• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda yürürken karsilastiginiz igrenclikler ?

tükürülmesi, küfürlü konuşma, çiftlerin öpüşmesi, kaldırıma kümelenmiş esnaf (önlerinden geçmekten nefret ediyorumm),yol vermeyen insanlar:95:

bizim mahallede merdivenli bir köşe var kuytuda kalıyor ve çiftlerde kedi yavrusu gibi orada hususi öpüşmek için tünüyorlar:)hiçte görünmüyorlar ama mahalleli uyuyor:)))) aynen bende insanların dışarda gizlice öpüşmelerinden rahatsız oluyorum..

Otobüs dolmuş gibi toplu taşıma araçlarında gaz çıkartılması, ve ağız kokusundan iğreniyorum.

trafikte arabalar durakladığında o geçen sürede adamların fırsattan yararlanarak büyük bi hevesle burunlarını karıştırmalarına sinir oluyorum bari camını indirde öyle yap be adam....kalabalık sokakta itişe kakışa yürürken hanzo gibi adamların omuzuma çarpması sonra dönüp bakmamasına sinir oluyorum yaa...ve erkeklerin çok normalmiş gibi her tuvaletleri geldiklerinde buldukları ilk duvar dibine ulu orta işemeleri sinirimi bozuyo...nası olsa arkası dönük gören yok tabi:47::120:

Yazılanların hepsine katılmamla birlikte insanı baştan aşağı inceleyen tipler de sinirimi bozuyor. Karşıdan gelen kız başlıyor incelemeye kıskanç bakışlarıyla, ben de ona ne var şeklinde saldıracakmış gibi bir bakış atıyorum öylece bakışıyoruz gören yanlış anlayacak o değil de :37:

en nefret ettigim sey sigarasindan son nefesini alip otobusun icinde verenler. sigara icip otobuse minibuse binip igrenc kokutanlar. midem bulaniyo. hele akbil basicakken arkamdalarsa titreme geliyo :60: yolda yururken onlarin igrenc sigara bulutunun icinde kalmaktan da nefret ediyorum. bi de yururken nedense karsidan gelenlere hep ben yol veriyorum. herkes elini kolunu sallaya sallaya dumduz geliyo uyuz oluyorum. denemek icin kac kere yol vermedim, sonucta tahmin ediceginiz gibi omuz attim millete :60: otobuste mesela bi yer bosalinca kostur kostur sagina soluna bakmadan kapmaya gidenlerden de hazzetmiyorum. "git git b.k var" diyorum icimden. metro ve otobus camlarindaki kafa yagi da en az sigara kadar titretiyo:60:

o boğazlarını temizleyip kim geçer yanımdan demaden yan tarafa tükürmeleri sigara yasağından beri şu işsiz güçsüz insanların kahvelerin önünde sigara içmeleri otobüse sizdeyken sıra hemen atlamaya çalışmaları vs vs okadar çok ki bide şu ter kokuları açık havada bile boğuyor insanı sigaraya verceğin parayı koltuk altı rolonu için verde temiz kok insanları rahatsız etme bu hem kadın hem erkek için geçerli bide genelde bu tipler çok artist ve hava lı olurlar

Bir gün yolda gidiyodum arkamda yaşlı bir amca affedersiniz osurmuştu :1: çok iğrençti:)
Bir de tükürülmesinden hoşlanmam :))

bu tür insanlarda ben de nefret ederim. bzim dil anlatım hocamız ohoooo. kulağını karıştırmalar burnunu karıştırmalar sonra o eelle kızların saçlarına ellemeler erkeklerin yüzlerini okşamalar. o kadar acaip ki adam. bigün okuldan dönüyorum otobüsteyim. otobüste upuzun körüklü falan. bursa da yaşayanlar varsa bilir 31a yı. meskenden dönüşte bi dönemeç var ordada durak var. orda durdu. bende oturuyorum öyle dışarıya bakıyorum. kahve gibi bi yer ne orası tam olarak hatırlamıyorum şimdi. adamın biri dışarıya baka baka burnunu karıştırıyo ama ne karıştırmak yaa sokmuş bütün parmağını bi çaba. bende ona bakıyorm. aslında ona bakmıyorum dalmışım gitmişim ben. sonra onufarkettim. benim baktığımı görmüş demirin arkasına saklanıyo hala burnunu karıştırıyo. bide arada bakıyo bakıyorum mu diye. ay çok gülmştüm o salağa. :52:

