• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda yürürken karsilastiginiz igrenclikler ?

genelde tükürme örnek verilmiş cidden burdaki en büyük sorun da bu sanırım..
benim de başıma şöyle bişey geldi bigün otobüsle eev dönüyordum ve tıklım tıklım dolu herkesle dipdibe durmak zorundasın kadının biri yanımda hapşırıp tıksırıyor camı falan da açamıyorum deli gibi yağmur yağıyor açsam ben ıslancam.neyse bu kadın hapşırıp öksürüp tıksırırken birden yere bi tükürdü ama ne tükürme düşünün otobüs tıklım tıklım kadın dibimde yere pis bişekilde tükürüyor.ben tabi anında açtım camı midem kalktı.kadın bi de bana dönüp demez mi camı kaparmısınız hastayım dedim belli zaten kapadım camı :63: ne insanlar var ya :60:

genelde tükürme örnek verilmiş cidden burdaki en büyük sorun da bu sanırım..
benim de başıma şöyle bişey geldi bigün otobüsle eev dönüyordum ve tıklım tıklım dolu herkesle dipdibe durmak zorundasın kadının biri yanımda hapşırıp tıksırıyor camı falan da açamıyorum deli gibi yağmur yağıyor açsam ben ıslancam.neyse bu kadın hapşırıp öksürüp tıksırırken birden yere bi tükürdü ama ne tükürme düşünün otobüs tıklım tıklım kadın dibimde yere pis bişekilde tükürüyor.ben tabi anında açtım camı midem kalktı.kadın bi de bana dönüp demez mi camı kaparmısınız hastayım dedim belli zaten kapadım camı :63: ne insanlar var ya :60:

Ay, cok gicik bir durummus gercekten.....bir de tabi, kadinin mikrobunun sana bulasmasi ihtimali varmis....o ihtimalden de hakli olarak huylanmissindir. Bunu derken aklima geldi : Baska cok sinir oldugum bir durum da, (etraflarinda baskasi/baskalari varken) agizlarini elleriyle kapatmadan hapsuranlar/oksurenler !

yolda bırbırını dudağını yıyenler çok mıdemı bulandırıyor maçka parkında gezıyordum bırgun mesela bır kadın adamın kucagına oturmuştu o derece mıdem bulandı bu ne igrençlik ya hiç mi astar kalmadı bu yuzlerde neydık ne olduk !!

sigarasının son dumanını otobüsün içine üfleyen,özellikle otobüste hapşururken ağzını kapatmayan,sokakta sesli bir şekilde boğazını temizleyip tüküren,eli burnunda henüz peçetenin icadından haberi olmayan insanlardan nefret ederim bide iğrençlikmi bilmem ama kadınların alışveriş sırasında kendini kaybedip etraftaki çoluğu çocuğu ezmelerinden nefret ediyorum....

haa bi de kadınların arkasından dötüne bakan tipler :D bu kadar abazan olunamaz ya. geç aynanın karşısına kendi dötüne bak bu kadar bayılıyosan :66:

kesinlikle katılıyorum her erkek yapyor bunu bi kadın geçsin önleirnden ilk baktıkları yer ora gerizekalılar ne anlıolar acaba.. iğrençlik resmen bide tiplerine bakmadan yapıolar ya:D:D:1:

öküz gibi krolarr saga solaa karıya kızaa bakmalrıı sinir bozucu yüryüş yapnları kesmelriii otobüs duragında dakikalrca bekleyip ben yaşlıyım diye öne geçenlerrrr market kurugunda kavga çıkaranlarrrr:37:

yere tüküren lama kılıklı adamlar
kadın gördümü kaşınası tutan davarlar
attığı lafı bile anlayamadığım mutasyonlar
tükürerek konuşanlar :47::47::47:

.

yolda yürürken lama gibi tüküren ve malum bölgesinden elini ayirmayan erkeklerden, nedense hep görürüm

ve sokakta mahalle karisi gibi sakiz cigneyen erkeklerden

nefret ediyorum

:19:

yere tüküren lama kılıklı adamlar
kadın gördümü kaşınası tutan davarlar
attığı lafı bile anlayamadığım mutasyonlar
tükürerek konuşanlar :47::47::47:

