Yolun Açik Olsun

E

EU1

Ziyaretçi
boğuluyorum artık sessiz çığlıklar atmaktan.
insanların yüzlerine gülmekten.arkamı döndüğüm anda ağlamaya başlıyorum artık.içimden birşey yapmak gelmiyor.sen gidiyorsun ben yavaş yavaş tükeniyorum.
yüreğim bu ayrılıpa dayanabilecek mi.bu evlilik biterken sen uzaklara giderken
ben nasıl sessiz kalacağım bu olanlara. aynı evin içinde iki yabancı olduk.o kadar yanlızım ki artık tek kişilik yaşıyorum herşeyi.
eskiden iki kişiydim bir yanım sendin şimdi alıp gidiyorsun.ben yarım kalmış hayallerim yarım kalmış UMUTLARIM TÜKENMİŞ
YOLUN AÇIK OLSUN

Hayatım bu dünyaya da tek geldik...böyle eziyet etme kendine çok acı çok zor ama biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz...hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşaallah mutlu olursun...

Merhaba Duygucum;
görüyorum ki atlamamışsın bazı şeyleri... Haklısın canım elbet!! Ama sürekli onu düşünerek daha mutsuz olursun inan.. Onu düşünmemeye çalış, işine konsatre ol, çok çok çalış ki akşam eve gelince de yorgunluktan uyuyakalırsın.

Hiç bir şey almasan bile çarşıya çık, vitrinlere bak, insana iyi gelir renkli renkli kıyafetlere bakmak..

sağolun arkadaşlar ama her anımda o var bu ayrılık beni öldürecek

Hayatım daha çok yenide ondan kolay değil hiçbir şey kalmasa alışkanlığı var seni anlıyorum ama düşünmemeye çalış...
insan böyle zamanlarda bilinçsizce kendine işkence eder...hep güzel anılar hatırlanır,hatırladıkça ağlanır,ağladıkça kendine acınır bu kısır döngüye girme sakın acını daha fazla hissetmek yerine düşünme...
demesi kolay yapması zor tabi bende ilk zamanlarda çıldıracak gibi oluyordum...uyku yok yemek yok gece yataktan fırlıyordum sıkıntıyla çok zor ama geçiyor geçecek...
bu derdin dermanı zaman ve birazda senin çaban...konuşmak istersen ben buradayım üzüme kendini...

sağolun arkadaşlar ama her anımda o var bu ayrılık beni öldürecek

Allah saklasın!!!!

Duygucum bak sen çocuk değilsin, aklını başına topla! Hiç kimse aşkından ölmemiş, ölmez de! O senin dediğin ancak masallarda, filmlerde olur..

Seni bu kadar çok üzen bir erkeği adam edemedin diye sakın üzülme. Çünkü senin gibi tatlı bir karısı olup da bu kadar yanlış yaptığı için o kaybetti! Hem seni kaybetti hem de tüm hayatını! Seni haketmedi bu adam! Çok kırıcı olduysam affet ama artık senin mutlu olmanı istiyorum.

Rabbim hakkında hayırlısını versin. Dilerim ki; çok daha güzel hayat seni bekliyordur. Çektiğin acıları anlıyabiliyorum. Yapacağın tek şey sabır!!! Günler sonra bakacaksın ki hayat herşeye rağmen devam ediyor. Lütfen topla canım kendini...

canım dayanamayacak gibi olduğunda onun sana yaptılarını düşün seni hak etmediğini düşün onun için bu kadar üzülmeye değer mi de kendi kendine biliyorum çok zor yaşadğın durum şuan ama inan çektiğin o çilelerden daha iyidir

canım benim geçer...güçlü ol...sadece ölümün çaresi yok sen hayattasın sağlıklısın çok şükür...atlatabilirsin atlatacaksın...hepimiz için neler ne acılar geçmedi ki...bu da geçer inan ve güçlü ol...başaracaksın...ben biz hepimiz sana inanıyor ve dua ediyoruz unutma...ben çok mutsuz olduğumda sanki tüm dünya karardığında bişey söylerim kendime çok büyük değil belki çok önemli de değil ama iyi gelir bana...sende söyle..."hadi gülümse...bulutlar gitsin"...hadi...gülümse...

duygucum güçlü ol bende bir ayrılık bir boşanma yasadım biliyorsun hemde hiç olmaz yere çok ağladım çok üzüldüm içtim sarhoş oldum ama o görmeden kazanamıyım kabeden miyim bilmiyorum ama lütfen üzülme seni şu an en iyi anlayanlardan biri benim hayatta hiç bir şeyin canını yakmasına izin verme dilersen benimle istediğini konuşabilrisin özleden msn atman yeterli bitanem hayat herşeye rağmen devam ediyor ve sen bi yerinden tutunup yasamak zorundassın ne demiş yazar bi ilişki ve bi insan için yapılacak her şeyi yaptıysan için rahat olsun daha fazlasını yapmış olsaydın her zaman yapmadıklarınla yargılanırdın diye.... sen yüreğini ferah tut canım allah her derdin dermanını verir hiç bir aşk acısıyla insan ölmez allah ailenin acısını göstermesin beterin beteri var bunu hep böyle düşün canım sevgiyle kal...

X