- 11 Ocak 2009
- 73
- 36
- 623
- 39
- Konu Sahibi cimcime128
-
Nasıl?... sitesi
ben bilmiyorum da nete yazınca dostluk arkadaşlık sitesi olduğu yazıyor. ne kadar arkadaşlık sohbet falan olsa da konuşan istediğini konuşuyordur diye düşünüyorum onu bilemeyiz kiKızlar bir şey sorucam. ...Bu eskiden yonja.com diye bir site varmış ...Bu siteyi bilen varmı nasıl birsey...neden soruyorum eşim yıllar önce benimle tanımadan önce bekarken bu siteye üye olmuş ben geçenlerde adını soyadını girmiştim google den öyle karşıma çıkmıştı. Sordum çok eski o öylesine girmiştim takılmadim orda ben unutmuşum bile yıllar geçti girmem ki hiç dedi.baktım gerçekten de kayıt olduğu sene çok eski ..2 tane arkadaşı var diye gözüküyor onlarda tanıdığım erkek ark lari ...aktif de değil diye görünüyor. Yani evlendikten sonra girmedi biliyorum da ben sitenin ne olduğunu anlamadım ilk kez duydum sapık bişey falan mı bilen varmı
Ark derken günümüz face gibi mi yoksa abuk sabuk ark lardanmiBir dönemin popüler arkadaşlık sitelerindendi.
Bende bu kadarını görebildiğinden dostluk ark lik diye...merak ettim şimdi çok farklı sapık ca siteler var ya o tarzmi diye...ay ne biliyim çok eski bile olsa hiç kullanılmamış olsa bile sinir bozucu oldu buben bilmiyorum da nete yazınca dostluk arkadaşlık sitesi olduğu yazıyor. ne kadar arkadaşlık sohbet falan olsa da konuşan istediğini konuşuyordur diye düşünüyorum onu bilemeyiz ki
Him.face tarzı birşey ise biraz daha iç rahatlatıcı. ..aman Allah muhafaza şimdi böyle bi durumla karşılaşSam ne kadar yıkıcı olacak demekki ...Bu bile yüreğimi hoplattiÖnceden facebook yoktu yonja vardı :) hatta arkadaşım köpeğinin adına koydu hatıra olarak :)
evlenmeden önce olduysa çokta takılma bence bu tarz sitelere bi çok bekar erkekler giriyor diye düşünüyorumBende bu kadarını görebildiğinden dostluk ark lik diye...merak ettim şimdi çok farklı sapık ca siteler var ya o tarzmi diye...ay ne biliyim çok eski bile olsa hiç kullanılmamış olsa bile sinir bozucu oldu bu
Him.face tarzı birşey ise biraz daha iç rahatlatıcı. ..aman Allah muhafaza şimdi böyle bi durumla karşılaşSam ne kadar yıkıcı olacak demekki ...Bu bile yüreğimi hoplatti
Aslında öyle ama ne bileyim bir tuhaf oldum birden ismi orda karşıma çıkınca. .ama yıllardır hiç uğramış bile değil evlendiğimizde çok eski ben piyasada yokken açılmış ama belli kullanılmamış bileevlenmeden önce olduysa çokta takılma bence bu tarz sitelere bi çok bekar erkekler giriyor diye düşünüyorum
Evet sanırım aynen böyle olmuş 2 Erk arkadaşını eklemiş sadece bidaha uğramamiş. .çok rahatladim:)Eski zamanların facebook, twitter gibi bir sitesiydi kullanan kalmamıştır ya da hala kullanılıyor mu bilmiyorum yonja bence içiniz rahat olsun insan bu tarz sitelere üye diye aldatma ihtimali var gibi bir şey olamaz bizimde çok eskiden vardı yonja gereksiz muhabbet yapmadıysa eğer sıradan bizim gibi girip çıktıysa sorunsuz ama partner bulmaya çalışıyorlardı bu bir gerçekhepsinde var sonuçta kişinin neye kullandığına bağlı o sadece kişilerden oluşuyordu galiba bir meraktan benim gibi kayıt olmuş olabilir
Evet sanırım aynen böyle olmuş 2 Erk arkadaşını eklemiş sadece bidaha uğramamiş. .çok rahatladim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?