- 11 Ocak 2009
- 73
- 36
- 623
- 39
- Konu Sahibi cimcime128
-
Oda aynen meraktan öylesine girdiğini tam olarak ne olduğunu bile bilmediğini söyledi. Bi üye oldum sonra zaten takılmadim falan demişti. .çok da üzerine durup konuşmadık aslında tam olarak bilmediğimden ne oldugunuEşin ne sitesi olduğundan bahsetti peki size
yani bende öyle düşünüyorum girmemiştir gircek olsa daha yeni sitelere girer ya da bi işler karıştırcak olsaydı face ye girer twitte girerdi skype kullanırdı senin dediğin siteyi bir çok kişi bile bilmiyor zaten.Aslında öyle ama ne bileyim bir tuhaf oldum birden ismi orda karşıma çıkınca. .ama yıllardır hiç uğramış bile değil evlendiğimizde çok eski ben piyasada yokken açılmış ama belli kullanılmamış bile
Sende ozaman pek üstünde durma canım,Oda aynen meraktan öylesine girdiğini tam olarak ne olduğunu bile bilmediğini söyledi. Bi üye oldum sonra zaten takılmadim falan demişti. .çok da üzerine durup konuşmadık aslında tam olarak bilmediğimden ne oldugunu
Aynen haklisin:)Sende ozaman pek üstünde durma canım,
Adı üstünde geçmiş
Kızlar bir şey sorucam. ...Bu eskiden yonja.com diye bir site varmış ...Bu siteyi bilen varmı nasıl birsey...neden soruyorum eşim yıllar önce benimle tanımadan önce bekarken bu siteye üye olmuş ben geçenlerde adını soyadını girmiştim google den öyle karşıma çıkmıştı. Sordum çok eski o öylesine girmiştim takılmadim orda ben unutmuşum bile yıllar geçti girmem ki hiç dedi.baktım gerçekten de kayıt olduğu sene çok eski ..2 tane arkadaşı var diye gözüküyor onlarda tanıdığım erkek ark lari ...aktif de değil diye görünüyor. Yani evlendikten sonra girmedi biliyorum da ben sitenin ne olduğunu anlamadım ilk kez duydum sapık bişey falan mı bilen varmı
Facebook gibi bir site.Adı face değil yonja.Farklı bir site dahi olsa neden kafana takıyorsun ki.Eskide kalmış bir şey.O zaman ki,yaş,ortam ilgi alanları o zamanın şartlarını bağlar.Takılacak birşey bulamadın mı canım.Boşyere ne huzurunu bozuyorsun.Bende bu kadarını görebildiğinden dostluk ark lik diye...merak ettim şimdi çok farklı sapık ca siteler var ya o tarzmi diye...ay ne biliyim çok eski bile olsa hiç kullanılmamış olsa bile sinir bozucu oldu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?