Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

ürkütürler hayvan sevgısı bambaska bıseydır bunu yasamıyan bılemeez nasılbır duygu oldugunu asla anlayamaz sızın saldığınız koku sayesınde onlarda sızi sevmıyo hersey karsılıklıdır sız onları sevmezsenız onlarda sızı sevmez ben herzaman soylerım eger hayvanlar durup dururken ısırsa şimdi beni öldurmus olmalılardı nerde köpek görsem kuyruk sallasada sallamasada dişlerıyle oynarım kızdırırım yereyatırır sırtı ustune severım sarılırım kulaklarını severım kuyrugunu severım hattaaa gıcık ederım kımı zaman saldırsalar bana saldırırlar dımı ama sız sız olun madem korkuyorsunuz sakın bı köpeğin gözlerının ıcıne bakmayın dıkkatlı dıkkatlı ıste o zaman hangısı olursa olsun saldırıyo tecrubeyle sabıttır genelde yavrulara vea ufak ırklar uzerınde denedım bunu dcıkkatlı bakınca atlıyorlar üzerine hatta oğlumla boğuşmak ıstedıgım zaman bunu cok yaparım o zaman çıldırıyo gıcık oluyo bırtanede rot oğlumuz var bılırsınız pitbulldan farkı yoktur ondada denedım bunu hakkaetten cok sınırlenıyorlar ayrıca köpeğin saldırganlıgı bırazda sahıbyle alakalı dayakla sırf dövüş için eğitmişse sahıbıde korksun zaten kendı köpeğinden ama sız hıc bır hayvana zarar vermedıgınız surece onlarda sıze zarar vermez vereliniortak

işte korkmayanda korkanın halinden anlamıyorakannehir

ben bakamıyorum zaten gördüğüm an bi çığlık kıyamet

ya böle ufaklar üzaerime zıplamaya koşturuyo tabi ben

deliriyorum korkudan büyüklerde ayrı sorun bi aşabilsem

korkumu benimki kendi kendime aşabileceğim bişey olmaktan çıktı

malesef:çok üzgünüm:

tüm hayvanları severim, bikaç iri kıyım sokak köpeğinin arasına dalıp yemek de verebilirim, kendimi bildim bileli evde ve bahçede kedilerimiz olmuştur, ailem ve eşim de çok hayvansever...evlerimizin temiz olup olmaması konusuna değinmek istemiyorum, kıymetli parmaklarımı yoramam...
sokakta hayvan gezdirilmesinden rahatsız olanların, rahatsız olduğu hususlara karşılık olarak 258556443 tane, türkiyede apartmanlarda sadece ''konutunda'' hayvan besleyenlerin maruz kaldığı nahoş madde sıralayabilirim...

moon çok tatlı bebişin :)
patilerini sallıyor mu ben o hallerine bayılıyorum bunların.seninki de teriyer cinsi sanırım.

Bende sokak köpeklerini yada kedileri görünce çığlık atan şımarık kızlara acayip sinir olurum valla başlığı okuyunca nedense gülesim geldikaydirigubbakcemile3

Size birşey anlatacağım köpeğimle oyun oynarken yere yatıp hiç kımıldamadım geldi yanıma kolamaya başladı beni harek etmediğim için heyecan yaptı sesler çıkarmaya başladı.
Kımıldasam sımaracak çünkü en sonunda sırtımın üzerine yatıp resmen ağlamıştı kendince bir şeyler düşündü herhalde..
Beni annesi biliyotdu çünkü evde annen neredediye sorulduğu zaman beni arardı hep..
Yani sonuçta aramızda sevgiye dayalı bir ilişkimiz vardı

bende köpekelrden çok korkarım
ufakda olsa dokunamıyorum ya
büyüklerin yanından bile geçemiyorum.

ama görünce çıglık çığlıkk değilim
çığlık atmaya fırsat olmadan kaçıyorum ordan
neyapayım ya korkuyorum.

