Yoksa Aldatılıyor muyum?

kafamagore

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
19
-2
31
yalanını yakalayıp farkettim ama sakinliğimi koruyorum o da farkında şüphelendiğimi aynı gün baya ilgiliydi ve de şüphelendiğimi söyleyip durdu bir görseniz gülersiniz ama şanssızlık mıdır nedir şuan ailemin yanındayım tatile geldim şimdi uzakta olduğum için de aldatıyor ve ya bir şey gizliyor diye düşünüyorum.. neyse nasıl tavrım olmalı sizce eve döndüğümde yüzüne sormalı mıyım yoksa izini sürmeli miyim? Ne yapacağımı şaşırdım tamam hep şüpheci insanım o da bunu biliyor ve sen süphelendin diyor ama alışık olduğundan umursamıyordu bu sefer üstüne çok düştü ve farkında..
İşten cıkıp arıyor şuraya gidiyorum müşteriye malzeme vercem arkadaşın dükkanı var ondan da para alacak orayada gidicem dedi ben seni ararım dedi kapadık sonra ben haritadan takıp ettim arkadasının yanında degildi baya kaldı sonra ben cocuğu uyutucam bahanesiyle aradım berdesin dedin arkadasının orda olduğunu soyledi bende bir vıdeo gondermiştim ona benziyor dıye gıtmişken onuda goster dedim selam soyle dedim kapadım neyse biliyorum orda değil o arkadaşı aradım eşim videoyu gosterdı mı sana benzıyor dedim yok gelmedi filan dedi okeyledım zaten biliyorum goruyorum haritada bı 5 dk gecmiştir oraya gitti harıtada gorunuuor yanı yenı gıttı arıyor bende dukkana gerı gıttım malzemeyı unutmusum filan bende sakın konustum kapadım mesaj atıyor nıye trıplı konıstun dıye kı boyle bısey demezdı neyse yok fılan dedim diyor bende hayırdır suphelenıyor musun dıyecektım dıyor niye boyle dusunuyorsun dedım sakınce bana vıdeoyu goster deyıp kendın atıyorsun niye boyle yaptın filan dıyo dedim sen gostermeyı unutursun fılan deyıp gecıstırdım ama gorsen bır açıklama filan anlamadım yanı gülesimde gelmedi değil insan hata yapınca boyle olur teli kapıyoruz bir mesajlar filan atmayan adam.. bu arada evet dengesizce yazdım kusıra bakmayın 🙃 4 yıllık evliyim bir cocugum var işkolik koca severek evlendik ama ilgisiz ev babası edası vardır ama hiç kimse o yapmaz o oyle biri degil diyen oyledirde aslında ama ben yinede güvenmem kimseye kim ne derse desin kimseye yapmaz demem..suan ailemin ynındayım tatile geldik aynı zamanda amelyat oldum bunun içinde 1 ay kalmak durumundaym 15 günüm kaldı tamam hadi uzagız diye günü birlik mi aldattı yanı affedecek miyim ? Boyle supheci ve guvensiz kadın affetsede mutsuzdur yıne.. ama ben bu kafayla kpss kazanıpta atanayımda pyle cekip gideyim diyorum ama nasıl olacak kı su duruma bak tamam sakalasıyordum ama başıma gelince cok soktayım tabı suan ah alıyorum gozumle gormedım ama yaptıgı hareket ve tavırlarda normal mi yani. Ailemle aynı şehirde yaşamıyoruz üni okudum orada tanışıp orda kaldım, mumkunse aynıhatayı siz yapmayın..

Son düzenleme:
yalanını yakalayıp farkettim ama sakinliğimi koruyorum o da farkında şüphelendiğimi aynı gün baya ilgiliydi ve de şüphelendiğimi söyleyip durdu bir görseniz gülersiniz ama şanssızlık mıdır nedir şuan ailemin yanındayım tatile geldim şimdi uzakta olduğum için de aldatıyor ve ya bir şey gizliyor diye düşünüyorum.. neyse nasıl tavrım olmalı sizce eve döndüğümde yüzüne sormalı mıyım yoksa izini sürmeli miyim? Ne yapacağımı şaşırdım tamam hep şüpheci insanım o da bunu biliyor ve sen süphelendin diyor ama alışık olduğundan umursamıyordu bu sefer üstüne çok düştü ve farkında..
Mevzu tam olarak ne ?

yalanını nasıl yakaladınız
yalan söylediği şey neydi.

Ne kadar da üstü kapalı bir anlatım :işsiz: :işsiz: :işsiz: Eeeee?? Sonra???

Ne kadar da üstü kapalı bir anlatım :işsiz: :işsiz: :işsiz: Eeeee?? Sonra???
Aslında bayaca uzın yazıp sildim cünkü cok uzun yazıncada laf eden oluyor😂 haritada takıp ediyorum dediği yerde değildi çok sonra gitti dediği yere ve ilk gittiği yerde baya durdu bence şüphelendiğimi farketti ama ben eskisi gibi çırpınıp bildiğimi belli etmeyince şuan kendi çırpınıyor 😅

Yakaladığınız yalanı neydi?
Ve daha önce şüphelenmenize sebebi nedir?
Farzedin ki şüphelerinizde haklısınız ve delil buldunuz, böyle bir durumda ayrılmayı düşünüyor musunuz?
Hiç bir erkek ben aldattım demez, kabul etmez.
Eğer kesin ayrılırım diyorsanız, gidince sessiz kalıp gözlemleyin, delil toplayın.

Aslında bayaca uzın yazıp sildim cünkü cok uzun yazıncada laf eden oluyor😂 haritada takıp ediyorum dediği yerde değildi çok sonra gitti dediği yere ve ilk gittiği yerde baya durdu bence şüphelendiğimi farketti ama ben eskisi gibi çırpınıp bildiğimi belli etmeyince şuan kendi çırpınıyor 😅
Gittiği yerde arkadaşı falan olamaz mı iş yeri falan? Yoksa mahalle arası bir yer mi. Eğer ikincisi ise büyük ihtimalle aldatmış😬

Kocanızı haritadan mı takip ediyorsunuz? 😦 sebep?

Haritada takip ettirecek ne yasatti size bu hayat? Güven sadakat varsada bitmis gibi..

Yakaladığınız yalanı neydi?
Ve daha önce şüphelenmenize sebebi nedir?
Farzedin ki şüphelerinizde haklısınız ve delil buldunuz, böyle bir durumda ayrılmayı düşünüyor musunuz?
Hiç bir erkek ben aldattım demez, kabul etmez.
Eğer kesin ayrılırım diyorsanız, gidince sessiz kalıp gözlemleyin, delil toplayın.
Nasıl yaşanır ki ogrenıp yakalayınca bilmiyorum cok karışığım guvenemem ki ama istiyorum ki kendı gücüm olsun yoksa cocuguda elımden alır işsizim diye konuyu tekrar düzelttim🥲

insan kocasını neden haritadan takip eder ki ?
boşanacaksanız dikkat kesilin, kanıt toplayın.
boşanmayacaksanız da ortaya dökmeyin, yüz göz olmayın
Suan aynı yerde olmadıgımız ıcın arada bakıuorum nerde dıye dogru soyluyorsunuz orası oyke elbette ama yapıyorsa da yaptıgı yanında mı kalacak

X