- 25 Nisan 2018
- 3.882
- 7.720
-
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
Kız sokak ortasına işeyen adam dengesizdir zaten, sende niye sorun olsun. Dikkat et kendine hele şu devirde.Merhaba arkadaşlar, konu başlığı bulamadım yaşadığım duruma o yüzden kb.
Sorunum şu
Akşam üstü yedi buçuk gibi markete gitmem gerekti dört yüz metre ilerde nerdeyse yürüme mesafesinde yani. Eşim yorgun olduğu için gidemedi ben gideyim dedim . Binamız cadde üstünde karşıda deprem bölgesi olduğu için yıkılan binaların boş arazileri var, yanlarında oturan insanlar var, adamın biri de geçmiş çok afedersiniz duvara isiyordu. Ben kafamı çevirdim hemen geçtim yolun karşısına ve yürümeye devam ettim, ayakkabı bagcıgim açılmış diye eğilip onu düzelttim. adam arkamdan arabaya binmis yanıma geldi birden yanımda araba durdu dönüp sende mi iseyecektin dedi gevşek gevşek
Bende gerizekalı diye bağırdım yakınımda teyzeler vardı gitti hemen gülerek pslik. Ondan sonra bir korku aldı beni yanımdan geçen arabaların hepsini o sanıp korkuyorum . Eve geldim hala etkisindeyim abartıyor muyum sizce kaygı bozukluğu var zaten takık biriyim böyle olunca ne yapacağım bilemedim ben mi abarttim sizce?
İnanın gelene kadar tekrar yanımdan geçer diye kafayı yedim ne bileyim ben mi abarttim dedim kendi kendime. Çok teşekkür ederimKız sokak ortasına işeyen adam dengesizdir zaten, sende niye sorun olsun. Dikkat et kendine hele şu devirde.
Aslında plaka sonradan geldi aklıma hızla gitti birde o yüzden alamadım yoksa şikayet geçti aklımdan. Gerçekten ruh hastası tipini görseniz adam sanarsiniz pslikOrtalık ruh hastası kaynıyor resmen. Keşke plakasını alıp şikayetçi olsaydınız. Şerefsiz it
Daha akşam saatlerinde çıkmam sanırım bu korkuylaDikkat et kendine
Cok gerildim ya
Akşamları bir süre yalnız çıkmayın. Takip makip etmesin de. Allah muhafazaAslında plaka sonradan geldi aklıma hızla gitti birde o yüzden alamadım yoksa şikayet geçti aklımdan. Gerçekten ruh hastası tipini görseniz adam sanarsiniz pslik
Aslında plaka sonradan geldi aklıma hızla gitti birde o yüzden alamadım yoksa şikayet geçti aklımdan. Gerçekten ruh hastası tipini görseniz adam sanarsiniz pslik
Abartmadın tabii ki, insan korkar. Ne yazık ki burası sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülenlerin ülkesi. O yüzden iyi ki daha kötü bir şey olmamış, geçmiş olsun. İnşallah o adamı ve onun gibileri hiç görmezsin.Merhaba arkadaşlar, konu başlığı bulamadım yaşadığım duruma o yüzden kb.
Sorunum şu
Akşam üstü yedi buçuk gibi markete gitmem gerekti dört yüz metre ilerde nerdeyse yürüme mesafesinde yani. Eşim yorgun olduğu için gidemedi ben gideyim dedim . Binamız cadde üstünde karşıda deprem bölgesi olduğu için yıkılan binaların boş arazileri var, yanlarında oturan insanlar var, adamın biri de geçmiş çok afedersiniz duvara isiyordu. Ben kafamı çevirdim hemen geçtim yolun karşısına ve yürümeye devam ettim, ayakkabı bagcıgim açılmış diye eğilip onu düzelttim. adam arkamdan arabaya binmis yanıma geldi birden yanımda araba durdu dönüp sende mi iseyecektin dedi gevşek gevşek
Bende gerizekalı diye bağırdım yakınımda teyzeler vardı gitti hemen gülerek pslik. Ondan sonra bir korku aldı beni yanımdan geçen arabaların hepsini o sanıp korkuyorum . Eve geldim hala etkisindeyim abartıyor muyum sizce kaygı bozukluğu var zaten takık biriyim böyle olunca ne yapacağım bilemedim ben mi abarttim sizce?
Cıkma lütfenDaha akşam saatlerinde çıkmam sanırım bu korkuyla
Adam boş arazi tarafındaydi ben binaların arasında geniş bir yolda yürüdüm yinede eşim gitseydi keşke çok haklısınız gerçekten7.30 da boş arsalardan gidilen markete seni yollayan hanzoda kabahat...anlatsaydın
Bende düşündüm ne diyebilirim ki diye şikayet zor böyle bir durumdaŞİkayeti ne olacak ki sen de mi işeyeceksin dedi mi diycek...hiçbir işlem yapılmaz
Amin inşallah çok teşekkür ederimAbartmadın tabii ki, insan korkar. Ne yazık ki burası sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülenlerin ülkesi. O yüzden iyi ki daha kötü bir şey olmamış, geçmiş olsun. İnşallah o adamı ve onun gibileri hiç görmezsin.
İnanın pek karşılaşmadim böyle bir şey ile o yüzden korktum baya. Ve evet şikayet etsek bile öldüren ceza almıyor bunlar hiç umursanmaz bela ölür Allah CC korusunÖncelikle geçmiş olsun.Bu tipi tipler asalak sürüsü her köşe başında var laf attıkları zaman duymamazlıktan gelip hızla uzaklaşıyorum.şikayet etsem adamın önünden geçmeseydin olur.
Başlık bulamadım yoksa çok haklısınız kopsun. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım aslında siz deyince dank etti. PslikKoyduğunuz başlıktan da anlaşıldığı üzere, abartmıyorsunuz. Park sorunu falan sandım ilk hatta.
Konu başlığı “ç.kü kopasıca sapık” olmalıydı.
Gördüğünüzü anlamış kendince meşrulaştırmaya çalışmış, hadsiz.
Muhtemelen s.çtığını sıvayıp üstüne tüy dikmek istediBaşlık bulamadım yoksa çok haklısınız kopsun. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım aslında siz deyince dank etti. Pslik