Çocuk Hastalıkları Yoksa benim kızım kucağamı alıştı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Kızlar ben napıcam 1,5aylık olan kızımla hep evin içinde yapışık ikizler gibimi dolaşıcam ne yemek yapabiliyorum ne rahatla tuvalete gidebiliyorum yere bırakır bırakmaz ortalığı ayağa kaldırıyor hep böylemi olucak lütfen beni rahatlatacak bişiler yazın çıldırıcam.gerçi kızım mutlu ve sağlıklı olsun onu hep kucağımda taşımaya razıyım ama beni anlıyosunuz dimi...

Bence rahat ol , şu an bebeğinin sadece sana ihtiyacı var . Doktor her istediğinde kucağına al dedi .
3-4 ay kucağı anlamaz alışmaz dedi ama kucağa alınca susuyo keratalar :)

ilk 3 ay hiçbir şekilde alışkanlık kazanmıyor bunlar rahat ol bebeğini kucağında gezdir biraz büyüsün kucağımda yatsa keşke diyeceksin:)

Valla incikboncuk çok haklı ayaklanınca yada emekleyince kucağa gelmek istemiyorlar kucakta karıştıralacak dağıtalacak yer yok.

ben de ilk aylar alisacagini sanmiyorum ..
ama ben hic kucaga alistirmadim devamli tvnin önune biraktim simdi tv meraklisi oldu :)

Valla benim oğlum doğdu doğalı kucakta bende kafayı yicem 4,5 aylık oldu ama ben bu derece yatmayı sevmeyen bi bebek görmedim hiç birşeyle avunmuyor yatırdığımda yada oturttuğumda durduğu sadece 10 bilemedin 15 dk.sonra hep kucakta haydi bütün evi dolaştır işin ilginci kucaktanda sıkılıyo koyduğumuzda basıyo bağırmayı ve müzik açarak avutabiliyoruz valla ben aylardır iş yapamaz durumdayım sadece uyuduğu zamanlar dinlenebiliyorum,inş.diğer arkadaşların dediği gibi alışmaz seninkide benimki çok kötü alıştı bakalım belki emekleyince biraz kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…