Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
bu olayla cok karsılasıyorum yanından kopek gectiginde sanki birsey olmus gibi cıglık atıp kacan kızları gorunce sinir oluyorum..hasta bir hayvan gordugunde yardım edip uzulecekleri tiksinerek bakıyorlar..gecelerde kopegim kucagımda carsıdaydım kızın teki ay bide kucagına almıs demezmi senden temiz bu hayvan dedim kaydirigubbakcemile3 hayvanları sevmeyen insanların insanları sevebilcegini dusunmuyorum

hayvanlar korkuyorum ama tiksinmiyorumm hayvanları severim :) özelliklede muhbbet kuşumu :asigim:

benimde kastetdigim bu kimisi sever ama dokunamaz huylanır veya korkar ama bu onları gorunce sacma bir sekilde bagırıp kaccak yer aramak anlamında degildir kaydirigubbakcemile3 hayvan ne oldugunu anlamadan bakıyo napıyo bunlar diye..bide tiksinenleri goruyorum anlam veremiyorum kendilerini hicbir zararı bulunmamıs varlıkları bir insan niye sevmez anlamadım

Çok severim hayvanları çok :asigim:
Hiç yoktan onlardan bi kötülük gelmiyo.. insandan insana geldiği kadar:)
Hatta bazen hayvanları daha çok seviyorum:))

hayvanları ınsanlardan mılyonlarca kat daha fazla sevıyorum ve insanlardan tıksınıyorum hayvanlardan asla tıksınmem hayvanın tugunu yutsam asla miğdem bulanmaz ama bı ınsanın saçını yutsam sabaha kadar kusarım sahıplu hayvan olsun sahıpsz olsun nerede görsem seveerim sarılırım ama insanlardan da bı okadarm tıksınırım çiğlık atanlara gelıncede gercekten korka bılırler ama kımılerıde oylesınme yapıyo zaten iğrenen bakısları bırı benım önumde yapsa biri ağzıma ne gelırse sayar hızımı dahada alamazsam o gözlerını cıkartırım yerınden nedemek iğrenır bakıslarla bakmaak ben denk gelırsem bır gum ne yaptıgımı anlatırım inşallsh denk gelmem ama bnm oğluma bırı dese kucagınada almıs dıye anında o soyleyene ıkı tane laf soyler sonra oğlumu salarım üzerine

bende kopekleri hic sevmem korkarim acikcasi ama deli gibide ciglik atmam sokagin ortasinda.. burda hertarafta kopek war acikcasi sinir oluyorum her hollandalinin evinde 1 yada 2 kopegi wardir.... kardeslerimde cok korkuyolar salaklar birakiyor hayvanlari hertarafta pislikleri gelde igrenme..!..
... bikere ta bizim eve kadar geldi pis kopek igrendim nasil kizdigimi anlamadim sahibine okadarda cok korktuk kardesim nasil aglamisti....bundan dolayi hic sevmiyorum kopekleri ama baska hayvanlara sorunum yok tav$ani cok severim.. ama eger bir kopek yerde dusup yaralanmissa dayanam yardim etmeye calisirim !

Sırf dikkat çekmek için şımarıkça davranan kızları ben de sevmiyorum. Ama sokakta oldukça büyük bi köpek gördüğümde ben de tırsarım bağırmam ama dibinden geçemem. Bence onların amacı dikkat çekmek. Köpek fobin var diye bağırmak zorunda değilsin. Hele ki tiksinme hakkın hiç yok. Dünyanın en sadık hayvanıdır köpek. Korkarım ama çok severim eğer yavruysa gider severim büyüklerden biraz tırsıyorum=) fakat büyük küçük dinlemem hemen yiyebilecek birşeyler bulur veririm. Hatta bi gece saat 5 felan yaz günü tam yatağa yatıcam bi köpek nasıl havlıyo ama normal havlama değil incecik bi ses yardım istiyo kalktım baktım karşıdaki yeni apartmanın orda bi çukur vardı ne diye yapmışlarsa artık onu oraya düşmüş çıkamıyo kendi kapkara hava kapkara ama anladım orda olduğunu kaldırdım abimi yürü dedim ben tek inemem kalk köpek düşmüş o çukur gibi yere çıkaralım gittik bizi gördü nasıl havlıyo çıkardık hemen ayaklarımızın dibinde dört dönüyo nasılda tatlı anneme yasak olmasa alcam eve yıkıcam bişiler yedircem ama yasak mecbur abimle aşağa indirdik bişiler, onları felan yemiyo bizim yanımızdan ayrılmıo oyun oynuyo, oyun felan oynadık çıktık artık yukarı 2 gün ayrılmadı bizim evin ordan. Bu hayvanı nasıl sevemez insan? Nasıl tiksinir? Hayvanları çok severim. Dünyanın en tatlı varlıklarından biri bence.

