- 14 Mart 2017
- 112
- 113
- 18
- 32
- Konu Sahibi Merve kaynak
4 senelik evli iki aylık bebek annesiyim. Sözde severek evlendik ama ben eşimi hiç sevemedim.ugrastım çabaladım ama olmadı.huysuz sevgisiz saygısız bir insan.tam sevecek oluyordum kendinden uzaklaştırıyordu.en güzel olması gereken günlerim burnumdan geldi. Balayı yıl dönümleri Doğum günleri bayramlar düğünler hamileliğim doğumum ve şimdi. Hep bi tartışma hep bi kavga. Önceden salak dese küsen tavır alan ben şimdi birbirimize onlarca küfür saydırıyoruz. Buda onun eseri.sözde o beni seviyor ama belli etmek ilgilenmek Yok. Bir kadın nasıl mutlu edilir bilmiyo.evet beni aldatmadı evine çocuğuna sahip çıkıyor içki kumar Yok. Ama mutlu olmak için bunlar yetmiyor. Kavga ediyoruz hiç olmayacak laflar söylüyor deliriyorum. Elime geleni kırıp ben daha ağır konusuyorum sonra adım deliye çıkıyor. Evet ben cok mu masum um tabikide degil. Ama sevmeye ugrastım değer verdim . Maddi manevi yanında oldum. O bana bir adım geldiyse ben ona koştum. Kostum ama artık yoruldum.. Cinsel anlam Yok denecek kadar az. Karakterim den tutun vücuduma kadar hakaret. Kadın diye tutulacak bir tarfım yokmuş . Şişko lar göbeğim ebelerin göbeğine benziyormuş. 5 ay sonra beraber olduk dediği laf oran kocaman olmuş hiç bişey hissetmedim düzelmeyecek mi böle mi kalacak dedı. Bunlar sadece bir örnek. Buna benzeyen bir sürü ağır laflar . Çocuk doğdu doğalı yanımda yatmıyor sıcakları bahane etti önceleri sonra kavga dövüş gene aynı benim zoruma geliyor odaya. Dün gene kavga ettik ve gene gelmedi.kavga nedeni ise ben ona su götürüyordum oda tam isteyecekmiş istedi elimde gördü .canım sıkılıyor araba ile beni gezdir dedim olmaz dedı .ısrar ettim . Üç katı kim inip çıkacakmış . Bahanesi bu .kararın değişmedikçe su vermicem dedim gülerek ve bak gidiyorum dedim güldü yavaş yavaş giderken gene güldü bende gittim. Sonr a ben kardeşimle konuşuyordum odadan küfürler yagdırmaya basladı.kardesim duymasın diye kapattım. Merve diye bagırdı tam elime suyu aldım odaya gidiyordum kapyı pat diye açtı çocuk uyandı dedim denk geldik bağırma dedim hala küfür ediyo. Neymiş efendim suyu neden götürmüşüm felan. Odaya gitti kapıyı aşırı çarptı. Sinir oldum bende aldım sağlı sollu carptım . Duvar ezildi başladı gene bağırmaya . Küfürler sen delisin demeler felan.duvarı o hale getirdiğim için suçluymuşum o bişey yapmamış . Bende öle çarpılmaz böle çarpılır diye gösterdim dedim. Sonıç küsüz . Yavruma dokundurmuyorum . Gercekten onun babalığı hak ettiğini de düşünmüyorum artık.Bebeğe karşı bi soğukluk yok ilgileniyor seviyo. Ama artık önemi yok. bana karşı doğru düzgün olmadı. Ondan cok bişey beklemedim çalıştım eline verdim beğendiğin telefonu al arabayı al diye. Bi iş açaçcak oldu ben destek oldum .vs vs vs .. ne yapacgımı nasıl davranacağımı bilmez durumdayım. Aileme uzak oturuyorum yakın olsam belki de bu kadar tahammül edemezdim. Kaç kez boşanmayı konuştum ama hiç uygulamaya koymadım .aslında sabrımın tükendiğini böle giderse yakında koyacağımı biliyor. Ayrılsam daha iyisini mi bulcam . Hiç bulmasam kendim evladıma yetermiyim. Birgün bu nedenlerden dolayı boşandığıma mutsuz olurmuyum. Bu halleri mi bile ararmıyım. Kafam cok karısık.