Gebeliğe Hazırlık Yoksa??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar kasik agrisi oluyor 2 _3 gundur. dayanilir ir sekilde. bugun gogus ve ucu dokununca agriyor. bulanti yok. 2 farkli gunde de bas donmesihafif oldu l. hersey yolunda gibi. sizlerde durumlar nasil? Bir de bulantiya karsi evhamlaniyorum. ise gidiyorum yol... insanlar.. bu nasil atlatilirki .cubuk kraker pecete poset alayim hep yanima kuruyemisi sabahtan agzima atayim o gunler geldiginde diye dusunuyorum.

kizlar kasik agrisi oluyor 2 _3 gundur. dayanilir ir sekilde. bugun gogus ve ucu dokununca agriyor. bulanti yok. 2 farkli gunde de bas donmesihafif oldu l. hersey yolunda gibi. sizlerde durumlar nasil? Bir de bulantiya karsi evhamlaniyorum. ise gidiyorum yol... insanlar.. bu nasil atlatilirki .cubuk kraker pecete poset alayim hep yanima kuruyemisi sabahtan agzima atayim o gunler geldiginde diye dusunuyorum.
kan testi yaptirabildiniz mi hic metak ettim .kolay atlatiriz ins . henuz bulanti yok ben de
cok hafif kasik agrisi var .

yok is yerinde izin alabilecegim birgunde degildik sayimiz azdi. yarin icin carsamba sabahtan gitmek icin izin isteyecegim. kasik agrim bu guz daha az sayida oldu. gogus hassasiyeti artti.

bugun kan testinin sonucunu ogrendim. pozitif . 2682 cikti ama troit yuksek 8.82 cikti. cumartesi randevum var sonuclari gosterecegim.

Back