- 18 Mayıs 2016
- 52
- 14
- 88
- 36
- Konu Sahibi Aysima2016
-
Canm hayırlısi inşallah. Uzuldum insallah en kisa zammda tekrardam saglikli bebek nasip eder.Dedigm gibi benm degerlerim 1 haftata 12 nn olmasi gerekiyor. Ama karindan goremedi. Demekki artmamis. Bu konuda bisey soylemedi. 10 gun sonra grl dio. Beklmesi zorCanım kesenin büyümesi ve yolk sac önemli zaten bende kese hiç büyümedi 8 artıda ve yolk sac olmadı boş gebelik geçirdim ben
Inşallah canm. Suan kötüyüm ama topatlanirim. Insallah güzel haberi alırım 10 gün sonraDaha çok küçük görünmeyebilir sıkıntı yapmayın kendinize. 6. haftada kalp atışıda duyulmayabilir zaten. İlk zamanlar biraz sabır gerektiriyor. Doktorun dediği gibi geç döllenmeyse büyük ihtimalle haftasıda sizin son adet tarihinize göre hesaplanmaz panik yapmayın benim de öyle oldu.
Sen naptin canm kalp atisini duymak için mi gidceksin. Belki bende dayanamam giderim haftaya :\İNŞ ALIRSIN BEKLEMESİ ÇOK ZOR YA BENDE SALI GÜNÜ GİDİCEM KONTROLE ZAMAN GEÇMİYOR
Değerlerin gayet iyi doktora git en kisa zamanda. Icini ferah tutmaya calis. Sitresten ben kendimk ve kocami yedim bitirdim ama ele geçen bisy yok. Pazartesi git kese görünür inşallahArkadaslar Merhaba dün kan testi yaptirdim 17141 çıktı 10 gün gecikme oldu hala şaşkınim çünkü gecikme dışında hiçbir belirti yaşamadım ilk gebeligimde düşük ile sonuçlandı ilk gebelikte göğüslerim büyüdü ve cok sizlamisti kadiklarim da sanciliydi şimdi ise hiç ağrım yok goguslerim her zamanki gibi acaba boş gebelik olabilir mi pazartesi kontrol var çok korkuyorum boş gebelik yaşayanlar bur şeyler yazin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?