Son düzenleme:
Cevapların hepsini okudum ağır bir mide bulantısı geçiriyorum şuanda :59: Yolda tam kafamı çevirdiğim anda, adamın birinin burun deliğinden aşağı doğru büyük bir öbek halinde fışkırtıyor oluyor genelde.. off o an karnım açsa, tüm iştahım kapanıyor. Genelde de hep görüyorum bu olayı. Yere düşerken bile ses çıkarıyo okadar büyük artık :53::53: iğrenç insanlarımız var gerçekten.. birde otobüs sıkışık olduğu anda biri gaz çıkarıyo ya, koku sarıyor ortalığı, herkesin yüzüne bakıyorum o anda kimse ciddiyetini bozmuyo maaşallah, kokuyu duyanlar bile gayet normal yolculuklarına devam, benden başka kimse rahatsız olmuyo gayet normal bi olay sanki.. Otobüste bari yapılmasın yaa ne hakkı var böyle bir iğrençliğee:50: Bide herkes tuta tuta yapış yapış olmuş otobüs demirlerine tutunduğum anda,, benden önce kimlerin tutunduğunu şöyleee bir hayal ediyorum, offf.. otobüsten inince ıslak mendille silinsemde ne fayda.. O an ellerimi saatlerce yıkamak istiyorummm:43:

[ı][sıze=3]iğrenç bi şekilde sümkürüp tükürenler[/sıze][/ı]

bu tür insanlarda ben de nefret ederim. bzim dil anlatım hocamız ohoooo. kulağını karıştırmalar burnunu karıştırmalar sonra o eelle kızların saçlarına ellemeler erkeklerin yüzlerini okşamalar. o kadar acaip ki adam. bigün okuldan dönüyorum otobüsteyim. otobüste upuzun körüklü falan. bursa da yaşayanlar varsa bilir 31a yı. meskenden dönüşte bi dönemeç var ordada durak var. orda durdu. bende oturuyorum öyle dışarıya bakıyorum. kahve gibi bi yer ne orası tam olarak hatırlamıyorum şimdi. adamın biri dışarıya baka baka burnunu karıştırıyo ama ne karıştırmak yaa sokmuş bütün parmağını bi çaba. bende ona bakıyorm. aslında ona bakmıyorum dalmışım gitmişim ben. sonra onufarkettim. benim baktığımı görmüş demirin arkasına saklanıyo hala burnunu karıştırıyo. bide arada bakıyo bakıyorum mu diye. ay çok gülmştüm o salağa. :52:

bende çok güldümm :60:

öncelikle eli şeyinde sürekli karıştıranlar:61:sonra önümde yere tükürünler sonra gözümün için baka baka şeyini tutanlar sonra sokalarda karşılaştığım kullanımış orkid ve prezarvetifler hep bana mı denk geliyor ya anlamadım.

Hijyene dikkat etmemek ile ilgili seyleri bircok kisi yazmis bile. Onlari tekrarlamayayim.

Onlarin haricinde : Laf atan erkekler, asiri goz tacizi yapan erkekler, kufurler (mesela ozellikle trafikle ilgili tartismalarda/durumlarda bana denk geliyor milletin birbirine ettigi kufurler), Kurtlar Vadisi karakterlerine ozenen ve o tarzda konusan/hareket eden liseli/ortaokullu cocuklar.

sokağı yatak odası sanıp sevişen çiftler !!!

öncelikle eli şeyinde sürekli karıştıranlar:61:sonra önümde yere tükürünler sonra gözümün için baka baka şeyini tutanlar sonra sokalarda karşılaştığım kullanımış orkid ve prezarvetifler hep bana mı denk geliyor ya anlamadım.

yok bu konuda bende varım arkadaşım:)) mağazada kabine girdimde tiksinerek çıkmam bir olmuştu..kadın deniliyor birde hatırladıkça iğreniyorm..kullanımış pedini bırakmış köşeye..insaf ya madem orayı wc sandın bari öyle açık bırakma yayarak..çok yapan var bunu..bak sinimi bozdular:))

bana da denk geliyor.

bi keresinde adamın teki yola sümkürmüştü :60:

bi kez de servisle geçerken adamın tekinin köprünün oraya işediğini görmüştüm :52: Allahtan bi şeyini görmedim kazayla :66:

haa bi de kadınların arkasından dötüne bakan tipler :D bu kadar abazan olunamaz ya. geç aynanın karşısına kendi dötüne bak bu kadar bayılıyosan :66:

yere tükürme , elindeki ç öpü atma v.s. bunların dışında beni en çok rahatsız eden, yazın esnafların dükkan önlerine , dükkanını sildiği suları kapısının önüne dökmesi. o da yetmezmiş gigi hortum takıp foşur foşur ıslatması. ve açık ayyakabılarıma ve parmaklarıma sıçraması .off.

Back