• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yolk kesesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yolk sac olup embriyonun oluşmadığı gebelikler varmış ama embriyonun görünmesi için erken'de olabilir henüz haftanıza bağlı.

Bende adete gore 8ci haftada bostu 9da yolk kesesi olusmus 6haftalik gozukuyor ultrasonda betada 6haftaya uygun
2 hafta geç yumurtlamışsınızdır. Benimde geç olmuştu. Hamileliğim boyunca dert anlatmak zorunda kaldım doktorlara. Bi de 40 haftalıkken 42 hafta sanıp sezaryene alıyorlardı ucuz yırttım😄

IMG_20200507_172706.jpg
bu 8ci haftadaki bos kese

Ayni gun baska bir ultrasona daha düştüm onda buyuk qaliba baksana
Hıı tamam. Açıdan dolayı öyle çıkmış demekki. Vajinal ultrason sanırım. Bence haftaya bebeği görürsünüz. Boş gebelik alalım derlerse falan dinlemeyin bekleyin 1 hafta daha. Aynılarını yaşadığım için söylüyorum

Hıı tamam. Açıdan dolayı öyle çıkmış demekki. Vajinal ultrason sanırım. Bence haftaya bebeği görürsünüz. Boş gebelik alalım derlerse falan dinlemeyin bekleyin 1 hafta daha. Aynılarını yaşadığım için söylüyorum
Evet vajinal Dun bide by gün kahverengi akinti var ama ağrım yok

Evet vajinal Dun bide by gün kahverengi akinti var ama ağrım yok
Takip edin. Kanamayı pek sevmez doktorlar. Doktora da haber verin progestan yazar. Bende de 5 gün kadar oldu ama adet günlerimde oldu bu zamanlarda değil. Muhakkak söyleyin doktorunuza haberi olsun

Bi de sanırım sağ tarafta kanama alanı gibi bişey var. Keseye uzak. Doktor ondan bahsetti mi hiç. O mu lekelenme yapıyor acaba

Back