• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yolda yryorsunuz ve bir adam yannza yaklap `Merhaba bayan, diyalog kurabilir mi

Yolda yürüyorsunuz ve bir adam yanınıza yaklaşıp `Maraba bağyan, diyalog kurabilir mi

• Olimpiyatlarda olduğumu varsayar , koşarak uzaklaşırım

OY: 0 0,0%
  • Çevrede gördüğüm ilk kişiye çığlık atarak şikayet ederim

• Böyle cesur birisi tam benim tipim , hemen tanışırım

• Ankete Katılan
    52
duymamazlıktan gelirim yürürm... ne o öyle...

ama ısrar ediyorsa eşimi ararım o konuşur:)

bu soruyu okuyunca bir arkadaşım aklıma geldi bir kere söyle demişti yaaa ben bu kızları anlamıyorum tanıdıgın arkadaş oldugun ama hoslandıgın birisine durustce duygularını açsan sen ne biçim arkadasssın nasıl böyle seyler dusunursun der kafama cantayı yerim eee tanımadıgı arkadas olmadıgım bir kıza gitsem durstce sizden hoslanıyorum tanısabilirmiyiz desem ben senin bildigin kızlardan değilim defol sapık cevabını alır kafama cantayı yerimm eee arkadas olmuyor tanımadıgın olmuyor biz kimlerle cıkacaz peki

ya bi git derdim beni göremyeceği yer gelince de nası gülerdimkaydirigubbakcemile3

Yalnız başıma yürüdüğümde kulaklıklarım olur kulağımda o yüzden ne koca düş duyarr nede küçük düş duyarrr söylenen herhangi bişeyi :kahve:

Hiç unutmam bir defa şemsiye ile vurmuştum.kaydirigubbakcemile3 Artık ne malzeme varsa yanımda onu kullanırım.:icecream:

normalde yüzüne bile bakmadan kalabalığa karışırım, ama geçmiş senelerde, İzmir'de bir gün sinirden yüksek gerilim hattı misali cızırtılar çıkararak yürürken, canına susamış bir adamın yanıma gelip tanışmak istemesiye, çantamı kalkan tırnaklarımı kılıç yapıp amazon savaşçısına dönüşmüştüm, enerjimi boşaltmıştım, iyi olduydu.... :60::60:

Back