Yolculuk Sıkıntısı

bence yolculuk öncesi epey bi uykusuz kal..yoluda uyuyarak geçirrisin..bende yolda çoook sıkılıyorum o yüzden uykusuz biniyorum otobüse..

bende aynı şeyi söyleyecektim. uyku ilacı falan almak istemiyorsan en mantıklı yöntem bu bencede..

aynı dert bendede var canım şimdi bile yazılanları okuyunca midem bulanmaya başladı:bbo:7 yaşındaki kızımda bu konuda aynı bana benziyor kendi derdim çok zaten otobüse binince birde kızımla ilgilenmek çok zor oluyor şimdi birde hamileyim bir aya kadar anneme gitmeyi istiyorum şimdiden başladım düşünmeyemafoldumbenotobüse binince gülüp konuşanlara çok özeniyorum inşallah birgün bizde öyle oluruzkafamçokkarıştı

yolculuk yaparken hemen kendıme uykusuz - lemanyak tarzı kafamı oyalacak ama çok okumam da gerekmeyecek dergıler alırım. okuyunca mıdem bulanıyor çunku, bol resımlı magazın dergılerı falan da kafamı dagıtıyor. yolculuk yapmadan 1 gun once cok az yerım çunku yolda cır cır oluyorum. otobusle gıdeceksem boyun yastıgımı alırım ve cam kenarı secerım, bakınırım gecer gıder stresım. ama uçaktaysam hele ıkı kışının ortasındaysam bıttım demektır. hıç durmadan kıpırdarım yanımda ki sınırden çatlar. her sarsıntıda rengım falan atıyor, bır kaç kere kustum ama mecburum en azından kısa suruyor otekı turlu saatlerce otobus. merak etme canım yalnız degılsın. benım tum ailem böyle. gezmeyı cok severım ama sadece kendı aracımla. ıstedıgım yerde durabılırsem stres olmuyorum. sevgıler

hahaha harikasn =)) eczaneye gidiym de bseler istym bari bi de bugun mercanköşkünü kesfettm harika bse mideye bagırsaktaki gaza sinire strese oksuruge hepsne iyi geliyomus yola cıkmadan bda iccem bakalım sze de twsye ederm tskklerr
ay cok kotu allh yardmcn olsun zor bse bn hic saknlestrci falan kullnmadm ama bn de denycem baska turlu gecmez sen dursan cocuk durmaz fisfisfis

benim yolum bitecek gbi diil iste 15 saat saka gibi =) hic gtmiyorum bile artık...gunlerdr kabızla ishal arsnda gdip geliorum boyle keske ucak bleti alsaymısm :1no2:

aynısı bende de var nefret ediyorum yolculuk yapmaktan....

kızlar atlattım ben cok sukur sakinlestirici aldım atarax die hafif bi ilac zararı olmaz etkisi gecmedi hic 15 saat boyunca hep uyudum sık sık uyanabildim korkuyodum cunku cok derin uyuyup bi seylerimi caldırmaktan we karsı koyamıyosunuz basım dusuyodu artık ictikten yarım saat sonra hemoroidim icin de onun mendilleri oluyomus rahatlatıyomus eczacı ondan onerdi onu da aldım agrısız sızısız bi yolculuk gecirdim yalnız isin komigi o kadar onemsedim ki bu yolculugu kendime kayısı suları aldım sonra ozel biskuwiler cantama sallama bitki cayı attım diger cantama ince battaniye koydum kaydirigubbakcemile3 anlıycagınz tam techizat ordaydım cıkardıgım her seyde millet donup donup bana baktı eheeekaydirigubbakcemile3

bu ciddi ciddi bir hastalık kızlar :1no2:
benim kızımda bu hastalığı 8 aylıkken çıktığımız uzun bir yolculuk esnasın da farkettik
tüm yolculuk boyunca feryat figan bağırmıştı
şu an 17 yaşında hala aynı dertten muzdarip
bulantı kusma olmuyor
sadece yolculuk esnasında çocuk sıkıntı fenalık geçiriyor
psikolojisi bozuluyor :çok üzgünüm:

