- 10 Mayıs 2020
- 645
- 675
- 18
- 29
- Konu Sahibi Bir umut kal
Yolk kesesi olusup bebegi olusmayan varmi?yolk sac varsa embrion mutlaka gozukurmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yolk sac varsa muhakkak bebekte var demektir. Boş gebelikte kesenin içinde hiç bişey olmuyor simsiyah bi boşluk görünüyorYolk kesesi olusup bebegi olusmayan varmi?yolk sac varsa embrion mutlaka gozukurmu?
Bende adete gore 8ci haftada bostu 9da yolk kesesi olusmus 6haftalik gozukuyor ultrasonda betada 6haftaya uygunEvet yolk sac varsa muhakkak bebekte var demektir. Boş gebelikte kesenin içinde hiç bişey olmuyor simsiyah bi boşluk görünüyor
2 hafta geç yumurtlamışsınızdır. Benimde geç olmuştu. Hamileliğim boyunca dert anlatmak zorunda kaldım doktorlara. Bi de 40 haftalıkken 42 hafta sanıp sezaryene alıyorlardı ucuz yırttımBende adete gore 8ci haftada bostu 9da yolk kesesi olusmus 6haftalik gozukuyor ultrasonda betada 6haftaya uygun
Daha çok küçükmüş zaten kese. Görmek için erken. Benim gibi bi doktorun akıl edip yeni sat oluşturması lazım size de. Yoksa hep niye geriden geliyor bebek bi sıkıntı mı var diye düşündürüp dururlarEki Görüntüle 2634061 bu 8ci haftadaki bos kese
Kese niye büyümemiş acaba. Yorum yaptı mı doktor kesenin boyutunaEki Görüntüle 2634063 bu 9cu hafta
Ayni gun baska bir ultrasona daha düştüm onda buyuk qaliba baksanaKese niye büyümemiş acaba. Yorum yaptı mı doktor kesenin boyutuna![]()
Hıı tamam. Açıdan dolayı öyle çıkmış demekki. Vajinal ultrason sanırım. Bence haftaya bebeği görürsünüz. Boş gebelik alalım derlerse falan dinlemeyin bekleyin 1 hafta daha. Aynılarını yaşadığım için söylüyorumAyni gun baska bir ultrasona daha düştüm onda buyuk qaliba baksana
Evet vajinal Dun bide by gün kahverengi akinti var ama ağrım yokHıı tamam. Açıdan dolayı öyle çıkmış demekki. Vajinal ultrason sanırım. Bence haftaya bebeği görürsünüz. Boş gebelik alalım derlerse falan dinlemeyin bekleyin 1 hafta daha. Aynılarını yaşadığım için söylüyorum
Takip edin. Kanamayı pek sevmez doktorlar. Doktora da haber verin progestan yazar. Bende de 5 gün kadar oldu ama adet günlerimde oldu bu zamanlarda değil. Muhakkak söyleyin doktorunuza haberi olsunEvet vajinal Dun bide by gün kahverengi akinti var ama ağrım yok
Kanama alani yok yarin zaten gidicem embiron gorunmezse kurtaj yapilacakBi de sanırım sağ tarafta kanama alanı gibi bişey var. Keseye uzak. Doktor ondan bahsetti mi hiç. O mu lekelenme yapıyor acaba
İnşallah gözükür de sağlıklı bi hamileliktirKanama alani yok yarin zaten gidicem embiron gorunmezse kurtaj yapilacak