• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yolculuk ve tatil....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Demetrios

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
1.066
1.245
53
38
arkadaşlar bebeğim iki hafta sonda bir yaşına girecek. Ek gıdaya geçtiğimizden beri ilk defa yolculuğa çıkacağız ve yolculuğumuz iki gün sürecek önce bir şehre gideceğiz orda bir gece kalıp uçakla memleketime gideceğiz. Yani bu süreç tam iki gün sürecek. Aralarda yolda ne yedirebilirim bilemiyorum seçici bir Bebek malesef. Beslenme düzenimiz benzer gıdalar üzerindendi et pilav makarna yoğurt..yoğurdunu kendim yapıyordum.. şimdi ne yedireceğim diye kara kara düşünüyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.

Buraya yazınca kimse okumuyor cevaplamıyor bdv ye yazacağım bidaha :KK61:

Valla çocuğum yok, fikrim de yok, sırf konu dikkat çeksin diye yazıyorum :) Ama benim annem de nereye gidersek extra bir çantası vardı, içinde abur cubur su, meyve vs olurdu. Siz de bebek ne severse alın yanınıza, bilemiyorum. :)

Taşınabilir bir buzluk gibi birşey var arabalara falan takilan onun içine hazırlayıp icinede buz falan koysanız yada otobüste çakmak gözüne taktirsaniz rica edip nasıl olur diye düşündüm şimdi yoğurdu kavanozla koyarsin içine pilav falanda koyulur diye düşündüm ama bilmiyorum cocugum olmadığı için başka birşey dusunemedim

Ben yolculuklarda konserve meyve pürelerinden alırdım yanıma. Büyüğüm o dönemde mama içerdi o yüzden kaynamış su ve mama illa yanımızda olurdu.
Evde poğaça,kurabiye falan yapabilirsiniz atıştırmalık olarak
Ana öğün olarak da dışarda çorba,köfte falan yiyebilir

Valla çocuğum yok, fikrim de yok, sırf konu dikkat çeksin diye yazıyorum :) Ama benim annem de nereye gidersek extra bir çantası vardı, içinde abur cubur su, meyve vs olurdu. Siz de bebek ne severse alın yanınıza, bilemiyorum. :)
Çok Teşekkür ederim ;) :KK50:

Ben yolculuklarda konserve meyve pürelerinden alırdım yanıma. Büyüğüm o dönemde mama içerdi o yüzden kaynamış su ve mama illa yanımızda olurdu.
Evde poğaça,kurabiye falan yapabilirsiniz atıştırmalık olarak
Ana öğün olarak da dışarda çorba,köfte falan yiyebilir
Umarım sorunsuz hallolur çünkü yemesi problem olan bir Bebek. Teşekkürler

Taşınabilir bir buzluk gibi birşey var arabalara falan takilan onun içine hazırlayıp icinede buz falan koysanız yada otobüste çakmak gözüne taktirsaniz rica edip nasıl olur diye düşündüm şimdi yoğurdu kavanozla koyarsin içine pilav falanda koyulur diye düşündüm ama bilmiyorum cocugum olmadığı için başka birşey dusunemedim
Benim de aklıma ilk bu geldi Bi araştırayım teşekkürler

Benimde sorunlu yemesi.
Bu yuzden kavanoz mamasi aliyorum. Evde kendim biskuvi ve cubuk tarzi seyler yapmistim eline verince gezerken isirarak yiyordu.
Gittigimiz yerlerde de ona uygun corba kofte pilav makarna tarzi seyler istiyordum.

Emiyor ayrica.
Mama her yerde rahatlikla hazirlarsiniz. Cok sorun etmeyin 2 gunmus. İyi gezmeler dilerim.

Benimde sorunlu yemesi.
Bu yuzden kavanoz mamasi aliyorum. Evde kendim biskuvi ve cubuk tarzi seyler yapmistim eline verince gezerken isirarak yiyordu.
Gittigimiz yerlerde de ona uygun corba kofte pilav makarna tarzi seyler istiyordum.

Emiyor ayrica.
Mama her yerde rahatlikla hazirlarsiniz. Cok sorun etmeyin 2 gunmus. İyi gezmeler dilerim.
Çok teşekkürler umarım sorunsuz geçer böyle bebekler için dışarda daha kolay yer diyorlar umarım doğru çıkar

Back