- 10 Mayıs 2013
- 1.586
- 1.298
- 133
- Konu Sahibi MucizeMiZz
-
Hamilesin canim dune gore daha belirgin Allah tamamina erdirsin insallahSabah erken gebelik testi yaptim yine silik cizgi çıktı hamileyim galiba ama çok yeni
İns cnm yarın kan vermek için gitcem ins dogrudurHamilesin canim dune gore daha belirgin Allah tamamina erdirsin insallah
Ay sanki ben de gördüm ya , hadi inşallah öyledir .
Hadi ins dualarimiz kabul olur kizlarBende gördüm :) İnşallah hayırlısıyla hamilesindir :)
Canim benim seni o kadar iyi anliyorumki bende 14 haftalik bebegime kurtaj olmak zorunda kaldim sonra korunmamizi istedi doktor ancak bebegin olunca acin hafifliyo ama senin cizgin koyulasmis hamilesin bence adete kac gun varHadi ins dualarimiz kabul olur kizlargeçen ay kürtaj oldum çünkü 8haftalik bebegimin kalbi durdu çok istiyorum olmasını dua edermisiniz bana bol bol
3gun var cnm o yüzden tedirginim aslında kimyasal fln olursa diyeCanim benim seni o kadar iyi anliyorumki bende 14 haftalik bebegime kurtaj olmak zorunda kaldim sonra korunmamizi istedi doktor ancak bebegin olunca acin hafifliyo ama senin cizgin koyulasmis hamilesin bence adete kac gun var
Vanim kimyasal degildir gun gun koyulasmasi iyiye isaret beta hcg artiyoki kanda cizgi koyulasiyo kimyasal olunca cizgide silikte kaliyo3gun var cnm o yüzden tedirginim aslında kimyasal fln olursa diye
Korku iste cnm bi kere o kaybi yasayinca insan hep kötü olcakmis gibi hissediyorVanim kimyasal degildir gun gun koyulasmasi iyiye isaret beta hcg artiyoki kanda cizgi koyulasiyo kimyasal olunca cizgide silikte kaliyo
Canım bu sabahta tekrar yaptım testin markasi laboquick silik çıktı yine akşama kan vericem insAyy en sevmediğim dandik marka. Yarın ilk idrarla güvenilir bi markayla tekrarlasana testi. Bu marka hiç güven vermiyor bana. Kaç kişiyi üzdü.
Ben öğrendiğimde de aynı böyleydi test. İnşallah vardır ve sağlıklıdırCanım bu sabahta tekrar yaptım testin markasi laboquick silik çıktı yine akşama kan vericem insdua edin bana
şuraya bir yorum bırakayım da sonuçtan haberim olsun
Ben öğrendiğimde de aynı böyleydi test. İnşallah vardır ve sağlıklıdır
bayanlar benim ovulasyon ne zaman yapsam koyu sizce gebelik olabilirmi yada sonuç koyumu sizce banamı öyle geliyor.
Kızlar 12agustos regl oldum adetin 3.gunu femara kullandim 5gun daha sonra 27sinde pik oldu ovuslayonla takip ettim ve 25,26,27,28 degerlendirdim batim 9eylul 4gun var ve burda bi cok kisi ovulasyonla hamileligini ogrenmis erken ama bende deneyeyim dedim resimdeki gibi çıktı ovulasyon testinde sizce gebelik var midir işteyim şuan akşama test yapıcam ama deneyimli anneler sizce varmidir gebelik
Allahım sağ salim kucağıniza almayi nasip etsin darısı bize inşallah dua edinevet test yaptim evde ve cift cizgiyi gordum. ilk firsatta hastaneyede gidip kan testi yaptiracagimAllahim dileyen herkese versin. Cok mutluyum.
Çok sevindim cnm allahım sagsalim kucagimiza versin insevet test yaptim evde ve cift cizgiyi gordum. ilk firsatta hastaneyede gidip kan testi yaptiracagimAllahim dileyen herkese versin. Cok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?