yolk saç kesesi

bende 4 ay çnce geçirdim bebiş gelişmedi kese büyüyodu hala bekliyorum bi umut off offf 5 yıl bitiyo

nasıl yanı 4 ay once bı gebelık gecırdın.kese buyuyordu ama bebek yokmuydu..yolk kesesi varmıydı

ben 5 hafta 6 günlük hamileyim vaginal ultrasonla yolk saçı gördük ama bebeği göremedik.......

canım 6 7 haftalıkken bebek gözükür benimde yolk kesesi vardı 7 haftalıkken gittim kalp atışları bebek gözüktü şimdi dünyalar güzeli 3 aylık bi kızım var allahım sizede nasip eder inşallah kucağınıza almayı

canım 6 7 haftalıkken bebek gözükür benimde yolk kesesi vardı 7 haftalıkken gittim kalp atışları bebek gözüktü şimdi dünyalar güzeli 3 aylık bi kızım var allahım sizede nasip eder inşallah kucağınıza almayı

saol canım içime su serptin inşl bende görürüm..

kızlar bende kürtj oldm kese vardı ama kalp atışı yoktu neyse 3 ay folbiol kullandım 3. ayın sonnda hamile kaldım şuan kızm 7.5 aylık
kesnlikle kafanza takmayın elbet allahın izniyle olcakkk

canım yolk sac bebek oluşumunun ilk basamağı yani o kesede yolk sac varsa yüzde 90 ihtimalle boş gebelik olmaz

Kızlar yolk sac dan sonra bu hafta bebeği ve kalp atışlarını gördüm ALLAH'a çok şükür.Darısı başınıza...

X