Yollarda rahat yürüyememek

geçen kış sırf bu yüzden işten çıkmayı bile düşündüm ..
normalde eve servisle gidiyorum ama fabrikada mesai olunca minibüsle gidiyorum.evimle minibüsten indiğim mesafe 10 dk uzaklıkta eve gidene kadar selektör yapanmı dersiniz,korna çalanımı arasınız laf atan üzerime arabayı süren ıslık çalan isyan etmiştim evime ekmek götürmek için çalışıyorum ama yolda rahat yürüyemiyorum..eve gidene kadar sinir küpüne dönüyorum.
eşim bi duysa yada görse başı belaya girer.
bunu yapan erkeklerin hiçmi karısı kızı ypk ben anlamıyorum bu ne zihniyet.....

kızlarına yada eşlerine yapılsa namus bekçisi kesilir bu tipler

bu tip insanlar maalesef çevremizde çok...
onları görerek ve cevap vererek ,değerli konumuna sokuyoruz aslında...
görmemek,duymamak onları hangi sınıfa koyduğumuzu gösteriyor sanırım...
bir bayan olarak ,aşırıderece de rahatsız oluyorum herkes gibi,ama
beni en çok düşündüren körpecik ama görünüşte genç kız havası olan kızlarımız...
Allahım hepsini korusun...
sevgiler...

bu tip insanlar maalesef çevremizde çok...
onları görerek ve cevap vererek ,değerli konumuna sokuyoruz aslında...
görmemek,duymamak onları hangi sınıfa koyduğumuzu gösteriyor sanırım...
bir bayan olarak ,aşırıderece de rahatsız oluyorum herkes gibi,ama
beni en çok düşündüren körpecik ama görünüşte genç kız havası olan kızlarımız...
Allahım hepsini korusun...
sevgiler...

Çok doğru söylüyorsunuz bizler kendimizi koruyabiliriz ama gencecik kızlarımız ne yapabilecek.
Ortam o kadar kötükü çabuk inanıp hemen kanabilirler.
Allahım herkesi böyle kötü niyetli insanlardan korusun .
Sevgiler.a.s.

Erkekler ! Konuş konuş bitiremeyiz sizi,siz bu salaklıkları bitiremediğiniz sürece!
Demek ki hiç bitmeyecek bu tür konuşmalar,çünkü erkeklerin kanında var salaklık,onlara işlemiş bi kere,koparmaya ne hacet.
Yolda yürütmezler,laf atıp dururlar,bön bön tren görmüş gibi bakarlar,yanlarında karısı,kızı,sevgilisi,nişanlısı olur hiç farketmez son sürat gene bakarlar,bakınca kendilerini daha çok erkek sanırlar halbuki hiç alakası yoktur, açık saçık giyinmiş bir kadın gördüler mi vay senmisin bunu yapan deyip yandaki arkadaşlarına gösterirler,o koca parmaklarını uzata uzata,o dikizden başka işe yaramayan gözlerinle göstere göstere, ağızlarında iğrenç laflardan sakız yapıp sürekli aynı sakızı çiğnemekten hoşlanırlar,
bu tür bakışlardan etkilenceğimizi sanacak kadar temiz (!) kalpli,zavallıcık insanlardır,
kornoya basarlar bangır bangır etraftakiler dönüp bakar salak heralde diye,kız yanından geçerken hemen müziğin sesini yükseltirler ama bilmezler ki o yükselen müzikle beraber onların
bu komik davranışları yüzünden duymak istemeyecekleri lafların da arttığını,otobüse bi bayan bindiği zaman napsakta rahatsız etsek diye kara kara düşünürler,yer verme numarasına yatarlar tepene dikilirler öyle azrail gibi...

