• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Yolda yryorsunuz ve bir adam yannza yaklap `Merhaba bayan, diyalog kurabilir mi

Yolda yürüyorsunuz ve bir adam yanınıza yaklaşıp `Maraba bağyan, diyalog kurabilir mi

• Olimpiyatlarda olduğumu varsayar , koşarak uzaklaşırım

OY: 0 0,0%
  • Çevrede gördüğüm ilk kişiye çığlık atarak şikayet ederim

• Böyle cesur birisi tam benim tipim , hemen tanışırım

• Ankete Katılan
    52

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Yolda yürüyorsunuz ve bir adam yanınıza yaklaşıp `Maraba bağyan, diyalog kurabilir miyiz?` diyor. Tepkiniz ne olur?
Fazla seçenek: Kullanıcılar birden fazla cevap seçebilir

polemik.com dan alıntıdır

Son düzenleme:
Gönül isterdi ki; çok pis dönen tekme atarım, canını seviyorsan kaç, diyebilmeyi. Ama bilmiyorum. Muhattap olmamak, tenha sokaklardan uzak durmak en iyisi. =)

çanta ayakkabi anında girişirim kafasına
birde ağzıma ne gelirse artık :mymeka::mymeka::mymeka:

"Gel kuralım yaffffrum,ne datlu şeysin sen öyle" derim.
Erkeğim ben aslında:1ninca:

gel ben seni eşimle tanıştırim onla diyalogunuz daha iyi gelir sana derdim :mymeka:

valla ordan iki seçeneği tercih ettim de, artık bu kilolarlan kimse bene meraba baağyan demez herhal :roflol: ahan size bi taktik, kimsenin sizi rahatsız etmesini istemiyosanız şişko olun :roflol: valla şaka bi yana bazen evlisin çocuun var filan demiyolar asılıyolar, öyle bi durumda biber gazımı çıkartır, haşırttt diye gözüne gözüne sokarım, sonra da olimpiyatlara katılmış gibi koşarım, bilemiyorum artık o biber gazının acısıyla arkadaşta konuşcek hal kalırmı, şahsen bizzat deenenmiştir, gözü aceyip yakıyo :roflol:

Heyy adamım belaya bulaştın der tekmelerimi konuştururum:1ninca:

Şaka tabii suratına bile bakmam çeker giderim.
Taciz olmadığı sürece dokunmam kimseye
buyrunnnnnnnnn

hic tinmamm...
eger pis bisey dersede kufur ederim kimseyide takmam...hatta tasla sopayla kovalarim acimamm :olmaz:

Ben cevap bile vermem. Konuşur konuşur gider nasilsa. Muhatab bile olmam. Bizim burda yani Azerbaycanda cavap veriosan 505 Japon yapişdırıcısı gibi yapışıolar. Hani tepki verdi anlamında hiç susmaz

- "Monolog tercih ediyorum" derim. (Sonra da uzaklaşırım. Kapak olur herhalde :))
- ılgi yok / Fikir yok / Yorum yok / Tepki yok. (Rahat takılırım umrumda olmaz :))

Duruma göre değişir!!!
Ya monolog tercih ediyorum derim!Ya amazon gibi üstüne atlarım! Ya da çok ağır sözler söylerim!
Bana her önüne gelen diyalog teklif edemez!:olmaz:

Yüzüne bile bakmadan kalabalığa karışırım
Ağır konuşur ters - düz ederim

her iki seçenek de uygundur

:roflol::roflol::roflol:koptum valla süperrr baağyan he
ne diyon be sen derim kimin evini soruyon tanımıyom gardaş derümm

Efendim ? der ne söyleyecekse beklerim?

Ondan sonra söyleyeceği şeye göre davranırım..

Back