- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 27
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Şehrinizde bulunan hayvansever topluluklara ilan açmasını talep ederseniz yuvalarındırabilirsiniz.
Var bu şekilde takip ettiğim sayfalar ama kimsenin sahipleneceğini düşünmüyorum cins köpekleri bile sahiplenmiyolar
Çiftliklerin yoğun olduğu semtlerde yada hayvancılıkla uğraşan yerlerde talep olabiliyor. Sizin oradaki belediyenin şartları nasıl bilmiyorum ama bazı belediyeler güzel ilgileniyorlar.
Daha önce barınaklarda beslemeye gidiyodum ama berbat haldeler
Sizin kendi kopeginizin sartlari da sıkıntılıydı diye hatirliyorum.
Bahsettiginiz sartlar aynıysa o sogukta ayazda kışın bebek cok hasta olur.
Bence simdilik sizde dursun ama butun dernekler sayfalar vslerle iletişime gecip yuva bulun.
Var bu şekilde takip ettiğim sayfalar ama kimsenin sahipleneceğini düşünmüyorum cins köpekleri bile sahiplenmiyolar
Size söylenecek çok şey var ama banlıyorlar ve sizin yüzünüzden banlanmak istemem.Kangal kırması klasik sokak köpeği. Eğitilmesi zordur. Ben de bununla ilgili bir konu açmaya hazırlanıyorum burda ama linçten korkuyorum açıkçası. Bizim burda terör estiriyor bu köpekler hatta daha yeni birini öldürdüler. Şimdi bu yavru. birkaç aya 50-60 kg sırf kas yığını iri bir kangal olacak
Kangal kırması klasik sokak köpeği. Eğitilmesi zordur. Ben de bununla ilgili bir konu açmaya hazırlanıyorum burda ama linçten korkuyorum açıkçası. Bizim burda terör estiriyor bu köpekler hatta daha yeni birini öldürdüler. Şimdi bu yavru. birkaç aya 50-60 kg sırf kas yığını iri bir kangal olacak
Benim sokaktan sahiplendiğim 2 kedim var sırf o köpekler zevkine parçalayıp atmasın diye evime aldığım. Ben müstakil evimizde aile köpeğimizle büyüdüm köpek de çok sevdim. Bana hayvanseverlik taslayacak insan değilsiniz, ne sokakta parçalanmasınlar diye sahiplendirdiğim canlardan ne şahit olduklarımdan haberiniz var. En büyük hayvan düşmanı sokakta köpek olmasını normal bulandır. Zira köpekler bulundukları bölgede kendilerinden başka sağ hayvan bırakmıyorlarSize söylenecek çok şey var ama banlıyorlar ve sizin yüzünüzden banlanmak istemem.
Merhamet bir nimet, herkese nasip olmuyor. Konu sahibinin merhameti karşılığını bulur dilerim ki. Siz de hayatınızın bir döneminde şu yavrunun muhtaç olduğu merhamete muhtaç kalın dilerim.
Benim sokaktan sahiplendiğim 2 kedim var sırf o köpekler zevkine parçalayıp atmasın diye evime aldığım. Ben müstakil evimizde aile köpeğimizle büyüdüm köpek de çok sevdim. Bana hayvanseverlik taslayacak insan değilsiniz, ne sokakta parçalanmasınlar diye sahiplendirdiğim canlardan ne şahit olduklarımdan haberiniz var. En büyük hayvan düşmanı sokakta köpek olmasını normal bulandır. Zira köpekler bulundukları bölgede kendilerinden başka sağ hayvan bırakmıyorlar. başıboş köpeklerin çok olduğu bir yerde yaşıyorum, yaşadığı sitede, mahallede böyle bir sorunu olmayan tuzu kuru insanlar sallamasın
Ne hikmetse herkesin de mahallesinde bir “insan parçalama” hikayesi var, çok enteresan ya. Ben en azından kangalın ne olduğunu biliyorum :) sizin gibi gördüğüm her kırma yavruya kangal demiyorum.Benim sokaktan sahiplendiğim 2 kedim var sırf o köpekler zevkine parçalayıp atmasın diye evime aldığım. Ben müstakil evimizde aile köpeğimizle büyüdüm köpek de çok sevdim. Bana hayvanseverlik taslayacak insan değilsiniz, ne sokakta parçalanmasınlar diye sahiplendirdiğim canlardan ne şahit olduklarımdan haberiniz var. En büyük hayvan düşmanı sokakta köpek olmasını normal bulandır. Zira köpekler bulundukları bölgede kendilerinden başka sağ hayvan bırakmıyorlar. başıboş köpeklerin çok olduğu bir yerde yaşıyorum, yaşadığı sitede, mahallede böyle bir sorunu olmayan tuzu kuru insanlar sallamasın
bana mı diyorsunuz kangal gördünüz mü diye? köyde kangalları vardı dedemin, ben o köpeklerle büyüdüm. kangal kırması demek istedim zaten, eksik yazmışım. hanfendinin paylaştığı fotoğraftaki yavru köpek kangal kırması bir sokak köpeği, ülkemizdeki sokak köpeklerinin çoğu bu şekilde kangal kırması, o yüzden bu kadar iriler. Polonya ve Almanyadan arkadaşlarım gelmişti en çok şaşırdıkları şey sokakta bu kadar iri köpeklerin nasıl başıboş kaldığıydı. orda sahipsiz köpek yokmuş sahipliler bile belli bir kilonun üstündekilere ağızlık zorunluymuş. herbiri 50 kglik devasa kangal kırması köpekler var sokaklarımızda. bunlara bırak kediyi insan karşı koyamaz. bizim burda motoruyla eve gitmeye çalışan adamın birini öldürdüler saldırdılar adam kaza yaptı. Karısının feryatları mahalleyi inletti ben çok etkilendim. daha 2 yaşında küçük bir kızı vardı o da babasız kaldı. Bizim sitedeki köpekler hayvanseverler tarafından(ben de eskiden besliyordum) 3 öğün beslenir, tamamen sürü psikolojisiyle böyle yapıyorlar, köpeklerde alan koruması var maalesef, travmayla falan alakası yokİri bir kangal mıhayatınızda hiç gerçek bi kangal gördünüz mü acaba gerçekten merak ettim Hayvanlar aç ve kimbilir ne yaptılarda insanlar onlara o şekilde davraniyolar keşke böyle önyargılı olmayı bırakıp bi kap yemek verseniz
evet kangal gördüm, köyde kangalları vardı dedemin. kangal kırması demek istedim zaten, eksik yazmışım. hanfendinin paylaştığı fotoğraftaki yavru köpek kangal kırması bir sokak köpeği, ülkemizdeki sokak köpeklerinin çoğu bu şekilde kangal kırması, o yüzden bu kadar iriler. Polonya ve Almanyadan arkadaşlarım gelmişti en çok şaşırdıkları şey sokakta bu kadar iri köpeklerin nasıl başıboş kaldığıydı. orda sahipsiz köpek yokmuş sahipliler bile belli bir kilonun üstündekilere ağızlık zorunluymuş. herbiri 50 kglik devasa kangal kırması köpekler var sokaklarımızda. bunlara bırak kediyi insan karşı koyamaz. bizim burda motoruyla eve gitmeye çalışan adamın birini öldürdüler saldırdılar adam kaza yaptı. Karısının feryatları mahalleyi inletti ben çok etkilendim. daha 2 yaşında küçük bir kızı vardı o da babasız kaldı