Yolk sac kesesi görünüyor mu lütfen bakar mısınız

sylviaRose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2024
10
1
21
Merhaba ilk hamileliğim plansız bir gebelikti çok erken öğrendim 97 hcg ile düzenli arttı dün doktora gittim karından ultrason ile bu şekilde görünüyor ama bebek yok boş gebelik olabilir mi 14 mm kese 6 haftalık
IMG_3227.png

Cok erken daha ben 7. Haftada gormustum keseyi
Doktorum haftaya görünür büyük ihtimalle dedi ama ilk gebeliğim oldugu için endişeliyim karından görünmez ise vajınal bakıcak ama 14 mm bir kese de bebek görünmeyebiliyor fakat yolk ve sac yok mu doktorum bisey demedi sadece bebek hakkında konustu

Doktorum haftaya görünür büyük ihtimalle dedi ama ilk gebeliğim oldugu için endişeliyim karından görünmez ise vajınal bakıcak ama 14 mm bir kese de bebek görünmeyebiliyor fakat yolk ve sac yok mu doktorum bisey demedi sadece bebek hakkında konustu
Banada aynisini yapmisti doktor korkma haftaya gozukur :) kilon varmi

1.75 boyum var kilom 72 hafif göbüsüm var ama yinede normal boyuma göre birde 21 yaşındayım çok hızlı kilo alıp veriyorum 😂
Ozaman haftayi bekle acaba kilodan dolayi netmi gozukmedi dje dusundumde hersey normal duruyor 7. Veya 8 hafta hersey duzelir ben ilk doktora gittigimde 6 haftalikti seninkinin yarisiydi

Biraz bulanık diye emin olamadım yolk olup olmadığından birde yolk ve sac var ise boş gebelik değildir diyorlardı bu konuda bilginiz var ise paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
Senin gebeligim bos degil canım golge gibi gri olan yolk zaten icin ferah olsun
Ben sana 5 haftalik goruntuyu atsam yolk nerede dersin 😃
Hic tadini kacirip stres yapma masallah diyelim kesen cok guzel duruyor🥰

Senin gebeligim bos degil canım golge gibi gri olan yolk zaten icin ferah olsun
Ben sana 5 haftalik goruntuyu atsam yolk nerede dersin 😃
Hic tadini kacirip stres yapma masallah diyelim kesen cok guzel duruyor🥰
Çok teşekkür ederim cidden içim rahatladı plansız olsa bile ben ve nişanlım çift çizgiyi gördüğümüzden beri çok istiyoruz onu 💕

Ya benim kese görüntümde böyleydi 5+5 im bana bu ne garip bi kese dedi. Kese dediğin illa yuvarlak mı olacak kadın her gittiğimde değişik şeyler söylüyor ya yolk saçı var falan da demedi çok yetersiz bilgideyim kızlar sizce 6+3 de falan özele gitsem net görürler mi ? Sürekli bişey çıkcak diye korkuyorum kalp atışını duyana kadar bana huzur yok sanki

X