Bide fosur fosur sigara içenler ıığğ sanki evde içtikleri yetmiyor bide yolda giderken içe içe gidenler, hiç utanma sıkılma yo bunlarda sanki yolların tapusu onların aslında acıyorum bu tür insanlara yargılayamıyorum Allah iyi etsin diyorum , belki düzelirler :44:

evet bu söylenenlerin hepsine katılıyorum.Bi deen nefret ettiğim şeylerden biri otobüstesin arkanda yanında ya da önünde hatta ayakta bekleyenler artık farketmez cak cakcak sakız çiğnemeleri ve sakız şişirip pattt diye patlatmaları tam bi kötü kadınlar iş bekler gibi.işte o da beni bitiryo.direk gidip suratlarına tükürmek istiyorum ozaman iğrençliği görecekler:47:

anlattıklarınız iğrençmiş cidden sizinde
..restorant havası verilmiş bi yere girmiştik ama acıkmıştıkta..tam çarprazımızda oturan 19 falandır yaşları erkekler vardı..herkes normal işte ya yemeğini bekliyor ya yemeğine başlamışlar falan..benim tabağımın gelmesiyle o masadan öyle gürültülü ses çıktıki zor tutttum bişey dememek için..gaz sorunlarını çok güzel hallettiler yani geğirmelerle..iğrendim..yalnız onun karşısındaki kişide komikmiş gibi kahkaha attı ya uyuz oldum..insan bi bakar etrafına rahatsız olan varmı varsada özürdiler falan yani..nerden bu rahatlık gelior anlamadım..daha bi sürü şey var aslında bu konuda çok hemde..

Öyle ayılar cok var valla canım . Hayvan ıste dupedüz hayvan .. Bıde anahtarla kulak karıstıranlar ınankı 10 kat daha ıgrenc oluyolar .

Bunlar gene iyi, istanbul da yaşıyorum anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışıyorum.

Anadolu yakasında bağdat caddesi civarında ara sokaklarda yol ortasında vs neredeyse her köşe başında köpek pislikleri var bazen insan üzerine basıyor yolda görüyorum biri basmış üstüne sürümüş ayağını o pislik her tarafa bulaşmış, bir kere ben de basmıştım. İnanın çok iğrenç. Avrupaya Amerikaya özenip köpek besllyoruz ama pisliğini sokağın ortasına yaptırıyoruz ve temizlemiyoruz bu mu medeniyet... her yer köpek pisliği içinde heryerrrrr...

Gelelim Avrupa yakasına, Mecidiyeköy civarı herkes çöplerini sokaklara bırakıyor o çöplerin pis suları sokaklara akıyor leş gibi kokuyor insan nereye basacağını şaşırıyor pislik diz boyu.. kaldırımlar akşam saatlerinde çöp torbalarıyla doluyor... şimdi bunları göre göre hergün inanın metrobüslerde burnunu karıştıranlar falan vız geliyor bana.. İstanbul herhalde ülkemizin en pis şehri...

1) yürürken sigara içen bayanlar ( iğrenç değiller ama o görüntüden hiç hoşlanmıyorum)
2) yere tüküren adamlar
3) eli şeyinde utanmadan kaşınan herifler :20:

ve birkere şeyi dışarda, gezinen bi deli adam görmüştüm :84:

İçtikleri sigaranın izmaritini yere atarlar ya, üstelik söndürme gereksinimi bile duymazlar, öyle tütmeye devam eder; işte her seferinde o sigarayı alıp, atanın dilinde cossss diye söndürme isteği uyanıyor içimde. Sonra da kafasına vura vura, çöpün yolunu öğretmek... Birkaç kez söylendim sokakta öyle birilerine ama hatasını kabul edeniyle karşılaşmadım daha.

Bir dee apartmanların önüne yığılmış poşet poşet çöp görüntüsü deli eder beni. Bir de o çöpleri onuncu katının penceresinden atan insanlar(!) var ki, asıl çöp onlar. Kaç kere denk geldim yolda yürürken. Bir de poşet patlıyor, çöpler sokak ortasında... Off off!

Kendini lama zanneden tiplerden de iğrenirim. Hele yürürken, son anda üstüne basmaktan kurtulduğunuz tükürük topağını fark edince, insan içinden epey bir küfrediyor.

Back