Merhaba Aybüke yorumun ve alakan için teşekkür ederim benzer durumda olanlar için son durumu senin mesajın sebebiyle açıklamış olurum..
Özel başka bir dr a gittim kese gözükmüyor aşada dedi düşük yapıyorsun yarıb sabah gel kürtaj ile alalım dedi veya kendi düşücek içinde parça kalmaması lazım dedi kürtaj öneririm dedi sonkez orfan cıkıp tekar ilk dr uma gittim düşük yapıyorsun düşsün yoksa kürtaj ile almak zorunda kalırız dedi progestron vs kullanma ki içinde parca kalmasın dedi iki üç günde bir gel kanda düşüşe bakıcaz dedi benim düşüğüm 15 gün sürdü heralde bu konuda çok şansızım kime sorsam 5-6 günde kanamam bitti dediler kısmetsizlik çok üzüldüm o on bes gün tutamıyorsun gitti gidiyor kabul edemiyorsun beni psikolojik olarak çok yıprattı Allah tekrarını yaşatmasın inşallah daha sonra Dr Birgül sarıkamısa gittim herseye bakıldı düşük sebebi belli değil hiç bi sorunda yok 6 ay dene olmazsa tüp bebek gibi konustu bir ay sonra 6 ay olucak kısmet inşallah tüp bebeğe getek kalmadan hamile kalırım sağlıkla kavuşmak kısmet olur