bence evde hayvan besleyebilen beslesin o ilgiyi sevgiyi verebilcek olanlar alsın sabah kalktıgınızda veya 5 dk bi yere cıkıp geldiginizde kendini yerden yere atıp sevinen baska bir canlı daha bulamazsınız:)

sevmemek ayrı tiksinmek ayrıdır bana görede...bazı insanlar varki hastalık derecesinde oluyor korkuları
bazı insanlarda sırf yapmacıklık olsun diye bağırabiliyor malesef...tiksinmekse bambaşka bir şey
hayvanları seven fakat evde besleyemeyende bi çok insan var...her evde hayvanı olmayana tiksinmek gözüyle bakamayız....

kimisi evde besleyemez ilgilenemez beni ilgilendirmiyor ama evde besleyenlere bunun evi pistir diye yaklasan cok insan var unlulerin cogunda kopek var avrupda insanların evlerinde kopek var bu insanlar hepsi pis beslemeyenler cok temiz bumudur yani saygı gostermeyiyorlar iste..korkana lafım yok ama hayvan sevmiyorum diyen insana yaklasmam ben

moon o kişi "ay bide kucagına almış" bence sana laf atmaya çalışmış belkide dikkat çekmek için sımarıkça davranmış olabilir diger türlüsünü düsünmek bile istemiyorum

sevgilimle motorla bir yerlere giderken genelde köpekler arkamızdan havlayıp gelebiliyor o zaman felaket korkuyorum o telaşla bize kaza bile yaptırabilir zaman zaman öyle bir olayla karşılaştıgımızda duruyoruz durmasak bilmiyorum belki üstümüze saldırcak belkide şirinlik yapmaya çalışıyor ...

Son düzenleme:
insanının insandan tiksindiği bi devirdeyiz valla
kocasınından bile tiksinen varken, hayvanlardan tiksinenlere şaşırmıyıyorum

soyleyis tarzı korkan bir insanın nasıl almıs kucagına demesi gibi degildi zaten ufacık bi kopek terrier kaydirigubbakcemile3 suratından anladım kızın ne dusundugunu senden temiz deyince bisey demedi yurudu gitti:)

birsey yapcaklarından degil durup sevmeye gittiginde sesleri cıkmaz:) bizimkide dikkat cekmek icin havlar bazen sus diye bagırdıgında atıyo kendini yere hasta olmadıgı surece sokak kopekleri birsey yapmıyo

moon gene iyi yani lafını söylemişsin susmuş kalmış bundan sonra zannetmiyorum ki aynı seyi yapabilisin bence dersini almıştır

Bilirim o kızları yaa, Şımarık kızlar klava: Ben köpeğimi park haricinde tasmasız gezdirmem..Yolda giderken tasması elimde olmasına rağmen yanından geçerken "ayyyy köpeekkk" diyerek bağırıyorlar, ben de "aferim" diyorum kötükedihüsoVallahi yaşlı teyzeler içtenlikle sevgiyle bakıyor burdan onlara selam söylüyorum -tatlicadiarzu-

ayy kopek diyo demek hic degilse biliyomus kopek oldugunu kaydirigubbakcemile3 bende yolda gorunce severim ya kızlarda bir gariplik var seven genc kız bende cok az goruyorum acaba yeni bir moda mı bu cıglık atıp kacmak tiksinmek falan:)

Yeni model bunlar sırnaşık şey Önceden çok takardım benköpeğimle bana laf söylenmesine felan ama şimdi alıştım mı desemm, tınmıyorum mu desem öyle birşey işte zemuszemus

evet evet moon erkeklerden bugune kadar hiç duymadım =) bazı şımarık kızların tuhaf tuhaf huyları bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…