olmaz mı mesela burnu akıpta kağıt mendil icadından bihaber insanların sümüklerini üstüne başına sürmesi ya da yere fırlatması cok sık rastlıyorum
bi de fırlatırken burun deliklerinden bi tanesini tıkarlar.nasıl bi yerlere bulaşmadan fırlıyor o mücük anlamış değilim.bunu da yapmak yetenek istiyor
ıyyyyyyyyy diyorum buna bi tek:)))) bu iğrençlikle çok karşılaştım bende..yaşı geçkinler rekor kırar bununla:)))
kesinlikle.en çok yaşlılar yapıyor zaten.sokak ortasında tıka ve fırlat....ar damarları çatlamış
Yolun ortasında haşır huşur apış aralarını kaşıyan amcalar da karşılaştığımız şeylerden.
Yolun ortasında haşır huşur apış aralarını kaşıyan amcalar da karşılaştığımız şeylerden.
kızların küfürlü konuşması erkeklerin malüm yerlerini kaşıması
Maraşta yolda yürürüyorsanız başınız hep önde yürümek zorundasınızdır çünkü tükürüğe basmamanın tek yolu budur,genç yaşlı okumuş okumamış her türlü erkek yere tükürüyor burda,iğrençler gerçekten!!! Bir de sümkürenleri ve kansıranları unutmamak lazım,haklarını vermek lazım
Kendi aralarında küfürlü küfürlü konuşarak yürüyen yeni yetme beyinsizlerden de nefret ediyorum
kızların küfürlü konuşması erkeklerin malüm yerlerini kaşıması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?