Yolda buldugum köpek ?

Hanımefendi ben sizi alıntılamadım. Siz şahit olduğunuz durumu yazdınız ben de şahit olduğum durumu yazdım. Sokak hayvanları için yaptığım şeyleri yazacak değilim çoğunuzun haberi olmaz genellemesi yapılacak son insanlardanım. Lütfen beni alıntılamayın polemiğe girmek istemiyorum. İyi forumlar size..

Bir köpeğin başını okşamamış insanlar gelip burda yok köpekler şöyle yok köpekler böyle ben şu attıgım resimdeki köpek var ya onu binlerce insandan daha çok seviyorum mesela bende sizin gibilerle birlikte yaşamak istemiyorum hayvanlara eziyet edenlerle birlikte yaşamak istemiyorum keşke toplatıp ölüme terkedebilme şansımız olsa böylelerini de . Çok cahil merhametsiz ve vicdansızsınız büyüyomuş sürüsü oluyomuş hayatım boyunca hiç bir köpek saldırmadı bana dağın tepesinde köpek beslemeye de gittim onlarda saldırmadı hayvanlar herşeyi çok iyi hisseder pis kalplerinizi hissetmişlerdir
Köpek başı okşamadığımı nerden biliyorsunuz illa fotoğraf mı atayım? 7 yaşındaki ruken kolcu'nun da kötü kalbini hissedip çocuğu parçalayarak öldürdüler değil mi? utanın bu yazdığınızdan. bizim burda daha yeni bir adam öldü 2 yaşında bebesi babasız kaldı. insan böyle bişey yazarken zerre düşünmez mi, kurbanlarla empati kurmaz mı? parçalanan sizin çocuğunuz olsa da kötü kalbi yüzünden oldu diyecek miydiniz? sitemizdeki tüm kediler hatta hobi bahçemizdeki kuğu bile kötü kalbi yüzünden parçalanmış, yan sokağımızdaki adam kötü kalbi yüzünden saldırıya uğramış, kötü kalbi sonucu ölmüş. Allah akıl fikir versin

Son düzenleme:
iyi okuyun ben de öldürelim demiştim zaten. saldırdıklarına bile inandıramıyoruz daha ne öldürmesi. yağmurda yerdeki salyangozu ezdim diye 1 hafta depresyona girmiş insanım Allah korkumuz var korkmayın
Valla ben ne dediğinizi anlamadım sizin.
Sayfalardır köpek düşmanlığı yapıyorsunuz, bir öneri sunduğunuzu görmedim.
Ayrıca ben hayvanlardan ölümüne korkan biriyim, uzaktan çok severim ama yanlarına yaklaşamam. Ömrümde hiç köpeğe dokunmadım, yolda görünce başka yerden gidiyorum. Ama tutup da ben korkuyorum diye sokaklardaki hayvanların toplatılmasını istemem, bu çok büyük bencilliktir. Bugüne kadar da hiç hayvan saldırısına uğramadım çok şükür.

Köpekler insanların davranışlarına göre şekil alıyo emin olabilirsiniz ki saldırganlık eğilimi gösteren bütün köpekler daha önce bir şiddete saldırıya maruz kalmıştır burda da devreye hayvanların toplatılıp barınaga atılması değil bir kap su bir kap mama kimse kimseye dokunmadan yaşar gider çözümünüz bu olmalı öbür türlüsü bencillik

öneriyi bu konu altında mı sunacağım? hanfendi fotoğraf atmış o köpeği görünce o tür köpekler hakkında kendi tecrübelerimi yazdım, belki yersizdi ama yorumu silme tuşunu da bulamadım sitede yeniyim. sonrası linç zaten. saldırmazmış da ben yalancıymışım da. e yuh

hala kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz, hiç şiddete maruz kalmayan bir köpek sürüsü de insanlara saldırabilir, sürü psikolojisi köpeklerde çok ayrı. gündüz başını okşadığın köpeklerle bile gece karşılaşınca farklı davranıyolar. neyse baya konuştuk, konu baya üste çıkmıştır. petlebide vs. ilan açın ben hep ordan sahiplendiriyorum. bulunduğunuz bölgenin ortak facebook sayfalarına yazın ama o köpeğin sahiplenilme şansı yok denecek kadar az, yine de deneyin şansınızı. umarım muvaffak olursunuz

Aslında sahiplenebilir ama insanlar illa ki cins olsun demeseler..ilerde Bahçeli evim olursa 3 tane sokak köpeği sahiplenicem Buda burada dursun