Say say bitmez.Benden sonraki arkadaşa devir teslim yapıyorum :eek:

Boyle insanlar maalesef degismeyecek
Ben yurtdisinda kaldigim için inanin ki daha bi tuhafima geliyor bu durum
Burda boyle birsey asla yok, yani arada bir çikiyor biri laf atiyor yada serseri oluyor ama turkiye gibi degil allah'tan
Gerçekten soyle bi kiz arkadasla alisverise çikalim dedik bu sene, allah allah...
Cok tuhafima gidiyor çok yazik vallahi

Ha birde bundan bi kaç sene once bi çay bahçesinde sigara yakmistim, laf attilar bana ama bu kez erkeklerden degil, kadinlar,...utanmaz sey demislerdi yanimdan geçerken...o da ayri bi konu tabi

arkadaşlar böyle durumlara karşı en iyi ilaç müzik.tak kulağına kulaklığını aç sesi sona dinleye dinleye git istediğin yere,kimsenin dediğini duymazsın:sm_cool: ee başka çare yok türkiyedeki bayanlara.karşılık versen ayrıı,duymamazlıkdan gelsen ayrıı..en iyisi hiç duymamak :teytey:

bende hergün işten eve dönüşte servisten indiğimde 150 metre yol yürümek zorundayım ve neler çekiyorum bi bilseniz hayır yani mini etek giysem teşhir edici kıyafetler giysem anlıyacam ama normal giyiniyorumda korna çalmalar arabadan kafa çıkarmalar salaklar yazarken bile sinirlerim bozuluyo laf atmalar valla bi gün birisine ağzıma ne gelirse saycam zaten bigün yapmıştım bide diyoki aptal adam ben sanamı dedim diyo git onun ümüğünü sık gebert:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

Off kesinlikle insanın ruhunu tüketiyor öyleleri. Ben artık gülüyorum kendi kendime sinirimden. Bi de bazı türleri var, yolda yürüyorsunuzdur, karşıdan gelirken gözüne kestirir sizi, böyle baygın baygın kendi çapında etkileyici bakar gözünü dikerek. Sonra tam yanınızdan geçerken şöyle içli bir şarkı türkü söylemeye başlar kulağınıza doğru. Allahım al canımı diyorum işte o anda. Artık zaten İstanbul içinde askılı tshirt, şort falan giymek benim için hayal. Zaten çuval giysen onlara farketmez. Kadın mı, nefes alsın yeter mantalitesinde çoğu. Nefret ediyorum. Önceki mesajlarda bazı arkadaşlar bunun nedenlerini çok güzel irdelemişler, tekrara düşmek istemedim. Kıssadan hisse bizdeki bu aç erkekler oldukça biz bu durumdan kurtulamayız. Eğitim şart =)

ıstedıgın kadar yont ıstedıgın kadar bıcımlendır
sadece seklını degıstırırsın
ama ozunde hala odundur
bu tıp ınsanlar malesef var aramızda
allah yardımcımız olsun ne dıyım
allah akıl versın

Bir bayan neden yolda yürürken yada durakta otobüs beklerken bu araba kullanan erkekler sinyal yakar yada korna çalar.
Biz hiçbir şekilde rahat olamıyacakmıyız acaba .
Sen ne hakla tek başına duran bir bayana bunu yapıyorsun
Sana bu hakkı kim verdi
Nedir bu arkadaşlar ben bunu adını koyamıyorum artık
Sokakta yürürken bile hep görüyoruz böyle şeyleri
Bırakın artık bu ucuz numaraları
Bırakın artık kadınımız sokakta rahat yürüsün
Hani hep söylüyoruz ya
Eğitim şart.
Bunları eğitsen ne olacak
Bunların ruhlarında var böyle şeyler
Allahım sen bu insanları ıslah eyle

Ne kadar kibar bir üslupla değinmişsin bu konuya arkadaşım ben ele almış alsaydım bu konuyu ...amanınki amanın kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook:1rolleyes:

Hem söylenecek o kadar çok şey var hem de hiçbişey yok..Çünkü ne söylesek nafile ne yazsak çizsek boş ..

Sadece ülkemizde değil tüm dünyada hal böyle :kızgın::1no2: belki biraz eksik biraz fazla..

Bir reklam filmi vardı kadınlar günü dolayısıyla yayınlanan..yine bu sitede izlediğim..o kadar harikaydıki kaydirigubbakcemile2 ..Kadın ve erkekler tamamen yerdeğiştirmiş misal; erkeğin bi tanesi gece gece korka korka kadınların arasından geçerek evine gidiyor..evde karısı adamın yaptığı yemeği beğenmeyip kocasına dayak atıyor..kaydirigubbakcemile5 yani gerçek olmayacak kadar muhteşemdi :ecrin_bebek:

X