• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolda yürürken karsilastiginiz igrenclikler ?

Pamko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.258
11
66
İzmir
ilk olarak şunu söylemek istiyorum konumu nereye açsam diye düşündümde ''o piti piti'' ile buraya kaldım:))
bugünde başıma geldi.yolda yürürken kocaman adamların burnunu karıştırmaları yetmiyor gibi yüzüme hiç bir sorun yok gibi aval aval bakıp devam etmeleri çok rahatsız ediyor ya..midem bulandı..ya elleri şeylerinde utanmadan kaşıyodur ya burnunun içinde o parmağı:((bu iğrençlik neden yavv..
sizinde iğrendikleriniz varmı rahartsız olan yada bu tiplerle çok karşılaşıyormusunuz??düşünsenize böyle bi alışkanlığı olanla evleniyormuşsunuz..ıyy.................

olmaz mı mesela burnu akıpta kağıt mendil icadından bihaber insanların sümüklerini üstüne başına sürmesi ya da yere fırlatması cok sık rastlıyorum

bende sokağa tükürenlere çok rastlıyorum ve sinir oluyorum boğazını bir güzel iğrenç sesler çıkararak temizleyip sokağa tükürüyorlar insanların midesi bulanıyor pislik insanlar :63::63::63::57::57::57:

anlattıklarınız iğrençmiş cidden sizinde
..restorant havası verilmiş bi yere girmiştik ama acıkmıştıkta..tam çarprazımızda oturan 19 falandır yaşları erkekler vardı..herkes normal işte ya yemeğini bekliyor ya yemeğine başlamışlar falan..benim tabağımın gelmesiyle o masadan öyle gürültülü ses çıktıki zor tutttum bişey dememek için..gaz sorunlarını çok güzel hallettiler yani geğirmelerle..iğrendim..yalnız onun karşısındaki kişide komikmiş gibi kahkaha attı ya uyuz oldum..insan bi bakar etrafına rahatsız olan varmı varsada özürdiler falan yani..nerden bu rahatlık gelior anlamadım..daha bi sürü şey var aslında bu konuda çok hemde..

olmaz mı mesela burnu akıpta kağıt mendil icadından bihaber insanların sümüklerini üstüne başına sürmesi ya da yere fırlatması cok sık rastlıyorum

bi de fırlatırken burun deliklerinden bi tanesini tıkarlar.nasıl bi yerlere bulaşmadan fırlıyor o mücük anlamış değilim.bunu da yapmak yetenek istiyor :59:

bi de fırlatırken burun deliklerinden bi tanesini tıkarlar.nasıl bi yerlere bulaşmadan fırlıyor o mücük anlamış değilim.bunu da yapmak yetenek istiyor :59:

ıyyyyyyyyy diyorum buna bi tek:)))) bu iğrençlikle çok karşılaştım bende..yaşı geçkinler rekor kırar bununla:)))

Son düzenleme:
ıyyyyyyyyy diyorum buna bi tek:)))) bu iğrençlikle çok karşılaştım bende..yaşı geçkinler rekor kırar bununla:)))

kesinlikle.en çok yaşlılar yapıyor zaten.sokak ortasında tıka ve fırlat....ar damarları çatlamış :60:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Hicbir basliga uymayan yazilar !" başlığına taşınmıştır.
Bilginize. :34:

Yolun ortasında haşır huşur apış aralarını kaşıyan amcalar da karşılaştığımız şeylerden. :53:

Yolun ortasında haşır huşur apış aralarını kaşıyan amcalar da karşılaştığımız şeylerden. :53:

aynennn.. burda o cinslerden o kadar çok var ki..
yere tükürenler,
kulağının içine parmağını sokup karıştıranlar:27:

Maraşta yolda yürürüyorsanız başınız hep önde yürümek zorundasınızdır çünkü tükürüğe basmamanın tek yolu budur,genç yaşlı okumuş okumamış her türlü erkek yere tükürüyor burda,iğrençler gerçekten!!! Bir de sümkürenleri ve kansıranları unutmamak lazım,haklarını vermek lazım :41:
Kendi aralarında küfürlü küfürlü konuşarak yürüyen yeni yetme beyinsizlerden de nefret ediyorum

kızların küfürlü konuşması erkeklerin malüm yerlerini kaşıması

Maraşta yolda yürürüyorsanız başınız hep önde yürümek zorundasınızdır çünkü tükürüğe basmamanın tek yolu budur,genç yaşlı okumuş okumamış her türlü erkek yere tükürüyor burda,iğrençler gerçekten!!! Bir de sümkürenleri ve kansıranları unutmamak lazım,haklarını vermek lazım :41:
Kendi aralarında küfürlü küfürlü konuşarak yürüyen yeni yetme beyinsizlerden de nefret ediyorum

ayy Allah kolaylık versin sana:)sürekli baş önde zor olur:) bazıları ağızlarını şapırtatarak yer ya yemeklerini yada içeçeklerini höpürtedir ben bundan çok rahatsız oluyrum bide..

adamın biri duvarın dibinde çamaşırını sıyırmıştı ve kimse hiç bir tepki vermeden öylece yanından geçti.
maelesef telefonum yoktu arayamadım polisi :19:

tükürülmesi, küfürlü konuşma, çiftlerin öpüşmesi, kaldırıma kümelenmiş esnaf (önlerinden geçmekten nefret ediyorumm),yol vermeyen insanlar:95:

Back