aynısı bendede var ya.. 4bucuk saat sürüyo memleketle okulumun oldugu yer ama yok ya.. yapamıyorum.. senede 2 kez 3 kez gidebiliorum ancak..
acayip bişey anlatamıyorumda ne oldugunu nasıl oldugunu... panik atak mı bilmiyorum ama cok ciddi bi sorun benimkisi..
hatta bi gün bilerek otobusu kacırmıs numarası yaptım.. binemiyorum otobuse.. fenalık gelio.. uyumaya calısıyorum midem bulanıyo..
sersemleşiyorum.. hiç bişey yiyip içemiyorum bi gün öncesinde ve o gün.. düşün seninki 10 saatlik yol benimki 4bucuk..
annem yurt dısında ucaga binip gidemedim mafoldumben cunku gercekten sıkıntı veriyo ayaklarım geri geri gidiyor...
babam türkiyede 4bucuk saat uzakta ama gidemiyorum.. bana inanmıyorlar belki içten içe cok kırılıyorlar ama olmuyor ne yapim..
bide ben okulda blok ders falan yaptıklarında daralıyorum.. ara verilince anında atıyorum kendimi dısarı hızlıca..kantinde oturamıyorum.. acık hava olucak..
evdede sabah kalkar kalkmaz yaz kış farketmez kapı pencere acıyorum hemen.. mafoldumben
p.tesi yine yolculuk var o yol nasıl buyuyor gözümde. anlatamam... acaba psikologa gitsem mibenneyaptımki offf!!

ewt canım bende böyleyimm maalesef seyahat ishalii dikkatimi başka yöne çekmem gerekiyor ve çoğunlukla uyumaya çalışıyorum o zaman unutuyorum

ay ebnde önceden hiç bişey yoktu 2 sene öncesine kdar kuzenin sözünde küçüp caplı kaza yaptık orda biraz korktum ya aslında büyütülecek biey deil azcık arabaya yandan vurudk sonra bir gün eniştemlerle yazlıktan dönüyorduk adam 160dan asagı sürmedi ve ben bütün yolu eşhedüenla ceke ceke geldim o kadar gerildimki anlatamam ondan sonra sürekli araba da korkar oldum her an bişey olacakmıs gibi gelio birine zxarar verecekmişz yada bize bişey olacakmıs gibi gelio otobüs yolculugunda bişey olmuo araba seyahatinde oluorum ondan fazla yolculukyapmak istemiom cok geriliorum yaa ben ne yapablirim sizce

bende sen gibiyim benim sorunum mide buantısı değil kulak sorunu sürekli akıyor sanki yolda aaca kulağım kapancak diye koruyorum şükür arabamın var ama gene ayn

ayni problem bendede war ama $ukurki artik hap icebiliorum..
arabaya binice ruhum daralior ve ruhsuz gibi oluyorum ben beyaz oluom hasta oluyom resmen..
we cok midem bulanir bende cok dert ederim bi gun once hele izinde napcagimi bilmiorum..
3 gun yol cekcez of of Allahim yardim etsin.. bende mp4dumu alirim ve dinlerim herhalde insallah atlariz canim... zemuszemus
bence hap kullan biraz faydasi olur.. :teselli:

ayyy ben de yolculuktan korkuyorum
bunalıyorum,ruhum daralıyo
sakinleştirici almadan zaten mümkün değil
inşallah geçer hepimizinki...

atarax kullanın ucuslarda fln da onu weriolarms sakinlestrio uyutuo we cok hafif kaydirigubbakcemile2

10 saat cidden uzun, geçmiş olsun, bence yolculuğa cıkmadan bir önceki gece uykunuzu tam almayın daha kolay uykuya geçmenize yardımcı olabilir belki ilaçlara çok gerek kalmadan.

Gittim geldim bile çoktan kaydirigubbakcemile3
Yola çıkmadan önce nane limon içtim, yanıma da nane şekeri aldım.. Ve sanırım psikolojik olarak otobüse biner binmez uykum geldi.. Çok rahat bir yolculuk geçirdim.. Sanırım aşıyorum yavaş yavaş.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…