• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk Kesesi oluşmuş bebeği göremiyoruz

asi16cansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
10
3
86
İstanbul
92C3E226-C305-419F-9BB9-AA325F73880E.jpeg
merhaba hanımlar ben ilk eşimle 18 martta birlikte oldum. Normalde adet tarihim her ayın 8i oluyor. Şuan hesaplarıma göre bebeğm 6 haftalık. Ancak daha bebeği görmedik. Daha önce boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum. Doktorbu fotoğrafta belli olan şeyin yolk kesesi olduğunu söyledi henüz bebeği göremedik. Sizce bebek oluşucak mı bu normal mi başına gelen arkadaşlar varsa anlatırsa çok mutlu olurum

Eki Görüntüle 3054939 merhaba hanımlar ben ilk eşimle 18 martta birlikte oldum. Normalde adet tarihim her ayın 8i oluyor. Şuan hesaplarıma göre bebeğm 6 haftalık. Ancak daha bebeği görmedik. Daha önce boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum. Doktorbu fotoğrafta belli olan şeyin yolk kesesi olduğunu söyledi henüz bebeği göremedik. Sizce bebek oluşucak mı bu normal mi başına gelen arkadaşlar varsa anlatırsa çok mutlu olurum
Bekleyin inşallah kalp atışlarıni duyacaksınız

Eki Görüntüle 3054939 merhaba hanımlar ben ilk eşimle 18 martta birlikte oldum. Normalde adet tarihim her ayın 8i oluyor. Şuan hesaplarıma göre bebeğm 6 haftalık. Ancak daha bebeği görmedik. Daha önce boş gebelik geçirdiğim için korkuyorum. Doktorbu fotoğrafta belli olan şeyin yolk kesesi olduğunu söyledi henüz bebeği göremedik. Sizce bebek oluşucak mı bu normal mi başına gelen arkadaşlar varsa anlatırsa çok mutlu olurum
Karından ultrasonla mı

Görebildiniz mi bebeği?

Back