- 1 Mart 2016
- 12
- 3
- 36
- 38
- Konu Sahibi whitechicken
-
adetlerin düzensiz ise geç döllenme olmuştur sıkmayın canınızı üzülmeyin bende de geç döllenmeydi 5 nci haftada bebek görünmüyordu sanırım..ilk doktora devam edin derimArkadaşlar en son 30 Ocak'ta adet oldum.Benim adetim düzensizdir.Bazen 35 gün sürer bazen 28 bazen 58. 18-21 şubatta ilişkimiz oldu.
7 Mart günü tesadüfen hamile olduğumu öğrendim.Bu ilk gebeliğim.5 yıllık evliyiz.Geçen sene tüp bebek bile yaptık tutmadı.Bu kendiliğinden oldu.Geçen hafta kese 13-14 mm yolksac 3 mm idi.Doktor henüz bebek görünmez dedi.Ama gittiğim diğer doktor benim psikolojimi alt üst etti.Görünmesi lazımdı.Olmazsa haftaya da görünmezse boş gebelik dedi.Kafayı yiyeceğim . Bu boş gebelik diyen doktora göre 7 haftalık gebeyim.Henüz erken diyen ise haftanı şimdi söylemek doğru olmaz dedi.Arada kaldım.Yolk sac görünse dahi boş gebelik olur mu? Siz bebeği kaçıncı haftada gördünüz?
inşallah canım her işte bir hayır vardır. kendini çok fazla sıkma çokta sevinme herşeye hazırlıklı olu bu dünyada herşey bizim için Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. ultrason sonucunda kaç haftalık görünüyorhiç kanamam olmaması tek mutluluğum.Hersey Allahtan tabii.5 yıl sonra verdiyse vardır bir hikmeti.Henüz sevinemedim tabiki.. Bu cuma günü tekrar kontrolüm var Rabbim hakkımda hayırlısını versin diye dua ediyorum
İşte olumsuz konuşan doktora göre 7+4 hamileyim.Ama olumlu yaklaşana göre daha haftam belli değil.tek tesellim şu 22 martta kese göründü.29 martta yolksac göründü.işte cumaya doktor bebeği görürüz diye cağırdı.inşallah canım her işte bir hayır vardır. kendini çok fazla sıkma çokta sevinme herşeye hazırlıklı olu bu dünyada herşey bizim için Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. ultrason sonucunda kaç haftalık görünüyor
başka bir doktora daha görünseydin. ben kaç tane doktora gittimİşte olumsuz konuşan doktora göre 7+4 hamileyim.Ama olumlu yaklaşana göre daha haftam belli değil.tek tesellim şu 22 martta kese göründü.29 martta yolksac göründü.işte cumaya doktor bebeği görürüz diye cağırdı.
Öyle mi dersin ? Çevremde gitme bekle diyor.Acele ediyorsun diyor.Şaştım kaldım ne yapacağımı.Bu gittiğim iki doktorda özel hastanede.Devlet hastanesine gitmedim hiç.Bir de oraya mı gitsem aceba?başka bir doktora daha görünseydin. ben kaç tane doktora gittim
çok üzüldüm Allah hiçbir kadına bunu yaşatmasın.İki hafta önce yokl kese göründü kese büyüdü bebek oluşamadınız için kürtaj oldum inşaşşah sende bebek oluşur sağlıkla kucağına alırsın
Amin Canım Benim üçüncü bebeğim olacaktı çok üzüldük kaybedince zamanı gelince nasip eder inşallah Rabbimçok üzüldüm Allah hiçbir kadına bunu yaşatmasın.
İnşalllah tez vakitte yeniden bu duyguyu tadarsın arkadaşım.Tek dileğim bu.
bence git. beklemek çok yoruyor insanı ne yapacağını bilmiyorsun ve en son artık nolacaksa olsun bitsin diyosun ben en son devlete gittim farklı bişey söylemediler ama doktor sağolsun çok ilgiliydi özelde bile yapılmayan tahliller istedi özellikle progesteron hormonu onu çok önemsedi oda zaten pek yükselmedi. devamlı beta ya baktı indi çıktı en son dedi kürtaj edelim 25 marta gün verdi ben 23 martta yoğun kanamayla düşük sonra kürtaj edildimÖyle mi dersin ? Çevremde gitme bekle diyor.Acele ediyorsun diyor.Şaştım kaldım ne yapacağımı.Bu gittiğim iki doktorda özel hastanede.Devlet hastanesine gitmedim hiç.Bir de oraya mı gitsem aceba?
Annelik sabır işi derler ya hamilelik oluşmasında itibaren sabırlı olmayı mecburen öğreniyoruz, dilerim bebişini sağlıklı bir şekilde ultrasonda görürsün annesi,dualarım sizinle..Nasıl mutlu oldum yazını okuyunca anlatamam.Allah kucağına almayı nasip etsin kızını inşallah darısı başıma.Ben hiç yaşamadım ne düşük ne kimyasal ne boş nede başka birşey.5 yıldır istiyorduk olmadı.Geçen sene tüp bebek yaptık.9 embriyo elde ettik.7 sini dondurduk ikisi koyuldu.Ama tutmadılar işte.Bizde hep erteledik ikinci denemeyi maddi imkansızlıkta eklendi .Allahın hikmetidir bende kendiliğinden kaldım.İnşallah bu hafta bebeği görürüz kalbini duyarız.Ömrümden ömür gitti öğrendiğimden beri.Göğsümü gere gere ben hamileyim diyemiyorum.Bakalım neler olacak .Benim için dua edin ne olur.
çok teşekkür ederim.Allah razı olsun .Sabırla bekleyeceğim .Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.Annelik sabır işi derler ya hamilelik oluşmasında itibaren sabırlı olmayı mecburen öğreniyoruz, dilerim bebişini sağlıklı bir şekilde ultrasonda görürsün annesi,dualarım sizinle..
Sağ canım Allah razı olsun hepimize sağ sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim.Nasıl mutlu oldum yazını okuyunca anlatamam.Allah kucağına almayı nasip etsin kızını inşallah darısı başıma.Ben hiç yaşamadım ne düşük ne kimyasal ne boş nede başka birşey.5 yıldır istiyorduk olmadı.Geçen sene tüp bebek yaptık.9 embriyo elde ettik.7 sini dondurduk ikisi koyuldu.Ama tutmadılar işte.Bizde hep erteledik ikinci denemeyi maddi imkansızlıkta eklendi .Allahın hikmetidir bende kendiliğinden kaldım.İnşallah bu hafta bebeği görürüz kalbini duyarız.Ömrümden ömür gitti öğrendiğimden beri.Göğsümü gere gere ben hamileyim diyemiyorum.Bakalım neler olacak .Benim için dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?