Size tecrübelerinizi yazın köpeklere karşı öfkenizi açın diyede açmadım konuyu

Edemem sözleşmeliyim diğer hepsi memur ve benden üst konumdalar ver çok da dedikoducular

arkadaş öldürelim mi demiş ona karşılık yazdım, kısırlaştırma+sahiplendirme+doğal yaşam parkları+barınak(şartlar iyileştirilirse) taraftarıyım. sokakta köpek olmasını doğru bulmuyorum evet sokağın kedisi kuşu olur köpeği olmaz bana göre ama hiçbir hayvana zarar vermem. konunun ortasına dank diye gelip bu soruyu sormanız da ne
Öldürelim mi diyorsunuz??

Edemem sözleşmeliyim diğer hepsi memur ve benden üst konumdalar ver çok da dedikoducular
Sizi anlıyorum ama onca zamandır orda köpek varmış içlerine sevgi dolamamış olması ilginç . Ben zamanında hasta bi kediyi 2 3 günlüğüne veterinere götürmesi için bi tanıdığa bıraktım. O da kedi köpek fln hiç sevmezdi . Neyse sonra bu kediye o sürede alışıverdi bırakamadı . Kediden köpekten hiç haz etmeyen insanın şuan evinde 1 , iş yerinde 4 , evinin kapısında beslediği onlarca kedisi köpeği var bir insan iki üç günde alışınca hayvansever oldu çıktı aslında alışabilirler ya bilemedim

Niye doğru bulmuyorsunuz?neden yani tek bahaneniz insanları öldürmeleri mi yani?tv lerde sosyal medyada insanların hayvanlara ne işkenceler yaptıklarını görmüyor musunuz?sokağın kedisi kuşu olur ama köpeği olmaz ne demek?köpekleri sevmiyorsunuz zarar vermem diyorsunuz ama barınaklarda neler yapıldığını bile bile onları sırf köpek görmemek için ölüme gönderiyorsunuz?
Tüm hayvanların yaşamaya hakları var efendim isteseniz de istemeseniz de sevseniz de sevmesenizde
Biz onların yaşam alanlarını yokettiysek bir zahmet onlarda dolaşacaklar yanımızda..barınaklara da yollanmayacaklar..

Bulunduğunuz yeri bilmiyorum ama o yerde yüksek ihtimalle köpekleri sevmiyorlar , besleyen yok ve kötü davranıyorlar . Onlarda haliyle saldırganlaşıyor. Bizim sitemizde 4 tane sokak köpesi ve ayrıca başka sokaklarda ara ara gidip bakıp beslediğim köpekler var hepsi de pamuk gibiler . Sarılırız birbirimize beni görür görmez ayaklarımı yalarlar Herşey sevgiyle ehlileşiyor iyileşiyor.

dünyada sokağında köpek olan ülkeleri sayar mısınız? sonra tüm dünya neden bunu doğru bulmuyor bi kafa patlatın lütfen. köpek doğal bir tür müymüş sokakta gördüğünüz köpekler doğada var mıymış, bunlara falan hep bakın olur mu?

tam tersi köpekler çok seviliyor, hatta diğer ilçelerden de gelip buraya köpek bırakıyorlar çok sevildikleri için. heryerde ağzına kadar dolu mama kapları vardır, ve 3 öğün tavukla beslenirler. burda köpekler asla aç kalmaz. dernekler var çok sayıda

dünyada sokağında köpek olan ülkeleri sayar mısınız? sonra tüm dünya neden bunu doğru bulmuyor bi kafa patlatın lütfen
Avustralya da hiçbir hayvana işkence vs yapılamıyor neden çünkü ağır cezaları var ilk önce para cezası gelir daha sonra da içeri tıkılır
Valla ben kafa patlatıyorum keşke biraz da siz patlatsanız..sırf zevkiniz için hayvanları ölüm kamplarına attırmazsınız

Köpeği seven var ama herşeyden nem kapan tek derdi dedikodu olanlarda var ve bazen cama çıkıp ayyy buda kocaman olmuş işiniz gücünüz köpek diyen fitne fesatlarda var tepki aldıgım kişilerde bunlar malesef işyerinde bi ton sorunum varken bide burayı barınaga çevirdi konuşmalarıyla savaşamıyorum

İnsan .. kibir , ego ve dünyada sadece kendinin yaşama hakkı var olduğuna inanan , dünyanın kendisine özel yaratılmış olduğunu düşünen insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…