tükürülmesi, küfürlü konuşma, çiftlerin öpüşmesi, kaldırıma kümelenmiş esnaf (önlerinden geçmekten nefret ediyorumm),yol vermeyen insanlar:95:
bu tür insanlarda ben de nefret ederim. bzim dil anlatım hocamız ohoooo. kulağını karıştırmalar burnunu karıştırmalar sonra o eelle kızların saçlarına ellemeler erkeklerin yüzlerini okşamalar. o kadar acaip ki adam. bigün okuldan dönüyorum otobüsteyim. otobüste upuzun körüklü falan. bursa da yaşayanlar varsa bilir 31a yı. meskenden dönüşte bi dönemeç var ordada durak var. orda durdu. bende oturuyorum öyle dışarıya bakıyorum. kahve gibi bi yer ne orası tam olarak hatırlamıyorum şimdi. adamın biri dışarıya baka baka burnunu karıştırıyo ama ne karıştırmak yaa sokmuş bütün parmağını bi çaba. bende ona bakıyorm. aslında ona bakmıyorum dalmışım gitmişim ben. sonra onufarkettim. benim baktığımı görmüş demirin arkasına saklanıyo hala burnunu karıştırıyo. bide arada bakıyo bakıyorum mu diye. ay çok gülmştüm o salağa.
öncelikle eli şeyinde sürekli karıştıranlarsonra önümde yere tükürünler sonra gözümün için baka baka şeyini tutanlar sonra sokalarda karşılaştığım kullanımış orkid ve prezarvetifler hep bana mı denk geliyor ya anlamadım.
öncelikle eli şeyinde sürekli karıştıranlarsonra önümde yere tükürünler sonra gözümün için baka baka şeyini tutanlar sonra sokalarda karşılaştığım kullanımış orkid ve prezarvetifler hep bana mı denk geliyor ya anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?