Yolda duran araç ve sahibi

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
3.882
7.720
Merhaba arkadaşlar, konu başlığı bulamadım yaşadığım duruma o yüzden kb.
Sorunum şu
Akşam üstü yedi buçuk gibi markete gitmem gerekti dört yüz metre ilerde nerdeyse yürüme mesafesinde yani. Eşim yorgun olduğu için gidemedi ben gideyim dedim . Binamız cadde üstünde karşıda deprem bölgesi olduğu için yıkılan binaların boş arazileri var, yanlarında oturan insanlar var, adamın biri de geçmiş çok afedersiniz duvara isiyordu. Ben kafamı çevirdim hemen geçtim yolun karşısına ve yürümeye devam ettim, ayakkabı bagcıgim açılmış diye eğilip onu düzelttim. adam arkamdan arabaya binmis yanıma geldi birden yanımda araba durdu dönüp sende mi iseyecektin dedi gevşek gevşek
Bende gerizekalı diye bağırdım yakınımda teyzeler vardı gitti hemen gülerek pslik. Ondan sonra bir korku aldı beni yanımdan geçen arabaların hepsini o sanıp korkuyorum . Eve geldim hala etkisindeyim abartıyor muyum sizce kaygı bozukluğu var zaten takık biriyim böyle olunca ne yapacağım bilemedim ben mi abarttim sizce?

Kız sokak ortasına işeyen adam dengesizdir zaten, sende niye sorun olsun. Dikkat et kendine hele şu devirde.

Ortalık ruh hastası kaynıyor resmen. Keşke plakasını alıp şikayetçi olsaydınız. Şerefsiz it
Aslında plaka sonradan geldi aklıma hızla gitti birde o yüzden alamadım yoksa şikayet geçti aklımdan. Gerçekten ruh hastası tipini görseniz adam sanarsiniz pslik

Abartmadın tabii ki, insan korkar. Ne yazık ki burası sokak ortasında samuray kılıcıyla öldürülenlerin ülkesi. O yüzden iyi ki daha kötü bir şey olmamış, geçmiş olsun. İnşallah o adamı ve onun gibileri hiç görmezsin.

Öncelikle geçmiş olsun.Bu tipi tipler asalak sürüsü her köşe başında var laf attıkları zaman duymamazlıktan gelip hızla uzaklaşıyorum.şikayet etsem adamın önünden geçmeseydin olur.

Öncelikle geçmiş olsun.Bu tipi tipler asalak sürüsü her köşe başında var laf attıkları zaman duymamazlıktan gelip hızla uzaklaşıyorum.şikayet etsem adamın önünden geçmeseydin olur.
İnanın pek karşılaşmadim böyle bir şey ile o yüzden korktum baya. Ve evet şikayet etsek bile öldüren ceza almıyor bunlar hiç umursanmaz bela ölür Allah CC korusun

Başlık bulamadım yoksa çok haklısınız kopsun. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım aslında siz deyince dank etti. Pslik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…