Sırf dikkat çekmek için şımarıkça davranan kızları ben de sevmiyorum. Ama sokakta oldukça büyük bi köpek gördüğümde ben de tırsarım bağırmam ama dibinden geçemem. Bence onların amacı dikkat çekmek. Köpek fobin var diye bağırmak zorunda değilsin. Hele ki tiksinme hakkın hiç yok. Dünyanın en sadık hayvanıdır köpek. Korkarım ama çok severim eğer yavruysa gider severim büyüklerden biraz tırsıyorum=) fakat büyük küçük dinlemem hemen yiyebilecek birşeyler bulur veririm. Hatta bi gece saat 5 felan yaz günü tam yatağa yatıcam bi köpek nasıl havlıyo ama normal havlama değil incecik bi ses yardım istiyo kalktım baktım karşıdaki yeni apartmanın orda bi çukur vardı ne diye yapmışlarsa artık onu oraya düşmüş çıkamıyo kendi kapkara hava kapkara ama anladım orda olduğunu kaldırdım abimi yürü dedim ben tek inemem kalk köpek düşmüş o çukur gibi yere çıkaralım gittik bizi gördü nasıl havlıyo çıkardık hemen ayaklarımızın dibinde dört dönüyo nasılda tatlı anneme yasak olmasa alcam eve yıkıcam bişiler yedircem ama yasak mecbur abimle aşağa indirdik bişiler, onları felan yemiyo bizim yanımızdan ayrılmıo oyun oynuyo, oyun felan oynadık çıktık artık yukarı 2 gün ayrılmadı bizim evin ordan. Bu hayvanı nasıl sevemez insan? Nasıl tiksinir? Hayvanları çok severim. Dünyanın en tatlı varlıklarından biri bence.