canım ben bunu derste görmüştüm ismi seyahat ishali diye geçiyo yolculuk sırasında psikolojiye bağlı olarak mide bulantısı,daralma,kusma ve daha ileri ishal olarak kendini gösteriyovereliniortakbence çözümü yolculuk boyunca müzik dinle yola çıkmadan bitkisel bir sakinleştirici,kulağında müzik olsun,sevdiğin bir kitabı okukaydirigubbakcemile5inşallah işe yarar bunlar ve atlatırsın canıma.s.
Songül, Sarissa çok teşekkür ederim a.s.
Naneli şeker de alıyorum o zaman yanıma.. Rahatlatabilir çünkü iyi fikir.. Çoğu ilacı kullanamıyorum doktoruma danışmadan da almayayım hiç riske girmeyeyim.. Bu seferlik böyle şekerlerle bitki çaylarıyla çıkmayı deneyeyim bir de.. Daha sonra doktora sorarım böyle böyle bi problemim var ilaç önerebilir misiniz diye..
Bir de internetten araştırdım az önce seyahat fobisi diye bir şey varmış ve bunu yaşayan çok fazla insan varmış.. Çok daha ileri boyutta üstelik.. Hiç bir şekilde yolculuk yapamıyorlarmış.. Allah'tan o kadar kötü değilim ben sıkıntıya a girsem yine de çıkıyorum yolculuğa.. En kötü ihtimalle dediğiniz gibi ben kendimi iyi hissemiyorum müsait bir yerde durabilir miyiz hava almam gerekiyor derim.. Anlayışla karşılayacaklardır muhtemelen.. a.s.