Yolda duran araç ve sahibi

Korkmakta çok haklısınız. Ozellikle son zamanlarda olup bitenden sonra korkmamak mümkün değil. Ortalik ruh hastası dolu. Çok dikkatli olun. Liseye giderken benimde basima gelmişti benzer şey (turkiye değil). Okula giderken biri otobüs durağına yakın arabasıyla beni bekliyordu (daha önce hiç görmemiştim). Beni gorunce arabadan indi kapıyı acti gel bırakayım seni falan dedi ısrarcı bir şekilde. Çok korkmuştum. Şimdide çocuk yetiştiriyoruz, Allah muhafaza etsin, iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Ya deli ya sarhoş. Plakayı görmediniz mi ?

bende koca falan yok hava karardıktan sonra markete de giderim pastaneye de sık sık
ama ben çok işlek, cıvıl cıvıl bir yerdeyim. her yer insan, araba ve açık dükkan kaynıyor
asla boş arsaların olduğu yerler yok etrafımda
olsa da geçmem
senin durumunda olsam asla hava karardıktan sonra tek başıma dışarı çıkmazdım
bundan sonra kesinlikle çıkma.

Devamının geleceğini sanmıyorum ama yine de tedbirli olun, bir iki akşam yalnız çıkmayın
Ortalık o kadar fena ki artık hepimiz kendimizce tedbirler alıyoruz, her gün yürüyüşe çıkıyorum, parkuru olan büyük bir parkımız var yıllardır giderim, artık boşsa gitmiyorum düz yoldan yürümeye devam ediyorum, kendimi savunma yeteneğim olsa da tedirgin oluyorum tenha yerlerden, memleket ne hale geldi arkadaş , geçmiş olsun çok kafanıza takmamaya gayret edin

Şerefsiz köpek kirlettiği yetmiyormuş gibi bir de korkutmuş. Gerçekten çok üzülüyorum güzelim ülkede yolda rahatça yürüyemiyoruz

Aslında plaka sonradan geldi aklıma hızla gitti birde o yüzden alamadım yoksa şikayet geçti aklımdan. Gerçekten ruh hastası tipini görseniz adam sanarsiniz pslik
Senin eşin asker değil mi? Yerinde olsam kamera kayıtlarından bulurdum plakasını ve sonra da adamın kendisini. Kınayan kınasın beni. Olursa legal olmazsa illegal yoldan eşime aldırırdım ifadesini. Görür sonra öyle gevşek gevşek gülmeyi.

Eşim askeriyede ama masa başında. Polise giymeyi düşündüm ama çevrede mi herkes ne yapmış ki konuşup gitmiş bunun için şikâyet etsen bulsa seni tekrar dedi o yüzden korktum. Eşimse çok büyük tepki vermedi menopoza mi girdi bilmiyorum ama bu aralar umursuz bir şekilde dolanıyor ortalarda

