- Konu Sahibi Amine Busra
-
Tesekkur ederim. Zar zor ilerliyorum ama uzerine eklemektense az az vermek iyidir dimi :)Canım hayırlı olsun günlügün bende bi ileri iki geri gidip geliyorum.
Ama menü yazıp paylaşınca yanlış yemekten daha bi ayrı çekiniyor insan.
Tabiki de canım önemli olan kilo almamak.Tesekkur ederim. Zar zor ilerliyorum ama uzerine eklemektense az az vermek iyidir dimi :)
Evet canım 90lar topigindeydim halen 90lardayım:)Hepimiz cozuttuk. Ama pandemi ne zaman bitecek belli değil. Yine yaz gelir disari cikmaya baslariz. Kiyafetler olmuyor. Cocuk artik 3.5 yasinda yazın 4 yasinda olcak yavas yavas herseyden anliyor gobegi soruyor. Baska seyleri soruyor. Bir an evvel elimizden geldikce toparlanmali.
Seni 90lar topiginden animsiyorum sanki ben
O zaman başla sende artik. İyi kotu vermeye basladik az az :)Evet canım 90lar topigindeydim halen 90lardayım:)
Benim ikizlerden olan kızım anne hamilemisin diyor.
Canım ben pandeminin başında zayıfladım ama sonra okulları açmayıp hep evden ders devam edince olmadı.
Kendimi yemege verdim.
Ama dediginiz gibi bu hep böyle sürmeyecek.
Canım neden oldugunu bilmiyorum ama bi türlü toparlanamadım gitti.O zaman başla sende artik. İyi kotu vermeye basladik az az :)
Bende haziranda online diyet yapmistim. 3 kg ya yakin vermiştim. Sonra haziran sonu köye gittim, 45 gün kaldim. Hayaller hayatlar oldu. Hic diyet yapamadim. Cok yoruluyordum paso yedim. Annemlerle olunca hic duzenim kalmadi eve gelince de bir muddet eski duzen devam etti. Baktim artışa geciyorum bir dizginlemem lazim dedim frenledim.Canım neden oldugunu bilmiyorum ama bi türlü toparlanamadım gitti.
Yedigimdede zevk almıyorum ama yiyorum.
Bugün sabah yine kalkınca yiycektim senin fotoğrafların aklıma geldi kendime tabak hazırladım ayrı yedim.
Kendi evimde degilim dersler, çocuklarla olmadı eşimde belinden rahatsız bi türlü düzen kuramadım.
Ama artık bi yerden başladım.
İnan seni çok iyi anlıyorum.Bende haziranda online diyet yapmistim. 3 kg ya yakin vermiştim. Sonra haziran sonu köye gittim, 45 gün kaldim. Hayaller hayatlar oldu. Hic diyet yapamadim. Cok yoruluyordum paso yedim. Annemlerle olunca hic duzenim kalmadi eve gelince de bir muddet eski duzen devam etti. Baktim artışa geciyorum bir dizginlemem lazim dedim frenledim.
Bu işte en kötüsü yapman gerekenleri bilip uygulayamamak.
Burda basari hikayelerini okudum. Hem agladim hem okudum. Ve bende karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?