Yolk kesesi kalp atışı yok 6+2 haftalık

Eslem14zeynep93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
23
19
38
31
Arkadaşlar 6+2 günlük hamileyken kahverengi lekelenmem geldi dr gittim apartopar Progestan verdi ve kese boş şuan bekleyeceğiz dedi kalp atışları da yok yolk kesesi de yok gebelik kesesinin boyutu gs 2.38 ve gs1.04

Bu olcumleri anlamadim hangisi gecerli 23 mm mi yoksa 10 mm mi? Kese 20 mm'ye ulastigi halde yolk kesesi ve bebek görünmediyse sagliksiz gebelik oluyor ama daha 10 mm ise cok normal gorunmemesi, yeni olusacaktir

5+2 günlükte kese gözüktü dr m 15 gün sonra gel dedi kesinin içinde okusuna bakıcaz dedi fakat 6+0 herzaman kahverengi olan kanamam kırmızı oldu en yakın başka dr a gittim karnımdan keseyi göremedi alttan baktı keseyi gördü düşüyor olabilir dedi bir hafta sonra bakalım dedi progestron verdi kendi dr un görsün dedi cıkıp kendi dr ma gittim durumu anlattım direk alttan baktı en son baktıgımızdan beri 4-5 gun gecmiş gelişme de olmamış düşsün dedi progestron içme kürtaj yapmak zorundq kalmayalım dedi 38 yasındayım yuksek tansiyon haşimatom var ilk hamileliğim bir bucuk yıldır bu evliyim dr um ilk günden beri bana hamileliği gereksiz gören bir edası var dünde ilacı içme bırak düşsün diyince cok üzüldüm kanamam ara ara bir elma dilimi kadar gelip duruyor sizce ne yapmalıyım

Doktorlara inanma bence başka doktora git o olmadı başkasına git ben şuan hamileyim Ama benim başıma gelmedi ablamın başına geldi böyle olay 2 ay oldu bebek yok kanaması cok fazla alacaz kürtah dediler bebek yok kese iniyor rahime düşecek dedi hiç inanmadı sonra özele gitti bwbwk kesenin arkasında duruyormus ve sonra o kanamalar daha cok artınca bebek kese ye girdi kese düzene inanma sen doktorlar pek birsey bilmiyorlar ben hemşireydim daha öncede böyle setler cok gördüm yani

Merhaba Aybüke yorumun ve alakan için teşekkür ederim benzer durumda olanlar için son durumu senin mesajın sebebiyle açıklamış olurum..
Özel başka bir dr a gittim kese gözükmüyor aşada dedi düşük yapıyorsun yarıb sabah gel kürtaj ile alalım dedi veya kendi düşücek içinde parça kalmaması lazım dedi kürtaj öneririm dedi sonkez orfan cıkıp tekar ilk dr uma gittim düşük yapıyorsun düşsün yoksa kürtaj ile almak zorunda kalırız dedi progestron vs kullanma ki içinde parca kalmasın dedi iki üç günde bir gel kanda düşüşe bakıcaz dedi benim düşüğüm 15 gün sürdü heralde bu konuda çok şansızım kime sorsam 5-6 günde kanamam bitti dediler kısmetsizlik çok üzüldüm o on bes gün tutamıyorsun gitti gidiyor kabul edemiyorsun beni psikolojik olarak çok yıprattı Allah tekrarını yaşatmasın inşallah daha sonra Dr Birgül sarıkamısa gittim herseye bakıldı düşük sebebi belli değil hiç bi sorunda yok 6 ay dene olmazsa tüp bebek gibi konustu bir ay sonra 6 ay olucak kısmet inşallah tüp bebeğe getek kalmadan hamile kalırım sağlıkla kavuşmak kısmet olur

Amin inşAllah yumurta catlatma iğnesi ile de hamile olabilirsin sorun yoksa cnm sen canını sıkma stresten ne kadar uzak durursan saglıgın için en önemlisi o Allah vermek istedikten sonra verir sen Allaha yönel Allah isteyen bütün anne adaylarının kucaklatını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…