Çok geçmiş olsun saat kaçtı? Akşamüzeri ise sizi net görmemiştir hatırlamaz, muhtemelen de sarhoştur pislik herif. Ne acı yani değil market, yürüyüş bile lüks oldu biz kadınlara. Benzer bir olay da benim başıma gelmişti ki ben ucuz atlattım. Anlatmak istedim şimdi:
Akşam 11 gibi Ankara'da milli kütüphaneden eve dönüyorum ama evimiz de nezih bir semtte gerçekten buna güveniyordum geç saatte dönerken. Kpss öğrencisiydim. Sevgilimle (şimdi eşim oluyor) vedalaştık herkes evine dönüyor o kadar ters ki evlerimiz birimiz bir yerde digerimiz Ankara'nın diğer ucunda. Metrodan indim ve eve kestirme bir yoldan geçerken işeyen birini gördüm ama daha erken görseydim yolumu değiştirirdim hiç risk almadan. Ne şeytanı gör ne besmele çek derler ya... Her neyse ben geçerken pis pis sırıttı. Ben de sinirlendim zaten sınav stresi 'ahlaksız terbiyesiz' diye bağırdım. Ah benim saf kafam, adam benim arkamdan hızlı hızlı gelmesin mi? Aha! dedim 'napcam ben b.k mu vardı bağırdım geç git işte evine'... Ama yok elin tinercisine haddini bildirecektim 45 kiloluk minnosluğumla o da dersini alıp yaptığından utanacak...Neyse arkamı döndüm yaklaşmış. Napim napim en kötü depar atıp useyin bolt gibi eve kadar koşacaktım ama nasıl koşayım yürüyemiyorum bile ayaklarım titriyor. Baktım karşıdan iki delikanlı geliyor. Tuttum bunları başka çarem kalmadı; '2 dk sizi tanıyor gibi yanınızda durabilir miyim? Arkamda beni takip eden biri var.' arkam dediğim de 20 metre geride. Şu aldığım riske bak dedim ya bunlar da pislik çıkarsa? Bu iki adamdan biri benim yanımda durdu beni sakinleştirmeye çalışıyor diğeri de o sapık önümüzden geçerken küfür etmesin mi 'hayırdır ne var lan biiiiippp' diye. Eyvah dedim adamların da başını yaktım şimdi gidip bıçağı takmasın... Ama yok tırsak sapığın gücü tek başına yürüyen kadına yeter hiç kendi ebatında iki erkeğe yeter mi? Bu geçti gitti yanımızdan cevap bile vermedi tırstı ama nasıl korktum adamlar çok sinirlendi buna ya da bu pislik bunlara bir şey yapacak diye. Sonra yalvar yakar 'ben kendim giderim benim için başınızı belaya sokacaktınız.' vs dememe rağmen beni yalnız bırakmadılar eve kadar bıraktılar ki az kalmıştı zaten. 'İstersen babanızı varsa abinizi arayın biz bekleriz' falan dediler. O kadar düzgün insanlardı ki Allah'ım dedim bunlar da erkek o sapık da erkek... Onlar olmasaydı bugün belki de hayatta olmayacaktım ya da sakat kalacaktım. O gece eve gidince hiç uyuyamadım zaten ertesi gün yine kütüphanede buluştuk sevgilimle. O da anladı moralimin bozuk olduğunu ben de ağlayarak anlattım. O kadar üzüldü ki kendini suçladı ya bir şey olsaydı diye. O günden sonra bir hafta kadar beni o bıraktı ama yolu 1 saat daha uzadığı için kıyamadım. 'Yeter sen gelme artık babama derim o alır beni.' dedim. Babama da farklı anlattım olayı işte 'sarhoşlar kavga ediyordu, korktum bundan sonra yalnız dönmek istemiyorum.' diye uydurdum bir şeyler. O kestirme yoldan bir daha geçmedim hep cadde üzerini kullandım. Bu da böyle bir anıydı işte. Ha kpss de kazanamadım o ayrı neyse ki sevgilim kazandı da evlendik. Sonraları metro güvenliğinden öğrendik ki bir tinerci dadanmış bizim oralara da polis bir gün tutuklayıp götürmüş. O tinerci de kesin o sapıktı ucuz atlatmışım gerçekten.

Çok üzüldüm sizin adınıza da , iyi insanlar çıkmış karşınıza şükür. Ben yedi buçuk gibi çıktım diye hatırlıyorum çeyrek de olabilir. Ama sakin değil Buralar insan dolu cadde

Çok üzüldüm sizin adınıza da , iyi insanlar çıkmış karşınıza şükür. Ben yedi buçuk gibi çıktım diye hatırlıyorum çeyrek de olabilir. Ama sakin değil Buralar insan dolu cadde
Bence yüzünüzü hatırlamaz bile kafası yerinde değildir onun gibilerin içiniz rahat olsun diyeceğim ama ne kadar rahat olabilir ki Tüh şimdi eşinize deseniz o da tedirgin olacak, belki de sizin tek çıkmanızı istemeyecek huzursuzluk çıkacak. Allah sizi de korumuş çok şükür Cidden çok kötü insanlar var dünyada bize rahat yok. Ne diyeyim Allah huzurumuzu bozanların belasını versin

Yok eşime dedim normalde takıntılı olan adam çok umursamadı cikmasaydin keşke dedi bu kadar. Tek çıkarım ya onu sorun etmez de ben cikmam bu korkuyla

Yok eşime dedim normalde takıntılı olan adam çok umursamadı cikmasaydin keşke dedi bu kadar. Tek çıkarım ya onu sorun etmez de ben cikmam bu korkuyla
Böyle böyle biz kadınları evlere hapsedecekler.Hapiste olması gerekenler elini kolunu sallaya sallaya geziyor Çare asla pes etmek değil ama kadının arkasında ne devlet var ne yasa,çok acı çok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…