arkadaşlık sitesi. Facebook'la alakası yok.
Facebook gibi tanıdık aramıyorsun da tanımadığın arkadaş arıyorsun :)

amaaaaaan.. yonja mı kaldı... hangimiz üye değildik ki... eski defterleri boşuna açmayın bence. gereksiz yıpratır bu..

Temelde facebook gibiydi ama tanımadığın insanlarla da etkileşime geçebiliyordun, ıcq'nun profilli hali gibiydi

İlk defa bu konuda duydum ismini demek ki bayağı eskilerde kalmış birşey

evlilik sitesi falan değil ya feysbuk yokken yonja vardı. arkadaşlarını ekliyordun falan. benim de üyeliğim vardı belki hala duruyorumdur ben de. ha tanışanlar olmuyor mudur oluyordur şimdi de aynı şeyi feysbukta yapanlar var sonuçta. bu feysbukun evlilik ya da cinsel partner arayanlar için bi site olduğu anlamına gelmez ki.

herkes üyeydi bi ara.ben de. öyle siberalem falan gibi değil. arayan aradığını buluyodu öyle diyim:)
hiç takılmaya değmez. onu silemiyosun zaten.boşver

Günümüzün facebook'u gibi işte ya. Ne amaçla kullandığı kişinin kendine kalmış. Bende de vardı yonja. Kimbilir kaç senedir bakmadım.
Yani abartılacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…