genelde bazı kızlar yanında erkek arkadası varken yapar bunu:) abartıp çocuğun tepesine çıkar. bende biraz daha yaklaştırıym da işini bari gör demiştim kızın birine iyi bir bozulmuştu. bu sefer de çirkeflik yapmıştı üstüme yürümüştü. bende hani köpekten korkuyodu ısırsın şimdi seni dedim ohhhhzemuszemus
çok denk geliyo böyleleri tek başına gör sessizce yerini değiştiriyo ama erkek arkadasıyla gör çocuğun tepesine çıkıyosırnaşık şey

korkana elbette saygımız var ama abartıp reklam yapanlara da sopamız var kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol::lepi:

ben hayvanlardan asla tiksinmem tabi bocekler ayri katagoride ama kopeklerden korkarim ve yaklasamam fino kopegi bile olsa ama kedilere bayilirim cok severim(kuslari,tavsanlari v.s.)severim

hayvanları sevmeyen merhamet sahibi olamaz asla okadar zararsız ve masumlarki tıpkı bi bebek gibi konuşamazla dertlerini anlatamazlar tek bekledikleri sevgi ve karınlarını doyurmanız ufacık bi yemek karşılığında okadar büyük sevgiler beslerlerki benim kedim ben hasta olduğumda girer benimle yatağa iyleşene kadar kalkıp yemek yemez elimi yalar benimle oynar başını göğsüme sürer patisini elime koyar taki iyleşip yataktan kalkana kadar köpekler dahada sadıktır o görünce çığlık atan tiksinen insanlardan da ben tiksiniyorum bağırmayı bırak bi kaşık suda boğasım gelio

korkmakla sevmemek farklı şeyler.Ben de korkarım,ama bu onları sevmediğim anlamına gelmez.Bu kadar tepki gösterecek ne var,anlamadım

Bence bu kadar önyargılı olma arkadaşım.. Sen hayvanlardan yada sadece elindeki köpeğinden korkmuyorsun diye başkalarını korktukları için suçlamamalısın.. Şu sözüne katılıyorum evet hayvanları sevmeyen insanları hiç sevemez bence de öyle ama insanların hayvan görünce bağırıp kaçmaları tiksinmekten değil korkmaktan olur.. (bu olayı tiksinerek yapanlar varsa sözüm onların dışında). ve korktukları içinde kimse kimseyi suçlayamaz

Ben cok korkarım köpekten .köpek gördügümde cıglık atmam ama sahbi onun kontrolünu ele almazsa köpekte bana dogru yönelirse tabikiiiiiiiiiiiiiiiiii de cıglıgı atarım.köpek carsıda gezdirilmez bayan tenha yerlerde gezdirilir ama malesef hayvan sever kardeslerimiz insanların oldugu mekanda gezdiriyor acaba sunu düşünmüyorlar mı belki bu insanlar arasında köpekten cok korkan insanlar var.belki köpek huysuzlanır istemeden de olsa kötü bir durumla karsılasabilirim diye hiç düşünüyorlar mı??????????????????????işte köpegini insanların oldugu bir ortamda gezdirenlere de ben sinir oluyorum...................insanların huzurunu bozuyorlar........................

sakın yanlıs anlasılmasın ben köpegi gördügümde tiksinmiyorum sadece cok korktugumu dile getirmek istedim

yaa o kızların bazısı da dikkat çekme meraklısı olduğundan mütevellit öyle davranıyor.
tiki taklitleri canlandı gözümde.öyle aynen

O köpeklerin de en az bizler kadar çarşı gezmeye hakları var. Ne yapalım söyler misin hayvanları sokaklardan mı soyutlayalım? O hayvanlarında insan görmeye ihtiyaçları var tıpkı senin gibi. ınsanlardan mı soyutlayalım? Korkabilirsin bunu anlıyorum ve eğer gerçekten çok korkuyorsan gidip birilerinden muhakkak yardım al korkunu yen. Çünkü o çarşıda sokakta dolaşan köpekler hiç bir zaman çarşılardan eksilmeyecek hatta inş daha da artacak, insanlar baktığı hayvanlara ve sokak hayvanlarına 2. sınıf yaratık muamelesi yapmayacak, çarşıda pazarda hayvanladan korkan bir kaç insan var diye hiç kimse köpeğini 4 duvar arasında yada tenha yerlerde tutma eziyetine girmeyecek. Bu arada içimden 'Bu kadar çok korkuyorsan niçin tenha yerlerde sen dolaşmıyorsun?' demek de gelmedi değil.
Umarım korkunu yenersin çünkü senin korkun bencilliğe doğru gidiyor allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…